Şimdi Ara

22' monitör tavsiyeleri acil bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    22" bir monitör alacagım seçimimi ACER AL2216 modelinden kullanmak istiyorum.518 liraya vatan.bilg. almayı planlıyorum.daha iyi bir secenek yada fiyat konusunda bir bilginiz varsa bunu paylaşmanızı ve yardımlarınızı rica ediyorum....
    şimdiden teşekkürler

• Kesinlikle Samsung 226BW eğer 130-140 ytl daha çıkabilirsen, Nova Bilgisayar yada Sanalmarketimden alabilirsin, 630-640 ytl arası
  • çok fazla seçenek yok zaten 22"de.
    fiyat performans oranları viewsonic ve benq da iyi.
    öte yandan samsung 226BW yide uygun fiyata bulursanız iyi bir model.
  • yardımlarınız ıcın tesk ederim.acer icin ne diyorsunuz peki....
    650 ciddi bi rakam.....
  • istanbulda 226bw yok ki ya olsa direk alacağım 0 ölü piksel garantisi vewren ankaralı nova bilgisayar gel benden al diyor resmen. kısaca bulabilirsen 226bw den 2 tane al diyorum :D banada al o süper sonra anlaşırız fiyatta ama komisyon koyma.
  • ben 31 mayıs perşembe günü, sanalmarketimden saat 17:00 da aldım kredi kartıyla, sonra telefon açtım, bana acilen çıkartabilir misiniz kargoyu, yarından sonraya kalırsa verdiğim adreste bulunamayabilirm diye, saat 17:00 da ödememe rağmen aynı gün kargoya verdiler.

Monitör geldi şu anda kullanıyorum.

Izmir'de Çankaya'da aramadığım, sormadığım yer kalmadı, çoğu yer hem yok hemde bulamayız getirtemeyiz dedi, Allah internetten razı olsun, korkmayın netten alışverişe bu kadar
  • Tek derdimiz ölü pixel netten alış-verişten bir korkuymuz yok ki arkadaşım..
    4 ölü piksel bana denk gelir güveniyorum kendime :) tam manasıyla elimde patlar sonra o kadar para bayıldığım hevesle aldığım canavar makina.
    Karşısına geçtikçe sinir sahibi olurum. Bununla karşılaşmak istemiyorum. Nova piksel konusunda güvenli gibi onu düşüneceğim geç olmadan. Keyfini sür 226bw nin panle manale de takmayın bu arada gençler. Güzel ülkemizde, dış ülkelere göre teknolojik aletlerde özellikle panellerde ne ucuz ki bu monitörün ucuz olmasını bekliyoruz.Ki elle tutulur bir kalite farkı yokken. Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.