Şimdi Ara

22' lcd monitör (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sağol kardeşim herkese samimiyetle tavsiye ederim bence 20"lerle bayaa bi boyut farkı dolayısıyla keyif farkı var bence
    tavsiye ettiğin kartlara bakıcam bende ati 3870 ekran kartı var kutusunda tv çıkışı var diyor acaba bunu çevirebilirmiyim bir şekilde ?
    birde ttnetin internet tv projesi var en azından onu bekliycem eğer tatminkar görüntü sağlarsa (ki sanmıyorum:)) gerekte kalmayabilir
    bir de bana enteresan gelen özellikle gta4tte takılmalar yaşıyordum bu monitörde ayarları değiştirmeden sadece çözünürlüğü fulleyerek
    hiç takılma yaşamadan ve daha net ve güzel bir görüntüyle oynadım eski ekranım lcd 17" ti ama vga çıkışlıydı ondan mı oluyordu acaba
    diyorum ???
  • beyler
    FOREX TV-5830 XGA TV-BOX TV KARTIndan aldım yolda şimdi
    bu aleti benim ekranın diğer vga çıkışına bağlayınca direk çalışıomuş öyle dimi hakkaten :D
    geçişi nasıl yapıcam bide ???
  • Monitör piyasasının kralı samsungdur evt doğru ztn piyasada 2 panel üreticisi kaldı viewsonic de türkiyede pek aktif deil onun için tek Kalıyor Samsung

quote:

Orjinalden alıntı: karatab

Arkadaşlar forumda girip çıkmadığım yer kalmadı ve tamamen kafam karıştı 22 " büyüklüğünde illa wide screen mi olmak sorunda ??
    1 pc im için alıcam lcdyi ve monitörü 22" istiyorum mümkünse tv ve ps3 olarakta kullanıcam ama öncelik pc oyunlarında bana en uygun fiyatlı neler önerebilirsiniz
    işin içinden çıkamaz oldum birde ps3 bağlamak için hdmi çıkışı şartmıdır. Monitör dünyasının kralı samsuungmudur yav nereye gitsem baksam aynı monitörün bi l sli b lisi var kafam duman oldu :) ne olur bana bi yardım edin ekran kartımda Ati sapphire hd 3870 ev arkadaşımda ps3 almayı düşündüğünden onuda soruyorum yani odamda olacak eğer birde kolay yoldan tvye çevirebilsem süper olacak . Biliyorum çok şey istiyorum ama forumlar bunun içindir ne olur bi el atında halledelim şu işi :D iğrenç cümleler kuruyorum sanırsam final haftası olması dileğiyle final haftamın sonunda kendimi bu monitörle kutlamak istiyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: 4L1

Monitör piyasasının kralı samsungdur evt doğru ztn piyasada 2 panel üreticisi kaldı viewsonic de türkiyede pek aktif deil onun için tek Kalıyor Samsung

quote:

Arkadaşlar forumda girip çıkmadığım yer kalmadı ve tamamen kafam karıştı 22 " büyüklüğünde illa wide screen mi olmak sorunda ??
    1 pc im için alıcam lcdyi ve monitörü 22" istiyorum mümkünse tv ve ps3 olarakta kullanıcam ama öncelik pc oyunlarında bana en uygun fiyatlı neler önerebilirsiniz
    işin içinden çıkamaz oldum birde ps3 bağlamak için hdmi çıkışı şartmıdır. Monitör dünyasının kralı samsuungmudur yav nereye gitsem baksam aynı monitörün bi l sli b lisi var kafam duman oldu :) ne olur bana bi yardım edin ekran kartımda Ati sapphire hd 3870 ev arkadaşımda ps3 almayı düşündüğünden onuda soruyorum yani odamda olacak eğer birde kolay yoldan tvye çevirebilsem süper olacak . Biliyorum çok şey istiyorum ama forumlar bunun içindir ne olur bi el atında halledelim şu işi :D iğrenç cümleler kuruyorum sanırsam final haftası olması dileğiyle final haftamın sonunda kendimi bu monitörle kutlamak istiyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

evet farkettim bende samsung aldım zaten :D

• http://www.hepsiburada.com/samsung-2233sn-22-5ms-wide-screen-lcd-monitor/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd52640

Arkadaslar şöyle bir model var, 22", Çözünürlük:1920*1080, 0.24 dot pitch, fakat parlaklık 300 degil 100 Candela. Fiyatı da uygun 370 TL. Tepki süresi 2-5 olması benim için önemli değil, çözünürlük, nokta aralığı ve fiyat da çok iyi. Parlaklık pişman ettirir mi?
  • güzelde 1080p olmasına rağmen bırak hdmi çıkışı dvi çıkışı bile yok direk vga çıkışlı ondan düşük fiyatı
    ben şahsen dvi çıkışa geçtim ve vga ile arasında bayaa bi fark olduğunu düşünüyorum tabii sen bilirsin fiyatı çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: YasalMermi

http://www.hepsiburada.com/samsung-2233sn-22-5ms-wide-screen-lcd-monitor/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd52640

Arkadaslar şöyle bir model var, 22", Çözünürlük:1920*1080, 0.24 dot pitch, fakat parlaklık 300 degil 100 Candela. Fiyatı da uygun 370 TL. Tepki süresi 2-5 olması benim için önemli değil, çözünürlük, nokta aralığı ve fiyat da çok iyi. Parlaklık pişman ettirir mi?

