Şimdi Ara

22' Viewsonic VG2230WM DVI-I kablosu sinyal vermiyo YAPTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar arkadaşlar bende 22" Viewsonic VG2230WM aldım ekran kartımda 6600 GT Agp ama DVI-I bağlamak istediğimde sorun oluyo. söyleki kutudan çıkan dvı kablosunu takıyorum ama no signal diyo. sanırım farklı bi dvı kablosu almam gerekiyo dimi ? forumlarda araştırdım ve dvı kablosunun 3-4 çeşidi varmış. Ben hangisini almalıyım ? vede kadıköyden alacağım bildiğiniz bi yer varmı? birde fiyatı nekadar ?

Monitörü normal bağlantıdan (D-sub) bağladım.

Cevaplar için herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgat -- 12 Ocak 2007; 21:03:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tolgat

Herkese selamlar arkadaşlar bende 22" Viewsonic VG2230WM aldım ekran kartımda 6600 GT Agp ama DVI-I bağlamak istediğimde sorun oluyo. söyleki kutudan çıkan dvı kablosunu takıyorum ama no signal diyo. sanırım farklı bi dvı kablosu almam gerekiyo dimi ? forumlarda araştırdım ve dvı kablosunun 3-4 çeşidi varmış. Ben hangisini almalıyım ? vede kadıköyden alacağım bildiğiniz bi yer varmı? birde fiyatı nekadar ?

Monitörü normal bağlantıdan (D-sub) bağladım.

Cevaplar için herkese teşekkürler.

Kutudan çıkan kablonun görüntü vermemesi mantık olarak imkansız. Ben o kabloyla kullanıyorum, monitörü bağladığımda monitör otomatik olarak dvi bağlantıyı algıladı ve görüntü problemsiz geldi(normalide bu zaten) İlk aklıma gelen dvi çıkışnda bir problem olma olasılığı, yoksa cihazlar her durumda birbirini otomatik olarak görüyor.

• peki herhangi bir ayar yaptınmı windowsdan yada nvidia görüntü özelliklerinden ??
  • Ben içinden cıkanı laldım taktım hemen calsıtı aksinin olması ilginç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jiwago

Ben içinden cıkanı laldım taktım hemen calsıtı aksinin olması ilginç.

olmuyo olmuyo olmuyo :(
    Windowsda hiçmi ayar yapmadınız bide nvidia hangi driverları kullanıyorsunuz ??
  • arkadaşım mönitörün ayarlarına bak belki analog ayarndan dijitale al o zaman DVi görür.
  • Elbetteki ekran kartının kendi yazılımından(varsa) veya windows görüntü özelliklerinden dvı çıkışı ayarlamalısın.
    gemelde windowsta sanki 2. ekran gibi görünür dvı çıkışı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • monitörün ayarından diğitale ayarlıyorum gene analog diyo
    2. ekran lcd olarak gözüküyo onu primary yapınca görüntü gidio yada ekran donuyo gibi oluyo yani mousenin harekelteri falan gözükmüyo.

Sizce napmalıyım
  • Arkadaşlar sorunu hallettim. ekran kartı driverlarını kaldırıp tekrar kurdum sonrada görüntü ayarlarındaki lcd monitörü seçtim ve oldu.
    İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler
  • hocam bunu ilk defa yapacak arkadaslar için daha detaylı anlatırmısınz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.