Şimdi Ara

22 YAS UNİDEYKEN LYS VE ASKERLİK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
4
Favori
2.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ıstanbul selinin arkasında yavudi lobisi var
  • voltaire benim babamdır
  • Beyler peki ben üniversitedeki kaydımı sildirip tekrardan hazırlansam ne olur , çağırırlar mı ? Yaş 19.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevilenAdam -- 20 Temmuz 2017; 0:27:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uniden kayit sildirince 2 sene tecilin oluyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eren kullanıcısına yanıt
    olmazsa seni buluruz ama
  • Kendim yaptim zamaninda sekreterlikten kayit sildirdigine dair kagit al git

• Eren kullanıcısına yanıt
    diğer üniye ayıt yaptırmadan 1 hafta önce ayrılsam olur mu ? bari son agustos kyksı alalım.
  • Hocam 2014'te üniye girip 1.5 sene hazırlıkta kalıp yarım dönem 1. sınıf okuyan arkadaşım tercihler açıklanınca hemen eski okuluna gidip kaydını sildirmişti tecille de ilgili bir sıkıntı çıkmadı yeni okul eski okulun hazırlığını tanıyabilir belki belge melge vs. talep et ders içerikleri yakınsa transkript talep et bunları da kovala kaydını sildirmeden

Ayrıca kimse kimseyi kalkıp da zorla askere götüremez 29 yaşına gelmeden resmi olarak kaldırıp götürseler de tecillik bir durum varsa (üniversite, yüksek lisans vs.) tecilini yapmakla yükümlüler benim kuzenim 3. veya 4. üniversitesini okuyor kaça kaça 27 yaşını geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emonetti -- 20 Temmuz 2017; 1:11:12 >
  • an itibariyle üniden ayrılmaya gidyorum. zeus sonumuzu hayretsin.
  • olur da yakalarlarsa beni, bu başlığa yazanların ismini vermeyeceğim. :]
  • An itibari ile kaydimi sildirdim.ogrenci isleri askerlik subesine her ayin basinda bildiriyoruz ilisik kesenleri dedi eylule kadar sikinti yok yani

• hulleciii H kullanıcısına yanıt
    Hocam kyk kartini ve akbili almadılar bende. Dilekceyi verdim cuma gunu diplomayi alicam. Sizde durumlar nasil?

• Kyk kartini ve akbili neden almadilar ? Kart krediye donecek, kredi istemiyorum diyelim. Ne olacak ? Merakli bekleyiş başladı. Tum halkimi konuya davet ediyorum. Bu bir kalkışmadir.

• An itibariyle e devlette öğrenci belgem gozukmemekte. Artik öğrenci degilim. Ogrenci olmadigim su bir saatte kendimi fikri hür vicdani hür bir aydin gibi hissediyorum. 10 gun sonra bu öğrencilik paryaligina tekrar adim atacagim.

• abisennapiyosun kullanıcısına yanıt
    bende bugün dilekçemi verdim imzaları topladım hala kayıtlı görünüyorum kaç gün sürer bu iş ya
  • düştengüzel kullanıcısına yanıt
    Ben imza falan toplamadim. Direk aldilar 3 belgeyi. Bitti dediler. Silmisler. Diploma alicam. Senin kyk ve akbili aldilar mi ?

yok sadece öğrenci kimliğini aldılar diplomayıda vermediler
  • banada hayırlı olsun işin bitti tamam diyip gönderdiler sabah 10da bitirdim hala silmemişler nasıl bir iş bu ya anlamadım
  • düştengüzel kullanıcısına yanıt
    Yarin silerler. Cuma alirsin sen de diplomayi. Akbili ve kyk yi kime verecegiz sence ? Krediye donusuyor burs cunku bende.

inşallah cumaya kadar hallederler
    bende bilmiyorumki kime veriliyor nasıl bir ülkeyse bura sistem belli değil net bişey yazmıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.