o fiyata daha iyi dvi bi monitör alabilirsin bence sonucta 1920*1080 çözünürlük veriyo fakat hdmi girişi göremedim ki buda bu çözünürlükte bi monitör için eksi . nokta aralıgı benim için önemli diyosan samsung 2253lw modeli olabilir 0.27 bence fena degil ayrıca 2ms tepki süresi var . ben bw modelini gecen hafta aldıgımda 300 ytl'ydi hizlial.com da

• SAMSUNG 2233SN Kadıköy EKSEN 'de 350 YTL Kdv dahil..
  • beyler dolar birden yükselince fiyatlar coştu gene ben diim gene çok yükseldi vga çıkışlı 22 " lcdler bile 400 sınırını geçti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wampire^^

T220'lere verilen o kadar para gereksiz bence hele de bir ev bilgisayarı için. Bende 22'' almayı düşünüyordum baktık ve çok büyük olduğunu görünce kararımı T200 20'' olarak değiştirdim. Hem bu monitörde aralarındaki nokta aralığı çok fazla yani çok daha net bir görüntüye sahip 22''lere göre Eğer alıcaksın ikisinden birisini HD'ye gerek yok T220 işini fazlasıyla görür...

bende almayı düşünüyıorum zaten ondan sonra ne zaman kısmet olursa tabiki arkadaşların çoğu 22 lik alın diyorlar ama bende istemedim alma yönünde kararımı senin gibi T200-20 inç olarak değiştirdim. inşallah kısmet olursa alacağım.

• arkadaşlar 2233SN 300c/m2 100 diyen arkadaş nereden baktı acaba.. kafamı karıştırdı.. kendi verdiği hepsiburada linkindede 300 yazıyor.. bende 1920*1080 olduğu için onu almayı düşünüyorum.. çok büyük bi dezavantajı var mı?? bu arada dün eksendeydim ve taksitle alcaklar uğramasın.. 6 taksite yüzde 9 12 taksite yüzde 15 komisyon.. hepsi buradada 6 ya kadar felan vade farksız eksenden ucuza geliyor yani..
  • quote:

2253bw yi 360 tl ye goldtan aldım çok beğendim 17 den sonra muhteşem geldi hemen dvd ve oyunlarda test ettim çok iyi herkese tavsiye ederim

hayırlı olsun hocam..forumda bu monitörü 2232gw modeliyle karşılaştırmışlar ve çoğu kişi gw modelini tavsiye etmiş eminimki sende araştırmışsındır...bu monitörü almama sebebin nedir acaba.... ben en yakın zamanda 2232gw modelini alıcam bu monitörü almayış sebebini öğrenebilirmiyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunama -- 25 Ocak 2009; 11:52:58 >
  • 2232gwnin dinamik contrast oranı 3000 1 bw nin 8000 1 bide 2si arasında fiyat farkı vardı ben 360 aldım gw ise 50 60 milyon daha yüksekti kadıköyde bayaa bi monitörü yan yana inceledim fiyat performans
    bakış açıma göre bu daha uygun geldi :D
    birde şu an dolar yükseldiğinden fiyatlar yükseldi imf ile anlaşma olursa 25 milyar dolarlık kredi alacak ülke bu doların seviyesini bi süre aşağı çekebilir biraz bekle derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunama

quote:

2253bw yi 360 tl ye goldtan aldım çok beğendim 17 den sonra muhteşem geldi hemen dvd ve oyunlarda test ettim çok iyi herkese tavsiye ederim

hayırlı olsun hocam..forumda bu monitörü 2232gw modeliyle karşılaştırmışlar ve çoğu kişi gw modelini tavsiye etmiş eminimki sende araştırmışsındır...bu monitörü almama sebebin nedir acaba.... ben en yakın zamanda 2232gw modelini alıcam bu monitörü almayış sebebini öğrenebilirmiyim...

sen söyliyince bidaha baktım yabancı sitelerde pek fark yok diyorlar ama gwnin kasası daha güzel diyenler var ama aldığım yer bw en çok satan ve hiç ölü piksel şikayeti almayan tek model yetiştiremiyoruz dedi
    bende zaten satılmış olanı sahibi almaya gelmeden çöktüm aldım benim siparişimi o beklemek zorunda kaldı :D ama dediğim gibi doların düşmesini bekle illaki düşecektir marta kadar martta gene patlayabilir. monitörle ilgili
    başka sorun olursa pmde atabilirsin

• BENCE EN UYGUN VE KALİTELİ NEOVO 22". ALDIM GAYET MEMNUNUM. ÇOK İYİ Bİ EKRAN VEDE UYGUN YİYAT. TAVSİYE EDERİM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roumirues

BENCE EN UYGUN VE KALİTELİ NEOVO 22". ALDIM GAYET MEMNUNUM. ÇOK İYİ Bİ EKRAN VEDE UYGUN YİYAT. TAVSİYE EDERİM...

bence 2253bw daha iyi bi ekran özelliklerine baktımda
    eğer NEOVO H-W22 22" 3ms (DVI + ANALOG) MULTIMEDYA WIDE SCREEN LCD MONİTÖR buysa tabii
    ama tabii fiyatı falan uygun tercih meselesi
  • bende 2233SN aldım gerçekten harika.. 1920*1080 çok avantaj sağlıyor.. fullHD filmler süper.. Tasarımda ayrı güzel..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.