Şimdi Ara

2300-2400 gold varken base de kararsız kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • genelde vayne oynarken başıma gelen hadisedir. mahvolmuş bot hayalet dansçı aldıktan sonra atıyorum fight döndü güzel killer çıkardım gold birikti. base e döndugumde 2300-2400 gold varken son fısıltı mı alınmalı yoksa ebedi kılıçın itemlerimi satın alınmalı atıyorum amk+ kazma falan. ben genelde item parası tam olarak oldugu için lw alıyorum. hep ikilemde kaldığım bir olaydır. yorumları merakla bekliyorum.

• Botrk aldıysan ie kasmak daha mantıklı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regulus Black

Botrk aldıysan ie kasmak daha mantıklı bence.

+1 ama karşı takımda hem top laner, hem jungle hem support tanksa önce lw'de alınabilir oyunun gidişatına göre karar vermen lazım
  • BF Sword+ vampiric scepter
  • botrk varken bt ye çıkma saçma değil mi ?_
  • İe denilen şey ebedi, bilmiyorsan söyleyeyim ve de karşıda 3 tanky varsa ve kasmişlarsa son fısıltı. Zaten takımca ezıyorsanız karşı tankyler useless kalmıssa ebedi. Ama bi arkadaşım karşıdaki maokai 1 kill bile alsa direk lw başlıyor. Öyle bi hero ki oyunun her bölümünde her zaman yeterli tanky düzeyde oluyor. Maokai bir nerf daha yemeli bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legzay

botrk varken bt ye çıkma saçma değil mi ?_

Bana göre değil benim için vayne'de amaç fighttta uzun kalmak özellikle şuanki metada,diğer türlü aşırı squishy oluyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karşıda Randuin ve Frozen Heart yoksa lw almasan bile olur, Bt + botrk kasarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşının tanklığı çoksa lw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meta oldu gene tank metası , birde bu soruyu soruyorsun . Tabi ki de LW'yi cebine koyacaksın .
  • botrk pd pd pd pd pd
  • bende mid için sorayım. genelde koridor kafa kafaya gidiyorsa manam da varsa kalıyorum sonuna kadar. 3000 civarını görene kadar imkanım varsa kalırım. kimisi laf ediyor niye gitmedin diye ama ben bir sakınca görmüyorum. zaten koridoru kazandığım için base atmıyorum. karşıdaki de itemsiz halimle kestiğimden oyundan düşüyor iyicene. farm olarak da farkı koyuyorum. en son jungle çağırıp kule alıp base atıyorum. 2 item alıp çıkarım veya büyük eksikliği tamamlarım. base atmayıp alacağın 15-20 minyon bir çizme parası ediyor ki baseden geldiğinde hem koridoru ittirmiş hem de hızlıca gelmiş oluyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.