Şimdi Ara

23-24 bin civarı en sorunsuz en ekonomik araçlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.6 S40 Classic
    1.6 Bora Pasific
    1.6 Astra G hatta H
    1.6 Corolla Sol
    1.6 Civic (2002 üzeri)
    1.6 C4 SX

gibi pek çok araç alınır bu rakamlara. Ben olsam Laguna ve S40'ı ön plana alır konforun keyfini çıkarırdım. Tabii seçim sizin.
  • Burada biri 2006 model 1.6 astra classic G kasa beyaz hatchback 37 bin km de araca 24.750 istiyor
    Araç sıralı lpg li ve çizik ,boya vs yok
  • Kullandığınız aracın bende 94 modeli var pazarda 7500den fazla veren olmadı 3 haftadır 9da ısrar ediyorum ama teklifler 7500den yukarı çıkmadı. Aracım 140.000kmde sadece sol çamurlukta boya var. Koltukları hep kılıfla kullanıldığı için kılıfın altında sıfır koltuklar duruyor. Buarada aracın ilk sahibiyiz. İnternette ilanlara bakıyorum 12den aşağı satan yok daha doğrusu o paralarada satılıyor mu merak ediyorum.
  • Renault megane tavsiye ederim sana hem daha ucuz hemde avantajlı yanii 15.000 tl den başlar en fazla 25.000 e kadar var.
  • arkadaş sorunsuz demiş era önermişler sesli güldüm

hocam sorunsuzluk kriteri zaten daraltıyor baya seçenekleri

s40
    jetta
    leon
    corolla(tekrar almak isterseniz tabi)

öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

Kullandığınız aracın bende 94 modeli var pazarda 7500den fazla veren olmadı 3 haftadır 9da ısrar ediyorum ama teklifler 7500den yukarı çıkmadı. Aracım 140.000kmde sadece sol çamurlukta boya var. Koltukları hep kılıfla kullanıldığı için kılıfın altında sıfır koltuklar duruyor. Buarada aracın ilk sahibiyiz. İnternette ilanlara bakıyorum 12den aşağı satan yok daha doğrusu o paralarada satılıyor mu merak ediyorum.

Toyota Corolla sorunsuz arac. Sifirdan alinma 2001 1.6 var, efsane kasa ile ayni ama daha yeni motor, 4 vites klasik otomatik vs. Bunu satip, yeni kasa alalim diye hic dusunmedik.
  • astra
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon111

Merhaba arkadaşlar, şu an bende 98 coralla special var.Aracımdan çok çok mennunum sanayi yüzü görmedim ve yakıt olarak aynı segmentteki araçlara kıyasla tüketimi iyi denilebilir..Coralla mı 17 bin civarına satıp üzerine para koyup 24 bin civarı arac bakıyorum,Bir araçtan beklediğim şeyler ise;
    1)Aracın kronik sorunu olmasın bnerken acaba sumu bumu bozuldu demek istemiyorum
    2)Memur oldugum için yakıt tüketimi çok önemli,
    3)Performans olarak o kadar üst düzey bişeye gerek yok, coralla gibi olsa yeter
    4)Bu kriterlere sahip araçları olanlar yorum yapsın mümkümse
    Saygılarımla....

24bine chevrolet lacetti alabilirsin 2010 2011 model araştır özellikleri seni tatmin eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntticaret

O değilde memur olmayanlar için yakıt tüketiminin önemi yokmu caba? Şu memurum edebiyatı gerçekten üzücü geliyor bana...

Piyasasını bilmiyorum ama eğer 98 model aracınızı 17bine satabiliyorsanız üzerine ekleyeceğiniz 6-7 bin TL çok farklı bşr araca yönelmenizi sağlamayacaktır, araçtan memnunsanız değiştirmeyşin yada bütçenizi 30bin üzerine çıkararak alternatif arayın derim.

neden memurum demesi seni üzüyor kardesim? bende memurum ayda 225 saat çalısıyorum sizin gibi adınızdan da belli ticarette yapamıyorum dogal olarak gelirim belli! eee eşim de çalısmıyorsa bişeylerden kısmam gerek dogrumu? bol keseden savuramıyorum dogrumu ? forumda ögrenci arabası diye yazıp çizenlerde var onlarda sevindiriyor mu seni? hani zengin çocukları...

edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 28 Nisan 2012; 11:24:57 >

• 225 saat şaka değil mi?
    7*24=168 saat ediyor da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decsan -- 27 Nisan 2012; 22:24:50 >
  • corolladan devam et hocam o paraya 2005-2006 bulabilirsin gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: decsan

225 saat şaka değil mi?
    7*24=168 saat ediyor da..

düzeltiyorum ayda 225 saat.uyarın için sagol :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 28 Nisan 2012; 11:25:19 >
  • sorunsuzluk = mazda
    mazda 3 ü tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

O değilde memur olmayanlar için yakıt tüketiminin önemi yokmu caba? Şu memurum edebiyatı gerçekten üzücü geliyor bana...

