Şimdi Ara

230v psu sapphire hd 5570

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben yeni bir ekran kartı aldım hd 5570 yanlız bu ekran kartı ile bilgisayarımdaki 230v Boost marka psu ile sorunsuz çalışıyor performans çok iyi cod mw3 sorunsuz oynuyorum 1 ay oldu alalı ne mavi ekran ne donma bilgisayarda hiç bir sorun olmadı hatta 1 haftadır akşam 6 dan sabah 8 kadar oyun indirdim sorun olmadı yanlız ben ekran kartının kutusunda psu olarak 400w olarak belirtilmiş benimki 230w psu değiştirmesem böyle dewam etsem ileride bir sorun olurmu anakartda yeni sayılır 3 ay önce aldım ileride bir sorunla karşılaşırmıyım böyle devam etsem.

• Sistem oyunlarda çalışıyorsa problem yok gibi görünüyor. Resetleme, ısınma yoksa devam edebilirsin, Bende 350W güç kaynağı ile(sözde öyle) HD 5550 çalıştırdım, bir sıkıntı yaratmadı.
  • ısınma donma resetleme vs olmadı şimdiye kadar çok stabil çalışıyor oyunlarda dahi öyle kartın üreticisi 400w öneriyo ama benimki 230w nasıl çalıştırıyor bende anlamadım ama inşl ileride sıkıntı yaratmaz şimdilik sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahinx80

ısınma donma resetleme vs olmadı şimdiye kadar çok stabil çalışıyor oyunlarda dahi öyle kartın üreticisi 400w öneriyo ama benimki 230w nasıl çalıştırıyor bende anlamadım ama inşl ileride sıkıntı yaratmaz şimdilik sıkıntı yok.

Yaratırsa sorun şöyle bir sorun olabilir, güç kaynaklarında da artık güç korumaları var, yani elektrik kesintisinde sisteme zarar vermeden kapatabilir. Tabi sizin güç kaynağı 230W ve de böyle bir şey olmadığından sistem yükte iken parçalara zarar verebilir, yani tek sorun bu olabilir. Sistem stabil çalışıyorsa devam edin
  • Orijinalden alıntı: yogitech

Yaratırsa sorun şöyle bir sorun olabilir, güç kaynaklarında da artık güç korumaları var, yani elektrik kesintisinde sisteme zarar vermeden kapatabilir. Tabi sizin güç kaynağı 230W ve de böyle bir şey olmadığından sistem yükte iken parçalara zarar verebilir, yani tek sorun bu olabilir. Sistem stabil çalışıyorsa devam edin

COD MW3 de %12 cpu kullanıyor ram olarak 986 mb oyunda dahil tüm sisteme 1.50 gb kullanıyo yinede ben gidip hemen gerçek 400W psu almayı düşünüyorm malum kış ayındayız ilerde yazın havalar çık sıcak oluyo sorun çıkartır belki cevap için teşkkrler sağolasın

Sistem=Windows 7 pro 32 bit deneyim dizin puanı 5.5
    işlemci= p dual core e5200 2.50 ghz
    ram=2 gb 800 mhz
    anakart=p5kpl am se
    hdd =160 gb
    ekran kartı=sapphire hd 5570
    psu=Boost 230w

• bende gecen gun 5670 i everest 300w psu da calıstırdım banamısın demedi ama zamanında 8800gt ile psu patlattıgım icin anakartın hasar gormustu suan corsair gs 600 ile kullanıyorum tedbiri elden bırakmamak lazım sizin psu nuz cok dusuk 300 350 falan olsa neyse diyecegimde 230w cok dusuk bence siz en dusuk bi 350-400 e gecis yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

bende gecen gun 5670 i everest 300w psu da calıstırdım banamısın demedi ama zamanında 8800gt ile psu patlattıgım icin anakartın hasar gormustu suan corsair gs 600 ile kullanıyorum tedbiri elden bırakmamak lazım sizin psu nuz cok dusuk 300 350 falan olsa neyse diyecegimde 230w cok dusuk bence siz en dusuk bi 350-400 e gecis yapın

evet bugün aldım zaten Everest EPS-1660C 400W peak 460W psu diğer 230w ne güzel çalıştırıyodu 1 ay boyunca parçalar yeni olmasa dewam ederdim onunla biraz korktum ne kadar çalışırsa çalışsın kasa buz gibi hiç ısınmıyodu belkide soğuk olduğu için sorun çıkarmadı yazın çok sıcak oluyor Osmaniye gibi bir memleket yanıyo zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POWERCOLOR HD 6850 SATILDI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.