Şimdi Ara

22000 tl Maksımum araç onerısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Otomobil #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1,3 ls 98 model klimalı accent sahibiyim. aracı ilk sahibinden aldım. tek parça boyalı 125binde şu anda. alır almaz bakıma soktum, alt takım komple elden geçti, karbüratör temizliği ve 2 lastik almak dışında masrafım kalmadı. 1 haftadır sanayide ibiği cibiği herşeyiyle uğraştım. mp3 çalarlı teyp 2 yrni kolon vs... totalde bin lira para harcadım. araç an itibari ile 14500 e mal oldu. renk beyaz, kaportası sıkıntısız çürük çarık ezik yok. dün 16500 tık para teklif etti adamın birisi satmadım. en kötü yaza kadar ayağımı yerden kessin yaza kısmetse sıfır almayı düşünüyorum.

bunları neden anlattım peki ona gelelim. aldığım araç o yaşta türkiyede bulunabilecek en temiz araçlardan birisi. buna rağmen eğer ailenizle binecekseniz bütün önlemleri maksimum düzeyde tutmanız gerekir. parçaları ucuz olsa bile ki gerçekten ucuz, buna rağmen işçilik ve detaylar işin içine girince 1000 lirayı gözden çıkarmak gerekiyor.

alacağınız araç mümkünse yıpranmamış, kaporta motor yürüyen iyi durumda olsun. hem ilerde yapacağınız masraf minimum olur, hemde sanayiye gitme süreniz minimuma iner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

1,3 ls 98 model klimalı accent sahibiyim. aracı ilk sahibinden aldım. tek parça boyalı 125binde şu anda. alır almaz bakıma soktum, alt takım komple elden geçti, karbüratör temizliği ve 2 lastik almak dışında masrafım kalmadı. 1 haftadır sanayide ibiği cibiği herşeyiyle uğraştım. mp3 çalarlı teyp 2 yrni kolon vs... totalde bin lira para harcadım. araç an itibari ile 14500 e mal oldu. renk beyaz, kaportası sıkıntısız çürük çarık ezik yok. dün 16500 tık para teklif etti adamın birisi satmadım. en kötü yaza kadar ayağımı yerden kessin yaza kısmetse sıfır almayı düşünüyorum.

bunları neden anlattım peki ona gelelim. aldığım araç o yaşta türkiyede bulunabilecek en temiz araçlardan birisi. buna rağmen eğer ailenizle binecekseniz bütün önlemleri maksimum düzeyde tutmanız gerekir. parçaları ucuz olsa bile ki gerçekten ucuz, buna rağmen işçilik ve detaylar işin içine girince 1000 lirayı gözden çıkarmak gerekiyor.

alacağınız araç mümkünse yıpranmamış, kaporta motor yürüyen iyi durumda olsun. hem ilerde yapacağınız masraf minimum olur, hemde sanayiye gitme süreniz minimuma iner.

Amacim o ama bu devirde hertarafi boyali, motoru bes para etmez. 250 300bin km araclari sıfır fiyatina satıyorlar. . Bekliyoruz bakalim.kismetimizi. tesekkurler tecrubelerinizi aktardiginiz icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel

• hocam gürcistandan al derim buradaki çürük çarık araçlarla ugrasma
  • O nasil olacak hocam. 2 yila çıkmış aracin kalma suresi ama . Nasil bi vergi sistemi var gir çık derken zarar etmeyelim

• Bu fiyat aralığında ben de bakıyorum günlerdir lakin bir sonuca varabilmiş değilim. Fiyatlar uçmuş kmler uçmuş.. aramaya devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baycall

Bu fiyat aralığında ben de bakıyorum günlerdir lakin bir sonuca varabilmiş değilim. Fiyatlar uçmuş kmler uçmuş.. aramaya devam.

Vallahi elim kolum bağlı bekliyorum bende.. hakikaten akil isi değil piyasadaki araclar. .

• Piyasa uçmuş değil aslında. O sitedekiler keyifci abilerimiz. Dışarıdan elden almak daha mantıklı.

• Elden alayim dedim de pazara gittim. Hicte asagidan giden yok ne yazikki. . Biri sikisacakta satacam diyecek, onu alacaksın. .

• @Seyfullah tesekkurler bakayim bi

• Gurcistana bizzat gidip kendimiz işlemleri yurutsek nasil bir yol izlemeliyiz acaba bu konu hakkinda forumda konu açılsa iyi olur

• Sıkıntılı işlere girme derim hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baycall

Sıkıntılı işlere girme derim hocam..

Sende haklısın. Devlet buna da bi kilif bulur. Sonra giris çıkışa iki kati para odetirler..

• otter123 kullanıcısına yanıt
    hocam hicbir sıkıntısı yok arkadasım aldı , konusunu actım yonetim çekemedi kapattı, kanald habere bile cıktı hocam hersey yasal ama sadece sen ve kardesin annen baban kullanabiliyor arabayı baskası kullanırsa direk sınır dısı olur dedigim adresteki arkadas guvenilir ismimi verebilirsin aradıgında biraz daha indirim yapar arac basında, olay su gurcistandan kefil ayarlıyor sana zaten galerisi de var turkiye ye 5 bin arac satmıs ve satmaya devam ediyor
  • Dusunuyorum hocam. AArastiracagm sagolun

• guncel
  • Opel corsa 1.2 swing buldum lpgli. Bu araclarin yakiti parcasi felan nasıl

• arkadaşlar konu hala guncel pıyasanın masallahı var ama sabırla arıyorum
  • otter123 kullanıcısına yanıt
    hocam şu aralar ikinci el sıfırdan pahalı:) bende bekliyorum favoriler yavas yavas düşüyor
  • bende beklicem mayısa kadar tek kapı 206 düşünüyorum..11-12 lira gibi olsa alıcam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.