Piyasasını bilmiyorum ama eğer 98 model aracınızı 17bine satabiliyorsanız üzerine ekleyeceğiniz 6-7 bin TL çok farklı bşr araca yönelmenizi sağlamayacaktır, araçtan memnunsanız değiştirmeyşin yada bütçenizi 30bin üzerine çıkararak alternatif arayın derim.

neden memurum demesi seni üzüyor kardesim? bende memurum ayda 225 saat çalısıyorum sizin gibi adınızdan da belli ticarette yapamıyorum dogal olarak gelirim belli! eee eşim de çalısmıyorsa bişeylerden kısmam gerek dogrumu? bol keseden savuramıyorum dogrumu ? forumda ögrenci arabası diye yazıp çizenlerde var onlarda sevindiriyor mu seni? hani zengin çocukları...

Nickim süpermen olsaydı sanırım dünyayı kurtarmamı da bekleyecektin. Ticaretle uğraşmıyorum, sayın devlet büyüklerimizin belirlediği aylık 635 TL asgari ücretlede çalışmıyorum ama aldığım maaş ayda 225 saatten daha fazla olmasına rağmen en düşük memur maaşından da düşük, bu sebeple kpss ye giren bilmemkaçmilyon kişi gibi bende memur olmak için can atarım, yani memurlar tabiiki üst kademeye göre kötü durumdalar ama çoğunluk olan alt kademe ilede kıyaslanınca da iyiler demek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Prince

arkadaş sorunsuz demiş era önermişler sesli güldüm

s40
    jetta
    leon

öneririm

Şu klasik (benim 2 yıldır aracımda hissetmediğim) "hopluyo zıplıyo" muhabbetinden başka bişey varsa Era'nın kronik sorunlarını sizden dinleyelim..

Bu arada mümkünse ben de memur olmak istiyorum.. Üniversite mezununun bile özel sektörde ettiği para çoğu zaman 1000 liranın altında.. Ve bizler de aynı süre çalışıyoruz emin olun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 29 Nisan 2012; 0:46:22 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

Nickim süpermen olsaydı sanırım dünyayı kurtarmamı da bekleyecektin. Ticaretle uğraşmıyorum, sayın devlet büyüklerimizin belirlediği aylık 635 TL asgari ücretlede çalışmıyorum ama aldığım maaş ayda 225 saatten daha fazla olmasına rağmen en düşük memur maaşından da düşük, bu sebeple kpss ye giren bilmemkaçmilyon kişi gibi bende memur olmak için can atarım, yani memurlar tabiiki üst kademeye göre kötü durumdalar ama çoğunluk olan alt kademe ilede kıyaslanınca da iyiler demek istedim.

herkes için hayırlısı ama ulan memursun hala aglıyon anlamına gelen kısacası "ne demek memur arabası üzülüyorum böyle diyince" sözünü söylemenizi istemiyorum bu söz eskiden kalma kalıplasmıs bi sözdür anlatılmak isteneni daha iyi ifade eder yukarıda konuyu açanda ekonomik anlamda bişeyler istedigi için o sözü kullanmıstır neyse adamın konusunu kirletmek istemiyorum sözlerde seçici olalaım ki boşuna polemik olmasın.iyi forumlar.

• quote:

Kullandığınız aracın bende 94 modeli var pazarda 7500den fazla veren olmadı 3 haftadır 9da ısrar ediyorum ama teklifler 7500den yukarı çıkmadı. Aracım 140.000kmde sadece sol çamurlukta boya var. Koltukları hep kılıfla kullanıldığı için kılıfın altında sıfır koltuklar duruyor. Buarada aracın ilk sahibiyiz. İnternette ilanlara bakıyorum 12den aşağı satan yok daha doğrusu o paralarada satılıyor mu merak ediyorum.

9 a ben alırım ayırntılı bilgi verirmisniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Prince

arkadaş sorunsuz demiş era önermişler sesli güldüm

s40
    jetta
    leon

öneririm

Şu klasik (benim 2 yıldır aracımda hissetmediğim) "hopluyo zıplıyo" muhabbetinden başka bişey varsa Era'nın kronik sorunlarını sizden dinleyelim..

Bu arada mümkünse ben de memur olmak istiyorum.. Üniversite mezununun bile özel sektörde ettiği para çoğu zaman 1000 liranın altında.. Ve bizler de aynı süre çalışıyoruz emin olun..

Babam da emekli olunca Era aldi. Yillik bakimlari haric 50bin kmdir bi sorun cikarmadi.

Bana gorede gercekten hopluyo zipliyo araba kasislerde. Birde arkada 2-3 kisi varsa daha kotu yaylaniyor:))

• quote:

Orijinalden alıntı: unknownlover

quote:

9 a ben alırım ayırntılı bilgi verirmisniz

Şuan 2. araç olarak kullanmaya karar verdik çok kullanmıyoruz sadece haftosonu işimize yarıyor. 1 ay sonra şehirdışına yerleşebilirim ozaman bu araba boşa çıkacak aklımda bulunsun 1 ay sonra sizinle irtibata geçerim.

• bilmiyorum ilgini çeker mi ama Kia rio bakabilirsin elinizdeki para ile 2010 model bir rio alabilirsiniz. chevrolet lacetti de bir alternatif olabilir.

örnek ilan
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-daha-temizi-ve-bakimlisini-bulamazsiniz-yeni-kasa-110-beygir-84118115/detay
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.