Yoruma ev sahibi takımdan başlarsak şunu söyleyebilirizki son haftalarda kaybettikleri puanlarla Avrupa Ligi'ne gitme şansını elinden kaçırmak üzereler. Zira Sion son haftalarda form yakaladı ve Luzern'in önüne geçti, bu fark böyle giderse artabilir. Bu yüzden Luzern kazanmak zorunda ancak son haftalarda önemli bir gol sorunu çekiyorlar. Diğer taraftan baktığımızda Bellinzona ligden düşme potasından biraz da olsa uzaklaşarak rahatlama peşinde. Ancak deplasmanda çok formsuz bir ekip. Gol bahsi seçeneğinden Tg2-3 oynanmalıdır diye düşünüyorum.
276 Basel-Young Boys
Ev sahibi takım da misafir ekip de hem deplasmanda hem evinde çok gol atan takımlar. Rahatlıkla üst seçeneğini oynayabilirsiniz.
277 St Gallen-Sion
St Gallen ligden ümitleri her hafta azalmasına rağmen gittikçe daha mücadele eden bir takım oluyor. Sion ise deplasmanda hem atan hem de yiyen bir ekip. Bu maçta taraf bahsi pek mantıklı bir seçenek olarak gözükmüyor açıkçası. Tg2-3 seçeneği oynamak bana en doğru seçim olarak geliyor.
464 Thun-Grasshoppers Thun her zamanki gibi atıp yememe peşinde olan bir takım Grasshoppers ise yiyen ve atan bir ekip. Thun'un ligde bir hedefi kalmadı ve son derece rahatlar. Grasshoppers ise bunun tam tersi olarak ligin son sırasına düştü ve az da olsa ümitleri var. Diğer maçlar gibi Tg2-3 seçeneğini öneriyorum.
465 Zurich-N.Xamax
Zurich kupa maçında Xamax'ı rahat geçer diye düşünüyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Bu haftaki maçlardan hiç biri kafama yatmadı nedense. Yorumlar için sağol.