Şimdi Ara

22 Haziranda 1. Mersin Tantuni Festivali'nde Tantuni 1 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.115
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Memoş iyidir sanırım istanbula yer açacak yakında.Onun dışında Abidin de favorim diyebilirim.göksel tantuninin ustası ve çalışanlarının açtığı yer...

bu arada 22 haziran olması iyi mi olur acaba kötü mü olur diye düşünüyorum.sıcak ve okullar tatil olduğu için belki mayıs ayıda felan olsa daha iyi olurdu.
  • Festival iyide zaten ilk olacakmış yap bedava kardeşim neden 1tl ki kantini nedir allah için hiçbir özelliği olmayan alelade birsey çok kerem birşey sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbulda iyi yapan tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Eskişehirde sürekli yerdim istanbula geldik bulamadık yapan bir yer

• 1 TL olmasi cok sacma olmus; festival bedava veya ucuza hicbirseye benzemeyen urun dagitarak olmaz. Ucuz olmasindan oturu kalitesi ciddi anlamda dusuk olacaktir, insanlar hucum edecegi icin 1 tantuni icin dakikalarca beklenecektir. ustune ustluk bizim insanin yaklasimi zaten burdan belli , 20 tane 30 tane alma hayali kuaranlar, tikabasa yerim diye konusanlar. bu hayali birtek siz kurcaksiniz zaten.

Bu arada mersinde yedigim 2 tantuniden de pisman oldum. megersem orda 2 tur tantuni yaparmislar, birisi sakatattan yapilan ve asisi yagli, yedigine insani bin pisman eden ve tantuni denince gelen sey. digeri de biftek denilen, daha az yagli ve etten yapilan sey. yagli veya sakatat kaldirmiyorsa mideniz biftek diye istemeniz grekiyormus.
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet.Murat -- 1 Kasım 2015; 12:22:06 >
  • Ankara dan aldm ucak biletimi geliyorum

• Tantuni guzeli nedir ya?yazin dayanicaz ozledik tantuni,bici,kerebic

• Arkadaşlar tantuniyi zaten ücretsiz yapmayı düşünmüşler lakin izdiham olur diye en azından cüzi miktarda ücreti olsun diyerek 1 TL yapmışlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.