Şimdi Ara

23000 TL OPEL ELEGANCE H KASA ALIYORUM!! YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xolaires

peki 2007 model, makyajlı kasa, enjoy 1.3 cdti easytronic için 28000 lira nasıl?

Biraz pazarlıkla aşağı çekmeye çalışın derim.

quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

ulan para olacak anasını satayım krizde ne emlak ne araba bırakacan piyasada...
    özellikle emlak

Aynen öyle abicim. Emlak şu anda yerlerde sürünüyo nerdeyse araba gibi. 2 sene sıkıntıya gireceksin falan sonra rahata ereceksin.
  • h kasa güncel kasaymış, çok iyi fiyat bence kilometre orjinaldir di mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: n a v y_35

Bu fiyatları nerden alıyorsunuz hocam ikisi de bedava gibi. elegance değil de cosmo değil miydi en full olan h kasalarda...?

elegance paketlerle cosmo seviyesine çıkartılabiliyordu...
  • Valla bedave desek yeridir.Aslında tam araba alma zamanı
  • g kasa daha güzel duruyor yukarıdaki resimlerde. hatları yuvarlatacaz diye maymuna çevirmişler biraz:)

herşey focusla başladı galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: n a v y_35

Bu fiyatları nerden alıyorsunuz hocam ikisi de bedava gibi. elegance değil de cosmo değil miydi en full olan h kasalarda...?

Sıralama = Essantial-Enjoy-Elegance-Cosmo
  • valla fiyatı uygun servis e gösterdikten sonra alın. hayırlı olsunn
  • Zaten bu aracın ortalama piyasası 23.000-25.000 Tl'dir.Bence o kadar şaşırılacak bir durum değil bence ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: xolaires

peki 2007 model, makyajlı kasa, enjoy 1.3 cdti easytronic için 28000 lira nasıl?

Biraz pazarlıkla aşağı çekmeye çalışın derim.

Aslında bana ucuz geldi, bi pislik olmasın dedim, çünkü satıcı da yetkili opel servisi, yani galerici sayılır :) Güven olmaz.
  • bencede normal n eolcaktı kı 4 yaşında araç.sıfırı zaten 32 33 değilmi bunun. 30 mu olsun fıyatı????
  • yeni başlık olmasın diye arkadasın konusuna yazdım, benim sorduğum 2007 model dizel otomatik 28000 lira.
  • Piyasa biraz daha araştırırsan 24.000-26.000 Tl'ye Astra Cosmo bulman bile mümkün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enforacle

bencede normal n eolcaktı kı 4 yaşında araç.sıfırı zaten 32 33 değilmi bunun. 30 mu olsun fıyatı????

sıfırı nerede 32-33 alalım 5-10 tane?

gelin elegance full modelini hesaplayalım...

Yeni Astra HB 1.6i 16V - 115 HP HB Cosmo 39633 (o zamanki elegance donanımı ile aynı)
    Yeni Astra HB Tüm 1.3 CDTi ve 1.6 (115 HP) modeller Easytronic Şanzıman 2540
    Yeni Astra HB Cosmo modelleri IDS Plus Paket 2000
    Yeni Astra HB Tüm modeller Metalik Renk 900
    Yeni Astra HB Cosmo modelleri Xenon Paketi 1750

46823 ytl yapıyor ki bodykit + karter koruma + ıvır zıvır hariç

bu demek oluyor ki 4 senede araba tam yarı yarıya değer kaybediyor

artık 0 araç almanın hiçbir mantığı kalmadı eğer 10 sene binmeyeceksen

• quote:

Orjinalden alıntı: enforacle

bencede normal n eolcaktı kı 4 yaşında araç.sıfırı zaten 32 33 değilmi bunun. 30 mu olsun fıyatı????

Bana alsana bi tane Cosmo donanım.

Ya da Enjoy alıp donanımlarını eklet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quickdiver

Arkadaşlar Pazartesi günü opel astra elegance alıyorum araç 2005 ve 29000 de. 23000 tl diyorlar ne dersiniz? Acil cepalarınızı bekliyorum.. Alayım mı...

Arkadaşlar, Arabaya baktım. Bir kere araba elegance değil enjoy idi. Bir de araba 3 el değiştirmiş. Rehinli bir araba . Ekspertiz yaptırdım pek bir şey çıkmadı ama. işgillendim ve satın almadan geri döndüm. Bilginize..
  • Cumartesi expertize soktum aracımı.Sağ çamurlukta çizikten ötürü boya çıktı.Hepsi bu.
    2007 astra hb moonland gri cosmo 18.ooo km de zenon +easytronic paket.28.500 lira.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucanhoroz

Cumartesi expertize soktum aracımı.Sağ çamurlukta çizikten ötürü boya çıktı.Hepsi bu.
    2007 astra hb moonland gri cosmo 18.ooo km de zenon +easytronic paket.28.500 lira.

dizel mi benzin li mi
  • evet
  • benzinli
  • ben cosmo mosmo bakmam 32 34 arası işte normali.benı ilgilendırmez gerisi.onun uzerınden hesaplarım.30 verdıkten sonra gıdıp cosmo elegance 2 cı el almam 4 senelik, sıfır alt donanımlısını alırım. adam 4 jant cd değiştirici koycak 10 bın ytl fark vercem geçin bunları yaw çogu donanımı kullanmıyoruz bile. kaç kişi sis lambasını kullandı cd çaldı. cd çalar sis farı alaşımlı jant yagmur sensoru koymasın esp koysun. Jant alıp takarsınız istediğiniz fiyata
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.