Malesef yien gittik merchant murmaktan bir hal oldum 2 charla Pathos full itemli ardream asas isteyen varsa satim de kurtiliyim ya
beyler yarım saatte 5 kere dc yedim en az. . . sizdede oluormu böyle sadece bendemi bu kadar sık . . .
pazar kuramıyoruz doğru düzgün
quote:
Orijinalden alıntı: kediciler
beyler yarım saatte 5 kere dc yedim en az. . . sizdede oluormu böyle sadece bendemi bu kadar sık . . .
Oluyor kardeş sorunu kendinde arama...
ya kökten gitsin yada böle olmasın yeter artık yemin ederim yeterrr harap oldum ya bildiğiniz gibi değil arkadaşlarımda harap oldu cep telefonum susmuyo :D msn ne ileti yağmuru bu twetmidir nedir o site ne diyo bu duruma varmı bi acıklama yokmu bi resmi ağız bu oyunda zzzzzzzzzzzzzzzzzz
quote:
Orijinalden alıntı: Revolutions
quote:
Orijinalden alıntı: 458 °F
quote:
Orijinalden alıntı: Revolutions
oyun var tezgahlar kuruldu
Nasıl bi post kasıyosun ya sen Her konuya 5-6 tane mesaj. Binbaşı olunca ne olucak ne boş beleş adamlarsınız
Herkes gibi yorum yapıyorum zoruna giden birşey varsa ŞİKAYET ET lütfen.Üyelik tarihime ve post sayıma bak birde
Bu konuda 3 postun var. Ve yakında 2k yı geçersin Bende 2006 uyesiyim ama senin gibi bi konuyu post ile doldurmuyoruz
Gece gece piyangodan mi denk geliyorum artık bu insanlara bilemiyorum.Arkadaşım forumun kuralları var o kurallar dahilinde istediğim yere istediğim kadar istediğim şeyi yazarım.Bunların içeriklerinden senin gibi rahatsız olanlar olabilir.Hemen mesajın üstünde ŞİKAYET ET butonu var.Bir zahmet onu kullan buradan milletin konusu içinde polemik yaratma.Ben bu oyunu oynar ve bu forumu yaklaşık günde 15 saat takip ederim !!! Bir konuya birşey yazarsam illaki geriye döner acaba cevap var mı ya da o konuda gelişme var mı diye incelerim.Hiç bir postum ne tek smiley ne konunun dışında (espri hapıldığı hallerde herkeste olduğu gibi konudan çıkıldığı oluyor) tek post atmam.DH mod ekibinin post 0 lama imkanı varsa TALEP EDİYORUM benimkileri 0 lasınlar, UMURUMDA değil.İNAN BU POST SAYISINI benden daha çok önemsiyorsun ki takılıp kalmışsın.Daha fazla da cevap vermek istemiyorum,her mesajınla uğraşırsam senin demenle ve senin sayende post kasıcam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme