Şimdi Ara

23 yaşımda üniversteye başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne dersiniz arkadaşlar 23 yaşına gelmiş birisi artık üni okumalımıdır27 yaşımda mezun olcam ölme eşeğim yaz geldi bu konuda beni motive edici :) gerçekleri yüzüme vurmanızı itina ile rica ederim :) bide ygs lys kitapları her sene deişiyomu bu konudaki cahilliğimi mazur görün elimdeki kitapları sayayım antremanlarla matematik 1-2-3-4 antremanlarla geometri -1-2 fizik 1 bunlar dışında neler lazım dershaneye gitmeden kendi çabalarımla biyerlere gelmeye çalışıcam onun için bunların bana ne için lazım olacaklarını ve tavsiye edeceğiniz kitapların ne işe yaradığınıda söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

• bence 23 yaşında üniye gütmek karizmatik olur.

sana bi tavsiye.anlaşılan uzak kalmışsın sistemden. sen kitaplardan ziyade konularına videolardan öncelikli olarak çalış derim. o yüzden çalışacağın konuları iyi öğren bir listesini yap.ona göre videolardan çalışmaya başla.video sitelerinide araştr tabi.herşeyi benden bekleme
  • eyw dediğin gibi baya uzağım bu konulara neden kitap deilde video ikisi aynı anda yürümezmi
  • ıyı ıyı boyle tıpler gorunce morallenıyorum yalnız deglım
    bende 21 de baslıcam dıye stres yapıyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k.colomb

ıyı ıyı boyle tıpler gorunce morallenıyorum yalnız deglım
    bende 21 de baslıcam dıye stres yapıyorum :D

Yalnız değilsin. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkem.15 G kullanıcısına yanıt
    La olum ben bırtane unıversiteden mezun oldum askerlıgı hallettım gelıp tıp ıcın kasıyorum(yaş 26 )...muhendıs ark.lar 2.500 ogretmenler 1.500 alıyor.5yıldaha oku Gelecegın ıcın verdıgın Emek hiçbir zaman kayıp degıldır.insanlar 50sınde unıversıte okuyor sters yapma bugun nasılsan 27de ınek gıbı calısmıs bırı olarak dık duracağın gunlerı dusun hic sıkıntı yapma ..
    Herkes bırbırıne caktıgı bır zamanda yasıyorsun senın sanssızlıgın burda ama kendını dünyadan soyutlar o konuları calısırsan gelcek senın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumtem38 -- 22 Şubat 2014; 13:37:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.