Şimdi Ara

22' Viewsonic VG2230WM - Aldım ve Çok Beğendim.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
0
Favori
30.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw benq 24''te usade 800$a düşmüş hay yaa nealacas biz iyice kafam karıştı..Pega kıvırtma olm sen alacan bana
  • bende az önce asmerkezdeki mağazayı aradım ellerinde varmış ve bir hafta ölü piksel garantisi veriyorlarmış benim de kullanım amacım xbox360 olacak umarım verim alınabiliyordur
  • erceguven arkadaşım xbox360 ile denediğinden bahsetmişsin kullanırken 16*10 olmasından kaynaklanan bir problem farkettin mi acaba. grafiklerde kırılma oluyor muydu?
  • hemen alayım bi tane Allahın izni ile. varya hızır gibi yetiştin kardeş ha ne alayım diyorum viewden de vazgeçmek istemiyordum. sağol kardeş bu arada hayırlı olsun monitörün
  • oktayakgoz
    Çok teşekkür ederim..

tamay_aytam
    Herhangi bir kırılma görmedim grafiklerde. Geçenlerde Samsung 205BW ile de denemiş ve güzel sonuç almıştım X360 ile..

{PeGaSuS}
    Kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil. HDCP, yüksek çözünürlüklü video medyalarının korunması için tasarlanmış bir güvenlik protokolü. PS3'ü bu cihaza bağlayıp oyun oynamak konusunda sıkıntı çekmezsiniz ama film izlemek işin içine girince iş değişir :)

Speed-Step
    "Teknik özellik" olarak "çok fark" olduğunu söylemek pek mantıklı değil bence.. Yükseklik ayarı sunmadığını nereden çıkardınız merak ettim. Çok da güzel yükseklik ayarı var cihazın. Ayrıca 360 derece dönebilen bir kaide üzerine kurulu VG2230wm.

Ayrıca benim gözüm 16.7 - 16.2 milyon renk arasını pek ayırt edemiyordur muhtemelen o yüzden onu da dert etmiyorum.

Ama HDCP konusu ileriye dönük bir eksiklik olarak değerlendirilebilir. Ancak son 7 ayda 3 LCD değiştirmiş biri olarak BD-ROM lar yaygınlaşana kadar köprünün altından çok sular akar benim için..

• quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Hayırlı olsun ürün güzel fakat Samsung'un çözümü ile arasında teknik özellik olarak çok fark var.

225BW HDCP destekli, VG2230WM HDCP desteksiz
    225BW 16.7 milyon renk, VG2230WM 16.2 milyon renk
    225BW yükseklik ayarı sunuyor, VG2230WM yükseklik ayarı sunmuyor..

bu 16.7 ile 16.2 milyon rengi Tn panele sahip bir monitörde tartışmak bile yersiz, sonuçta tn panel fakat fiyatı açısından çoğu kişi tercih edecektir alanlara hayırlı olsun önemli olan içinize sinmesi
  • valla bunu duyduğuma çok sevindim yarın gidiyorum asmerkez e
  • 22" bu marka bu fiyata bence güzel, hazır kurlar gerilemişken
  • buldun da nasıl alacaz burdan netten satışı yok anladığım kadarıyla
  • Daha ucuza bulmamışsın aslında.. İnternet sitesindeki fiyatı dikkate almayın. Sabit bir dolar kuru üzerinden hesaplanmış o fiyat. Ben dün gece mağazadan 672 YTL karşılığında aldım 12 taksit. Nakit alınca 625 YTL ye veriyorlar.
  • erceguven arkadaşım mesajlarını ilgiyle okudum
    bu cümlen benim için çok önemli "20"'den 22"'e geçince bu kadar fark edeceğini düşünmemiştim"
    ben 17 crt kullanıyorum yarın asmerkez den bende bu mönitoru almayı planlıyorum. daha once 940bw ye niyetlendim ama nedense bana biraz küçük görünüyor bu monitor. aslında daha garibi yanında bulunan 19 wide philips de bundan daha buyukmuş gibi geliyor bana kasasının ince olmasından kaynaklanan bir goz yanılması sanırım. bende yarın 19 ınch bir monıtor ile bu monitoru yan yana görerek karar vereceğim. bakalım bende de büyüklüğü sayesinde pozitif bir etki yaratacak mı?
  • Monitör geçişimi nasıl gerçekleştirdiğimi anlatsam sana yardımcı olur heralde. Zamanında 19" LG Flat CRT kullanırdım. 19" Philips 190X6'ya geçtiğimde bile ciddi bir fark hissetmiştim çünkü bildiğim gibi 19" CRT lerin max görüntü alanı 18.1" civarı oluyor. 19" Philips'ten 20" Wide Samsung'a geçince yine çok ciddi bir değişim hissettim çünkü WS'nin ayrı bir havası var. Ancak 20'den 22'ye geçmek beklediğimin üzerinde bir etki yaptı. Ciddi bir büyüklük farklı var 2 monitör arasında.. Bence kesinlikle pişman olmayacaksın..
  • Yaw arakadaşlar internet üzerinden nerden ölü pixel garantili olarak alabiliriz bilgisi olan cevaplasın lütfen?
  • backlight bleeding sorunu yok sonuçta iyi bişey; renk konusuna gelince 225BW'de tn panel, bu ekranda tn-panel.
  • Arkadaşlar Bimeksde de 399$+KDV şu viewsonic 22'' VG2230wm modeli şeytan diyor git borca gir al gel, de!!! Kardeşler cahilliğime verin ama şu tam yada yarı ölü pikselleri büyüteçle mi arıcez... Mağaza içinde elimizde büyüteç 22'' WS monitörlerde küççük noktacıklara nasıl bakabileceğiz... Kısa bir yolu var mı, ölü pikseli gösteren bir uygulama var mı varsa da mağazada kullanabilecekmiyiz, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...Tamam programı varmış indirdik artık bunu mağazada denemek kalıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wazdew -- 14 Aralık 2006; 1:44:59 >
  • Monitörü alırken görevli arkadaşlardan rica ettiğim tek şey var: masa üstü arka plan rengini önce düz beyaz sonra da düz siyah yaptırıyorum. Dikkatli bir gözle ikisi içinde 30 saniye harcaman yeterli. Direk sırıtıyorlar çünkü.
  • viewsonic tn panel mi ?
  • Arkadaşlar, anlamadığım bir nokta var: 20 inch ile 22 inch monitörlerin arasında çözünürlük farkı yok, 1680*1050 destekliyor ikisi de. Bu durumda daha büyük ekranın ne anlamı var anlamış değilim. Hani, Apple HD 23 inch alsanız 1920*1280 i desteklese anlarım. Bana sorarsanız çok acelecisiniz. Yarın HD monitörler çıkacak, yine hepiniz ağzınızı açıp bakacak mısınız?
  • bizim ağzımız hiç kapanmadı ki :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.