Şimdi Ara

220 fsb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar makinamı 215sb HT 5x de gunluk olarak kulanıyordum... 219da super pi problem cıkarıyordu... Daha sonra voltajı %3 arttırdım Fsb 219 HT 5X te de canavar gibi... Yukte 46derece acılısta 36-37 derece falan... 3-4 gundur de boyle kullanıyorum,hiç problemsiz... Bugun 220fsb HT 5X denedim voltaj gene %3.3 fazla... Sonra bidaha acılmadı makina.. Ekranın ısıgı boyle aptal aptal yanıp sonuyor,simsiyah ekran.... Bip bile demiyor alet.... Daha oncede sormustum default voltajdayken acılmıyo diye,voltaj ver demişlerdi forumdaki arkadaslar... Voltaj verdim gene hayat yok.. X oluyor alet... Kalbi duruyor

Nedir bu durum.. Şimdi bu işlemci (APMW kodlu sanırım) kalas mı cıktı
    Oyleyse eger hızara verecem bi uçtan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PYRITE -- 29 Mart 2005, 17:54:56 >

• Yaw yok mu bi yorum yapacak arkadasben yanlış bişeymi yapıyom yoksa alet mi kalas???
    Bugun bi deneme daha yaptım carpan 9.5 , fsb 220 , voltaj +%3 , HT 4X gene acmadı
    Gene fanlar donuyor boyle gumbur gumbur,ekranın ışıgı yanıyor sonuyor , yanıyor sonuyor ....

Naapmak lazım gelir ki???
  • Eheheehehe
    İşlemciyi goturdum hızara verdim HT 3X yaptı Artık calışıyo

Buradanda ogreniyoruz kiiiii sormadan once denemek lazımmışşşş
  • Onun mobo neydi, DFI mi?
  • en fazla 220 fsb yapıyorsa bence kalas o işlemci...
  • Anakart kalas
  • Ben anakarttan oldugunu sanmıyorum,daha once buralarda birini gordum 2600lerde calıstırıyordu işlemcisini...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PYRITE

Ben anakarttan oldugunu sanmıyorum,daha once buralarda birini gordum 2600lerde calıstırıyordu işlemcisini...

Eee? Önemli olan senin anakartının nereye kadar çıkarabildiği. Başkası senin anakartı kullanarak o hıza ulaşsa, dediğin mantıklı. Yani aynı marka ve modelden bahsetmiyorum, gerçekten senin anakart olması lazım. Nasıl işlemcide takozluk şans işi, anakartta da aynı olay var. Ama anakartının default hızı 200 ise, bunu 220 yaptığında hiçbir anakartın problem çıkaracağını sanmam. O kadar da takoz olunmaz bea

AMD'leri bilmiyorum ama benim BIOS'ta anakartın da voltajını arttırabiliyosun. Ben de onu 1.5V'nin üzerine çıkarmadan önce 220 fsb'de stabil olmuyodu. Onu 1.6V yaptım, biraz da işlemciye abandım, işlemcimin takozluğundan ötürü bu sefer 250 fsb limitine takıldım. Eğer bu voltaj ayarı varsa, bence sorunun kaynağı budur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasbi 81 -- 30 Mart 2005, 12:28:29 >

• quote:

Hasbi 81 Tarih 30 Mart 2005, 12:26:56
    quote:

Orjinalden alıntı: PYRITE

Ben anakarttan oldugunu sanmıyorum,daha once buralarda birini gordum 2600lerde calıstırıyordu işlemcisini...

Eee? Önemli olan senin anakartının nereye kadar çıkarabildiği. Başkası senin anakartı kullanarak o hıza ulaşsa, dediğin mantıklı. Yani aynı marka ve modelden bahsetmiyorum, gerçekten senin anakart olması lazım. Nasıl işlemcide takozluk şans işi, anakartta da aynı olay var. Ama anakartının default hızı 200 ise, bunu 220 yaptığında hiçbir anakartın problem çıkaracağını sanmam. O kadar da takoz olunmaz bea

AMD'leri bilmiyorum ama benim BIOS'ta anakartın da voltajını arttırabiliyosun. Ben de onu 1.5V'nin üzerine çıkarmadan önce 220 fsb'de stabil olmuyodu. Onu 1.6V yaptım, biraz da işlemciye abandım, işlemcimin takozluğundan ötürü bu sefer 250 fsb limitine takıldım. Eğer bu voltaj ayarı varsa, bence sorunun kaynağı budur

Kardes aslında benim de aklımda oyle bi soru işareti var... Ya yok mu antepte olupta 939soket işlemcisi olan... Bana Antep içinde yardım edebilecek birileri var mı acaba???

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.