Şimdi Ara

22 Ağustos sınavı acil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haziranın sonunda kursa kayıt oldum parayı peşin verdim bu paraya herşey dahil. ÖSYM Sitesinden kayıt yapmam gerekiyor mu? Kurs herşeyi halledecek mi? Bir de 22 ağustostan ertelendi diyorla?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum sınav 29 Ağustos'a ertelendi 60 tl sınav ücretini yatırmışsındır zaten umarım onun dışında da her hangi bir ücret yok kurs hallediyoru hepsini ÖSYM sitesiyle bi iş yok
  • Ben parayı yatırdım fakat kursa herhangi bir makbuz vermedim. Sorun olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak3818

Dostum sınav 29 Ağustos'a ertelendi 60 tl sınav ücretini yatırmışsındır zaten umarım onun dışında da her hangi bir ücret yok kurs hallediyoru hepsini ÖSYM sitesiyle bi iş yok

Ben sadece kursa para verdim. Onlar sınav ücreti buna dahil dediler. Onlar yatırmıştır dimi?
  • @msahin55
    Sınav ücreti buna dahil dedilerse onlar yatırmıştır. Benim kaydolduğum kursta ayrı verdim ben gidip bankaya yatırmıştım.

@dörtçeker
    Yok hayır sorun olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak3818 -- 30 Temmuz 2015; 14:50:48 >
  • para yatırma ayın 10una kadar sanırım 29 agustosda sınav var ben yenı kaydoldum ayın onuna kadar 60 tl yatırma suresı varmıs galıba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20-21 yaş üni için geç mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.