Aslında bana ucuz geldi, bi pislik olmasın dedim, çünkü satıcı da yetkili opel servisi, yani galerici sayılır :) Güven olmaz.
bencede normal n eolcaktı kı 4 yaşında araç.sıfırı zaten 32 33 değilmi bunun. 30 mu olsun fıyatı????
yeni başlık olmasın diye arkadasın konusuna yazdım, benim sorduğum 2007 model dizel otomatik 28000 lira.
Piyasa biraz daha araştırırsan 24.000-26.000 Tl'ye Astra Cosmo bulman bile mümkün.
quote:
Orjinalden alıntı: enforacle
bencede normal n eolcaktı kı 4 yaşında araç.sıfırı zaten 32 33 değilmi bunun. 30 mu olsun fıyatı????
sıfırı nerede 32-33 alalım 5-10 tane?
gelin elegance full modelini hesaplayalım...
Yeni Astra HB 1.6i 16V - 115 HP HB Cosmo 39633 (o zamanki elegance donanımı ile aynı) Yeni Astra HB Tüm 1.3 CDTi ve 1.6 (115 HP) modeller Easytronic Şanzıman 2540 Yeni Astra HB Cosmo modelleri IDS Plus Paket 2000 Yeni Astra HB Tüm modeller Metalik Renk 900 Yeni Astra HB Cosmo modelleri Xenon Paketi 1750
46823 ytl yapıyor ki bodykit + karter koruma + ıvır zıvır hariç
bu demek oluyor ki 4 senede araba tam yarı yarıya değer kaybediyor
artık 0 araç almanın hiçbir mantığı kalmadı eğer 10 sene binmeyeceksen
quote:
Orjinalden alıntı: enforacle
Bana alsana bi tane Cosmo donanım.
Ya da Enjoy alıp donanımlarını eklet.
quote:
Orjinalden alıntı: quickdiver
Arkadaşlar Pazartesi günü opel astra elegance alıyorum araç 2005 ve 29000 de. 23000 tl diyorlar ne dersiniz? Acil cepalarınızı bekliyorum.. Alayım mı...
Arkadaşlar, Arabaya baktım. Bir kere araba elegance değil enjoy idi. Bir de araba 3 el değiştirmiş. Rehinli bir araba . Ekspertiz yaptırdım pek bir şey çıkmadı ama. işgillendim ve satın almadan geri döndüm. Bilginize..
Cumartesi expertize soktum aracımı.Sağ çamurlukta çizikten ötürü boya çıktı.Hepsi bu. 2007 astra hb moonland gri cosmo 18.ooo km de zenon +easytronic paket.28.500 lira.
quote:
Orjinalden alıntı: ucanhoroz
Cumartesi expertize soktum aracımı.Sağ çamurlukta çizikten ötürü boya çıktı.Hepsi bu. 2007 astra hb moonland gri cosmo 18.ooo km de zenon +easytronic paket.28.500 lira.
dizel mi benzin li mi
evet
benzinli
ben cosmo mosmo bakmam 32 34 arası işte normali.benı ilgilendırmez gerisi.onun uzerınden hesaplarım.30 verdıkten sonra gıdıp cosmo elegance 2 cı el almam 4 senelik, sıfır alt donanımlısını alırım. adam 4 jant cd değiştirici koycak 10 bın ytl fark vercem geçin bunları yaw çogu donanımı kullanmıyoruz bile. kaç kişi sis lambasını kullandı cd çaldı. cd çalar sis farı alaşımlı jant yagmur sensoru koymasın esp koysun. Jant alıp takarsınız istediğiniz fiyata