Şimdi Ara

23 Mart Ankara Etkinliği!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir sonraki WG etkinliğimizi Ankara'da yapılmasına karar verildi. Bundan böyle etkinliklerimiz diğer şehirlerde devam edicektir.

Etkinlik Müze sonrası kafe şeklinde gerçekleşip , İstanbuldaki "Merhaba" partisi gibi olmayıp daha samimi bir ortamda gerçekleşcektir.

Katılmak isteyenler lütfen aşağıya isimlerini yazsın.

Hepinizi bekliyoruz.!

*Müze ve kafe hakkındaki bilgiler ,daha sonra burada açıklancaktır. Bizi takip etmeye devam edin :j

İlgili topic:http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/215898-23-mart-ankara-etkinligi/page__pid__4122592#entry4122592

• abi oyunun tadı kalmadı ki warthunder geçti herkes zıvanadan cıktı artık oyun nooblar diz boyu stres oluyoruz oyunda. aslında gidip bir güzel laf sokmalı paragöz adamlara
  • Her oyun aynı kaderi paylaşır sonunda War thunder'ında amacı para kazanmak wot'unda Bu ayrı mevzu :)
  • o tarihte ankara'da olsaydım keşke.
  • TZB klanına oyuncular alınmaktadır...klan savaşlarına katılacak kapasitede olanlar bana PM atabilirler...herkese iyi oyunlar...
  • Toplantıda oyuncu alırsın biraz kendine :)
  • Etkinliklerde neler oluyor? Yarışmalara katılmak problem. Hiç ödüllerden kazanamadım. Şansızlık. Atılan mermi başına kredi versinler. herkes bol bol sıksın. yoksa adam sıkınca zarar ediyor!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ankara buluşmasında bende varım yazıverin bi yerlere :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.