Şimdi Ara

22find.com Tarayıcalrdan silemiyorum ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
22.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

22find.com Tarayıcalrdan silemiyorum ...
  • sistem geri yüklemesi en kısa ve en kolay çözüm bende ne olduğunu anlamadım ama virüs proğramları sadece seyretti. microsoft esential ve nod32 ye yüklü bir mesaj gönderdim...[simage][/simage]
  • Çözdükten sonra Anasayfanın hep aynı kalmasını istersen Süperantispyware i indir Preferences'ten Hi-Jack Protection'ı aç anasayfanın linkini oraya gir bi daha hiç bişey değiştiremez
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimt

kesin çözüm toolbar cleaner programı... Ben biraz önce yaptım. sorun çözüldü...

kesinlikle çözüm değildir
    kullandım
    bi de onu kaldırmaya uğraştım

altı üstü eklentiyi kaldırıyor
    kendinizde kolaylıkla yapabilirsiniz
  • Program ekle kaldırdan ''CheckRun22find_uninstaller ve Desk 365'' dosyalarını kaldırın kesin çözümdür. Bende akşam yattım, sabah kalktım bu programla karşılaştım. Sildim şimdi.
  • ARKADAŞLAR 22 FİND TARAYACI BELASINDAN KURTULMA BULUNDU İLK ÖNCE MASA ÜSTÜNDEN TÜM TARAYICILARI SİLİN (MOZİLA İE EXPLORER GİBİ)
    BAŞLANGIC WİNDWOS 7 İÇİN internet yazdığınızda İE EXPLORER 9 UN İKONU (BAŞLANGIC) BUNLARIDA SİLİN PROGRAM EKLE KALDIRDAN WİNDOWS ÖZELLİKLERİNİ AÇ VEYA KAPAYA TIKLAYIN İNTERNET EXPLORER KUTUCUĞUNA TİK KOYUP DEVAM EDİN ŞİMDİ SIRA GELDİ YEREL DİSK C:PROGRAM FİLES İNTERNET EXPLORER AÇ TR YAZAN DOSYAYI SİL TEKRARDAN DENETİM MASASI PROGRAM EKLE KALDIR WİNDOWS ÖZELİKLERİNİ EKLE KALDIR DAN İENTENET EXPLORERİN KUTUCUĞUNA TİK KOYUP ETKİNLEŞTİR TEKRAR YEREL DİSK C: PROGRAMFİLES İNTERNET EXPLORERE GİR VE iexplore.exe SAĞ TUŞ YAP MASAÜSTÜNE GÖNDER DE İŞLEM TAMAMDIR GEÇMİŞ OLSUN.
  • tam temizlik için regedit, application rooming vs yerlerden tam olarak kaldırmak iyidir. kendini atabilecek yerlere el yordamıyla baktım bir sürü yerde vardı.

şöyle çözdüm:
    superantispyware trial versiyon indirdim. taramayı yaptım. hem böylece başka 1000 e yakın fazlalıklarıda temizlemiş oldum, makina rahatladı.

sonra görev çubuğundaki tarayıcı kısayollarını kaldırın.sonra masa üstündeki tarayıcıların kısa yollarına sağ tıklayın, özellikler deyin. başlama yerindeki 22find kısmını silin tamam deyin. deneyin gittiğini göreceksiniz. sonra isterseniz görev çubuğunada yeni kısayolu ekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woxow -- 27 Ocak 2013; 1:06:14 >
  • Arkadaşlar programlarla uğraşmanıza gerek yok bendede bu sorun vardı ben öncelikle firefox eklentilerinden sildim fakat yine açılıyordu sonra 22find sitesini inceledim en altta uninstall yazıyordu kendi sitesinde uninstall nasıl yapılacağını resimli olarak açıklamış.link verirsem belki reklama girer ben burdan anlatayım.

Masaüstünüzde bulunan mozilla kısayolunu sağ tıklayıp özeliklere girin

Hedef yazan kısımda "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe"www.22find ********** göreceksiniz

Burda yapmanız gereken "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe den sonrasını silin ve uygula tamam deyip kapatın mozillayı tekrar çalıştırın hepsi bu kadar.

Bu uygulama Explorer,chrome,mozilla hepsinde aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRaL_CoBRa -- 27 Ocak 2013; 18:25:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: p1520

Merhaba arkadaşlar
    dün gece vidalia indirip yüklerken onaylamadığım halde "22find" diye bir bela da yüklendi ve tüm tarayıcılarımda ana sayfam oldu, combofix, spybot, hijack, ad-aware, revo vs hiçbiri fayda etmedi. bundan nasıl kurtulabilirim. yanılmıyorsam tamindir veya benzeri biryerden indirmiştim. yardımcı olursanız memnun olurum. selam

aynı bela bendede var ya
  • ARKADAŞLAR GÖREV ÇUBUĞUNDAN İNTERNET EXPLORERİ AYIRIN SONRA C DE Kİ İNTERNET EXPLORER KLASÖRÜNE GİRİN İEXPLORE DİYE BİR ŞEY VAR ONU GÖREV ÇUBUĞUNA SABİTLEYİN ORADAN GİRİN SORUN ÇÖZÜLDÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurhan09

ARKADAŞLAR GÖREV ÇUBUĞUNDAN İNTERNET EXPLORERİ AYIRIN SONRA C DE Kİ İNTERNET EXPLORER KLASÖRÜNE GİRİN İEXPLORE DİYE BİR ŞEY VAR ONU GÖREV ÇUBUĞUNA SABİTLEYİN ORADAN GİRİN SORUN ÇÖZÜLDÜ

+1
  • o kadar uğraşmaya gerek yok. hijack jilet gibi kesip atıyor. sadece 22find.com içeren seçenekleri işaretleyerek, fix edeceksiniz.
  • ben advanced system care ile çözüm buldum. umarım diğer arkadaşlara da faydalı olur.
  • aynı sorun bende de vardı 1 gün uğraştım sonra şöyle hallettim...

1. masaüstünden internet explorer simgesine sağ tıkla
    2. özellikler tıkla
    3. HEDEF "C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\iexplore.exe" kısım dışındaki bütün yazı silinip en altta UYGULA ya basıp çıkılır sorun çözülmüş olur..eğer masaüstünüzde başka internet explorer simgesi varsa onda da bu işlem uygulanır...
  • Arkadaşlar ben bu sorunu çok kaldırmak için uğraştım olmadı en sonunda şöyle bir yöntemle kurtuldum gibi ilerde ne olur bilemiyorum bir deneyin bakalım.

öncelikle tarayıcınızı kapatın.
    masa ütündeki tarayıcı kısayoluna farenizin sağ tuşuyla tıklayın
    özellikler kısmına tıklayın
    alt da hedefi bul kutucuğunu tıklayın
    çıkan sayfadaki tarayıcı simgesini sağ tıklayın
    gönder kısmında masa üstüne kısayol oluştur tıklayın tamamdır daha sonra
    masaüstündeki eski kısayolu çöp kutusuna atın ve ordanda temizleyin sorun kalkmış gibi gözüküyor
  • Chrome kullandığım sırada başıma gelmişti. hiçbir yerde izini bulamamıştım. halbuki Chrome eklentiler menüsünde "Flash Player" eklentisi olarak gizleniyormuş. Umarım işinize yarar.
  • Sonunda başardım basitmiş aslında yapacağımız işlem masaüstündeki google chrome e sağ tuşlutoruz sonra özellikler e geliyoruz hedef seçeneğinin içine girip http:// den sonra google.com.tr diyoruz sonra uygula diyoruz o kadar
  • gpedit.msc den de silebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.