Bildirim
2300 elo fail dont feed nashor:)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oha amumu nun yaptığı çok iyiymiş. -
hepsinin barona ölmesi çok iyi -
1.30 da ne diyor anlamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx
1.30 da ne diyor anlamadım
Yan bastınız diyor -
Süper -
.quote:
Orijinalden alıntı: HouseM.D.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:40:18 > -
hjahahaha hepsinin baroa ölmesi süper -
quote:
Orijinalden alıntı: Kapaksız Logar
oha amumu nun yaptığı çok iyiymiş.
+2312312343545 -
bu maçı canlı izlemiştim doublelift'in streaminden Bu failden sonra yine de yendi doubleliftin takımı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yengas
quote:
Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx
Terminated = Yok Edildiniz, İşiniz bitti gibi bir şey.
onu söyleyen baronmu çünkü ilk defa duyuorum -
Mükemmel -
baron terör estirdi o ne ya
ama amumu baya ustalaşmış hamlesi muhteşemdi -
amumunun muhteşem hamlesinden bahsedenleri anlamadım, gördüğüm en saçma hamleydi açık ara.
Janna b basarak bait atıyoruz (5-10 levelken felan yapıyordum) açıkça troll bir hamle, amumu aç gözlülükle dalıp başarısız oluyor. Sonra da inatla geri gitmeyen troll jannayı tekrar yakalayıp öldürüyor, kendi de ölüyor :D Tamamen aç gözlülük meselesi ve büyük bir başarısızlık, bunun yanı sıra bu bandajları atarken orada ward olduğunu da biliyorsunuzdur herhalde, ilk başta atıp görüntü alıyor. Tam görünüm varken doğru düzgün hareket bile etmeyen jannaya herkes tutturup kill alıp sonra da gereksiz bir feed yapabilir bence. Skill atmayı ve görmeyi bilen (rly) herkes yapabilir bence o hamleyi -
quote:
Orijinalden alıntı: Adaniellium
amumunun muhteşem hamlesinden bahsedenleri anlamadım, gördüğüm en saçma hamleydi açık ara.
Janna b basarak bait atıyoruz (5-10 levelken felan yapıyordum) açıkça troll bir hamle, amumu aç gözlülükle dalıp başarısız oluyor. Sonra da inatla geri gitmeyen troll jannayı tekrar yakalayıp öldürüyor, kendi de ölüyor :D Tamamen aç gözlülük meselesi ve büyük bir başarısızlık, bunun yanı sıra bu bandajları atarken orada ward olduğunu da biliyorsunuzdur herhalde, ilk başta atıp görüntü alıyor. Tam görünüm varken doğru düzgün hareket bile etmeyen jannaya herkes tutturup kill alıp sonra da gereksiz bir feed yapabilir bence. Skill atmayı ve görmeyi bilen (rly) herkes yapabilir bence o hamleyi
türkiye 6.cısı terk.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kapaksız Logar
quote:
Orijinalden alıntı: Adaniellium
Janna b basarak bait atıyoruz (5-10 levelken felan yapıyordum) açıkça troll bir hamle, amumu aç gözlülükle dalıp başarısız oluyor. Sonra da inatla geri gitmeyen troll jannayı tekrar yakalayıp öldürüyor, kendi de ölüyor :D Tamamen aç gözlülük meselesi ve büyük bir başarısızlık, bunun yanı sıra bu bandajları atarken orada ward olduğunu da biliyorsunuzdur herhalde, ilk başta atıp görüntü alıyor. Tam görünüm varken doğru düzgün hareket bile etmeyen jannaya herkes tutturup kill alıp sonra da gereksiz bir feed yapabilir bence. Skill atmayı ve görmeyi bilen (rly) herkes yapabilir bence o hamleyi
türkiye 6.cısı terk.
geçen turnuvada devrim (murdermchandsome) in yerine bütün oyunları oynayıp 1. oldum, dh 1. siyim yeter pampişko :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X