Şimdi Ara

22 inç monitörde hangi marka? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
3.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [Deleted by Admins]
  • Hyrda o 520 de süper ama crtdeki en son nokta aşağıda galiba

http://www.metropolteknoloji.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=MON.C24.001
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • Evet pulsar Samsung da iyi monitör ama NEC ten farkı superbright diamondtronun kullanılmamış olması.Nec bulamazsam Samsunga bakacağım.Fakat Samsungun bulunabilirliği İlyamanın bulunabilirliğinden farksız.Kimsede yok..
  • Evet bu kadar kişi boşuna konuşmaz ..NEC almaya karar verdim.Ah bide siyahını bulabilsem 20 dolar fazla bile olsa veririm valla.2 seçeneğim philips olacak..
  • NEC NEC NEC, sony ile nec'in muadil monitörleri karşılaştırılırsa nec bayaaa daha pahalı gelir ama değer...

arkadaşlar hepinizden ricam şudur: Samsung monitörlerden uzak durun. Salak gibi gidip 957MB aldım.. şimdi aa nafile...
    gerekçesini de hemmen belirtiyim. bunlar gerçek flat değil. ön cam flat tamam ama arka cam... nayır nolamaz.
  • Faux_Carnival@ +1
    Forumlarda samsung monitör tavsiye ediyolar bide...Heralde tavsiye edenler hayatlarında hiç flat ekran görmemişler.Herkes öncamın düzlüğüne aldanıp alıyo,sonra tavsiye ediyolar.Halbuki içerdeki camın bombeliğini fark etseler..
  • [Deleted by Admins]
  • bazı sınıflar vardır arkadaşlar.
    bir de zirve sınıfı vardır.
    SONY VE NEC zirvede bence. ve aralarında uçuk bir fiyat farkı varsa ben SONY derim. ne olduğu belli. ve gerçekten de F520 iyi görünüyor.
    birdaha düşün istersen...
    bence F520 daha iyi olabilir.
  • Trinitron ve diamodtron teknolojileri arasına pek bi kalite farkı olduğuna inanmıyorum.Ama Nec ile sony arasına bayaa bi fiyat farkı olduğunu biliyorum.Ekstradan bi 300$ gibi bi para gerekiyo.
  • [Deleted by Admins]
  • slm arkadaşlar 21 - 22' monitör almayı düşünüyorum ama kara veremiyorum
    kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar sa çok sevinirim simdiden teşşekkür ederim.....

NEC MultiSync FP2141SB with SpectraView - display - CRT - 22" :

Mitsubishi Diamond Pro 2070SB - display - CRT - 22" :

SONY F520 21 CRT MONİTÖR :
  • kesinlikle NEC!!!
  • NEC rulz.Benim seçimim imzamdaki monitör..
  • [Deleted by Admins]
  • Bulabilirsen SONY G500 ler bir manyak.. öneririm kesinlikle.
  • G500 ncstr.com da var ikinci el.800 dolara.ama bence 22 inch nec baya bi şık monitör.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.