Şimdi Ara

23 yaşına girecem hala kız yok kahrımdan ölecem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi rahat olun ya. "sevişmek sevişmek" diye ortalıkta dolaşırsan kimse bakmaz sana. Önce normal davranmaya başla, kendine saygılı ol, kendini sev elbet seni sevecek birini bulursun.
  • Tecrübeli kişiden yardım almak lazım.
    Turbo abim konuya bekleniyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delikanlı Adam

Lan git intahar et valla full zararsın ya benim yaş 17 geçen sene 8 tane kızla çıktım

Profildeki turabi mi
    Güzel troll
  • uykusuzluktan tribe girmişim uyudum uyandım geçti :D ... işte sorunum triplere girmem
  • her desende veya desemde uyanınca
    hep yolu buluyorum

• Binecen bunun sırrına

Vuracan kırbacı, vuracan kırbacı, Vuracan kırbacı, Vuracan kırbacı, Vuracan kırbacı, Vuracan kırbacı

• ve bana evliliklerin yine hiç bir şeyle sonuçlandığını benim özel biri olmam için zorlandığımı ve belki Allahın bana ap ayrı misyon yüklediğini ve bunu sevmem gerektiğini hatırladım

çünkü her zaman benide evli barklı insanlar kıskanır

yakında stüdyoya bu cihazı alıcam tube blendli

https://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=5912&gid=5224#.VankoNA8gtY

aşkta kaybeden kumarda kazanır .. aşkta kazanan kumarıma laf etmesin
  • La olum bide bunu ciddiye alan var. Retrica bile kurtaramaz seni tip var diyon burda.
    Bide çektiğin fotoğraflarda sadece dişlerine altın sarısı efekti uygulamayı nasıl başarıyorsun anlatsana biraz 😂

Ayrıca kız konusunda bir tavsiye olarak, en yakın eczane veya marketten bi diş fırçası alıp günde 2 kez fırçalayarak başlayabilirsin mesela. ( sen günde 4 kez fırçala ancak bişeyler olmaya başlar )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La kız yapıp ne yapıcan sıkıntı dan başka bi işe yaramıyo anasını satayım.

Aa hatırladım bunun fotosunu attığı konusu vardı. Bu o dişleri yosun tutmuş çocuk. Bide dış fırçalamaya karşıydı. Kardeş sen anca bi lağım faresiyle felan evlenirsin o ağız kokusuyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-25618C6E6 -- 18 Temmuz 2015; 14:00:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Binecen bunun sırrına

Vuracan kırbacı, vuracan kırbacı, Vuracan kırbacı, Vuracan kırbacı, Vuracan kırbacı, Vuracan kırbacı

boşver dayı elindekinin kıymetini bil.. ondan güzeli yok siyah giysen toz beyaz giysen iz olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leame

La olum bide bunu ciddiye alan var. Retrica bile kurtaramaz seni tip var diyon burda.
    Bide çektiğin fotoğraflarda sadece dişlerine altın sarısı efekti uygulamayı nasıl başarıyorsun anlatsana biraz 😂

Ayrıca kız konusunda bir tavsiye olarak, en yakın eczane veya marketten bi diş fırçası alıp günde 2 kez fırçalayarak başlayabilirsin mesela. ( sen günde 4 kez fırçala ancak bişeyler olmaya başlar )

offff ağlayınca kaçan gülünce tokatlatyan tipler var ne de yim ya ... oooof of
    bak işine dişlerimi her gün 5 kez fırçalıyorum artık
  • her şey var ama yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

her şey var ama yalnız

birde boyun eğmeyen inatçı ve kindar yapım var ama ondanda olabilir burcum başak yükselenim akrep

• Arkadas boyle buraya derdini anlatip durmak cok mu iyi..

Halsizlik falan mi var; masturbasyonu birak hem karsi cinsi cinsel obje olarak da gormezsin artik
    Paran varmis git bi apor salonuna yazil kendini duzelt
    Tedavi ol kekemeligin gitsin
    Kulturlu ol dil ogren kitap oku...

• quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

Arkadas boyle buraya derdini anlatip durmak cok mu iyi..

Halsizlik falan mi var; masturbasyonu birak hem karsi cinsi cinsel obje olarak da gormezsin artik

kekemeliğim git gide azalıyor çünkü benim kekemelik türü yıllandıkça azalan türdende .. sen beni anlamıyorsun

sorun kekemelik değil sorun allamelik ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tape Child

quote:

kekemeliğim git gide azalıyor çünkü benim kekemelik türü yıllandıkça azalan türdende .. sen beni anlamıyorsun

Kardeş şu konuşma tarzını değiştir öncelikle ilk ilişkisini 14 yaşında yaşamış biri olarak söylüyorum bu konuşma tarzıyla rapçilikle bi yere varamazsın sana gevşek ol demiyorum asla şu arabesk olaylardan çık kızların içine düşme birazda sen umursamaz ol bu halde hiç bişey yapamazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: İnnocent Man

quote:

Orijinalden alıntı: Tape Child

quote:

Kardeş şu konuşma tarzını değiştir öncelikle ilk ilişkisini 14 yaşında yaşamış biri olarak söylüyorum bu konuşma tarzıyla rapçilikle bi yere varamazsın sana gevşek ol demiyorum asla şu arabesk olaylardan çık kızların içine düşme birazda sen umursamaz ol bu halde hiç bişey yapamazsın

beni bilmiyosun ... benim kekemeliğim zaten günden güne geçmekle birlikte hiç bir şeyi kompleks edinmiyorum ve başarlıyımda
    fakat bendeki olay tripkoliğim .. öyle bi kadın varya santinin kardeşi.. ama ben o manada demiyorum .. ciddi ciddi trip hastasıyım manik depresif gibi

• Başak burcu erkeğinin tipik bir örneği

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.