Bildirim
220 Milyona kadar telefon tavsiyesi lütfeeennn
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
NOKİA 3510İ DERİMM
saygılar... -
eyvllh baska??? -
SAkın ama sakın Siemens c60 alma arkadaşım. Öyle bir hata yapma. Hatta Siemens'in ilk çıkardığı renkli ekran telefonlardan hiçbirini alma. 30-40 milyon daha ekle Nokia'nın renkli ekran telefonlarından al. Garantili olarak. Hiç değilse pişman olmazsın. -
Bence o fiyata tavsiyem T68i alman. Bir cok arkadasim kullanmakta ve cok memnunlar.. Herseyi de var mavidis bile -
3100 al derim hem küçük hemde nokia s40 olduğu için çoğu java oyununu oynarsın. -
kacak 3200 al -
ben siemens c60 kullanıyorum ilk çıktığı zaman almıştım .şarjı 4 ile 5 gün gidiyor. gprs ile oyun indirebiliyosun. bi de renkli başka bi artısı yok. En önemli eksiği ajandası yok eski modellerinde bile vardı ama bu modeline ajanda koymayı unutmuşlar!!!! c60 biraz büyük de gelebilir.C62 boyut olarak aynı ama ajanda falan koymuşlar onu alabilirsin. bi de motorola alma da ne alırsan al :) Yine sonyericson t68i nin görüntüsü kalitesi c60 ile aynı. 2. el temiz bi telefon ara bence sen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventavcibjk -- 23 Ekim 2004, 19:24:35 > -
Belki Ngage !
Ya da SL55 Siemensin çıktığında 1 milyardı arkadaşlar hakkını verelim -
quote:
Orjinalden alıntı: C.N.R26
NOKİA 3510İ DERİMM
saygılar...
3510i kesinlikle alınmaz sakın alma çok pişman olursun. se t68i veya t230...
3510i ekranı bi kere iğrenç. Bence o telefon, daha önce hiç renkli ekran telefon görmemişler için yapılmış... -
kardeşim 30 milyon kadar ekledin mi 3650 gibi baba bi telefon alırsın tavsiyem olur -
istersen 230 milyona sana n gage-7650; 250 milyona 3650 verebilirim istiyorsan pm at. -
BEN 3200 DÜŞÜNÜYORUM İSTERSE SENDE Bİ BAK
-
Sony Ericsson T68i al... -
tabiiki t68i al mutlaka kamerasız teller... topicini incele lütfen -
aradığın özeliklerin çoğunluğu motorola c 450 mevcut sanırım onun için sen onu seç ayrıca fiyatı cazip
-
hepsiburada.com dan sony ericsson T68i aldim...yanında promosyon olarak telefona takılabilen kamera da veriyorlar...237milyona !!
güsel oldu wallaa
cevap veren herkese teşekkürler..... -
sakın 3200 almayın derim 4096 renk aldatan tek yönü kamera ve ilginç iğrenç görüntüsü bana kalırsa 6610 yada motorola c550 al derim satışı kolay ve ucuz........üstelikl renk farkı var 65536 -
quote:
Orijinalden alıntı: emocy1
arkadaslar max 220 milyona telefon ariyorum...
tavsiyelerinizi yazarsaniz çok sevinecem....
ben
motorola c450
siemens c60
sonyericsson t230
sonyericsson t68i arasinda kaldim ....
hangisini tavsiye edersiniz ve neden????
ayrica radyosu olan telefonlari da bi yazarsaniz sevinirim...
200 tl daha koy samsung android bişe al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X