Şimdi Ara

2300 elo fail dont feed nashor:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinsi59 -- 12 Kasım 2011; 3:35:24 >

• oha amumu nun yaptığı çok iyiymiş.
  • hepsinin barona ölmesi çok iyi
  • 1.30 da ne diyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx

1.30 da ne diyor anlamadım

Yan bastınız diyor
  • Süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: HouseM.D.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:40:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota2 Mmr Boost Main 7.5 k
    3 ay önce açıldı
    Efsane’vi Game’ing
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hjahahaha hepsinin baroa ölmesi süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapaksız Logar

oha amumu nun yaptığı çok iyiymiş.

+2312312343545
  • bu maçı canlı izlemiştim doublelift'in streaminden Bu failden sonra yine de yendi doubleliftin takımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengas

quote:

Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx

Terminated = Yok Edildiniz, İşiniz bitti gibi bir şey.

onu söyleyen baronmu çünkü ilk defa duyuorum
  • Mükemmel
  • baron terör estirdi o ne ya
    ama amumu baya ustalaşmış hamlesi muhteşemdi
  • amumunun muhteşem hamlesinden bahsedenleri anlamadım, gördüğüm en saçma hamleydi açık ara.

Janna b basarak bait atıyoruz (5-10 levelken felan yapıyordum) açıkça troll bir hamle, amumu aç gözlülükle dalıp başarısız oluyor. Sonra da inatla geri gitmeyen troll jannayı tekrar yakalayıp öldürüyor, kendi de ölüyor :D Tamamen aç gözlülük meselesi ve büyük bir başarısızlık, bunun yanı sıra bu bandajları atarken orada ward olduğunu da biliyorsunuzdur herhalde, ilk başta atıp görüntü alıyor. Tam görünüm varken doğru düzgün hareket bile etmeyen jannaya herkes tutturup kill alıp sonra da gereksiz bir feed yapabilir bence. Skill atmayı ve görmeyi bilen (rly) herkes yapabilir bence o hamleyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adaniellium

amumunun muhteşem hamlesinden bahsedenleri anlamadım, gördüğüm en saçma hamleydi açık ara.

Janna b basarak bait atıyoruz (5-10 levelken felan yapıyordum) açıkça troll bir hamle, amumu aç gözlülükle dalıp başarısız oluyor. Sonra da inatla geri gitmeyen troll jannayı tekrar yakalayıp öldürüyor, kendi de ölüyor :D Tamamen aç gözlülük meselesi ve büyük bir başarısızlık, bunun yanı sıra bu bandajları atarken orada ward olduğunu da biliyorsunuzdur herhalde, ilk başta atıp görüntü alıyor. Tam görünüm varken doğru düzgün hareket bile etmeyen jannaya herkes tutturup kill alıp sonra da gereksiz bir feed yapabilir bence. Skill atmayı ve görmeyi bilen (rly) herkes yapabilir bence o hamleyi

türkiye 6.cısı terk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kapaksız Logar

quote:

Orijinalden alıntı: Adaniellium

amumunun muhteşem hamlesinden bahsedenleri anlamadım, gördüğüm en saçma hamleydi açık ara.

türkiye 6.cısı terk.

geçen turnuvada devrim (murdermchandsome) in yerine bütün oyunları oynayıp 1. oldum, dh 1. siyim yeter pampişko :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.