Şimdi Ara

225/55 yerine 205/60 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam bi dost tavsiyesi sakın bulaşma..

kendi aracım 215 55 16 ide bi lastik alalım dedik 205 60 16 aldık toplam çap 1 cm değişti yaklaşık ama inan araç araçlıktan çıktı ne yol tutuşu ne fireni ne konforu kaldı aracın 3 ay kullandım yarı parasına aldığım adama verip tekrar orjinal ebat aldım.. orjinalden şaşma ha şaşacaksan taban çapına sbt kal yanak incelt ama asla kalınlaştırma...
  • Hocam ebat değiştirmeyeceğim sadece michelin den memnun değilim Bridgestone lastik takacağım tecrübemi burda paylaşırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydır bridgestone aynı ebatta turanza lastik kullanıyorum yol tutuşu bariz fark etti. virajlarda artık eski savrulma tedirginliğini yaşamıyorum oldukça memnunum. konuyu takip eden arkadaşların bilgisine.
  • Aynı araçtan vardı bende yılbaşına yakın sattım. 225/55/16 lastikler vardı üstünde. Bridgestone lastikler yazlık,Good year kışlıklar vardı. Dediğiniz sorunları yaşamadım. Sadece rampada gaza sonuna kadar basınca patinaj çekiyordu. Düz yolda iyi hava koşullarında çektiğine rastlamadım.
  • 205 ve 55 tak derim aracın D segmenti değilse. Çok fazla etkilemez ıslak zeminde alan kuculecegunden daha iyi basar yola kızaklama olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.