Şimdi Ara

22000TL 2000 model Golf Alynyrmy arkada?lar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar hepinizin yorumları için tek tek teşekkür ederim sonuç olarak alınmayacağını anladım...
  • 18Bin civarına alınabilir.
  • km kesin düşürülmüş, direksiyon simidi değişmiş ya da kaplama yenilenmiş. direksiyon orta kapağı ile simidin renkli farklı. alınmaz. 2000 model arabaya 22bin tl vermek için, ya D-E segmentli olması lazım, ya 4x4 olması lazım ya da SUV falan olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

km kesin düşürülmüş, direksiyon simidi değişmiş ya da kaplama yenilenmiş. direksiyon orta kapağı ile simidin renkli farklı. alınmaz. 2000 model arabaya 22bin tl vermek için, ya D-E segmentli olması lazım, ya 4x4 olması lazım ya da SUV falan olması lazım.

Direksiyona hiç dikkat etmemiştim gerçekten değişmiş renk farkı var.Sanırım airbag patlamış çünkü sadece orta kısım farklı renk görünüyo...
  • umitkosaner kullanıcısına yanıt
    Airbag patladı diye orta kısım değişmez, bence o araba 300bin km ye yakındır fazla bile olabilir. kullanmaktan direksiyon simidi deforme olmuştur erimiştir değiştirmişlerdir ya da yeni kaplama yapmışlardır. uzak durun hocam sırf vw diye piyasası var diye almayın böyle araçları.

22 bin liraya 2006 model subaru impreza 1.5 alın keyfinize bakın :) 4x4 ün boxer motorun ayrıcalığını yaşayın. bursadasınız sanırım,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-sahibinden-acil-satilik-2007-model-kazasiz-arac-167067770/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

Airbag patladı diye orta kısım değişmez, bence o araba 300bin km ye yakındır fazla bile olabilir. kullanmaktan direksiyon simidi deforme olmuştur erimiştir değiştirmişlerdir ya da yeni kaplama yapmışlardır. uzak durun hocam sırf vw diye piyasası var diye almayın böyle araçları.

22 bin liraya 2006 model subaru impreza 1.5 alın keyfinize bakın :) 4x4 ün boxer motorun ayrıcalığını yaşayın. bursadasınız sanırım,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-sahibinden-acil-satilik-2007-model-kazasiz-arac-167067770/detay

İlginiz için teşekkürler aslında ben performans arabası aramıyorum,daha çok hatcbag araba bakıyorum fakat bursa da yaşamama rahmen birtürlü kazasız araba bulamadım.Piyasa fiyatlar uçmuş gitmiş zaten eğer temiz bir araba bulsam 3,5 bakmadan alıcam.

• umitkosaner kullanıcısına yanıt
    1.5 subaru performans arabası değildir :) 105 hpdir, otomatiktir, kalkışlarda biraz hantaldır, devir çevirtirseniz iyi gider. motoru uzun ömürlüdür lpg ye dayanıklıdır. yine de siz bilirsiniz herkes yanaşmaz subaruya o yüzden de hep ederinin altına alınır satılır, benimki sadece tavsiye, seçim sizin.

satmak için araba almayın binmek için alın.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf 4 temizse 25 bile eder. O kalite hissini şimdiki c180 veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şahsen vermem o parayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.