Şimdi Ara

2360 ms pointim var öneri lütfen (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu ms puanları bir kişiye devredilebiliyormu bende var işime yaramıyor istiyene verebilirim ama devredile biliyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal_26d

bu ms puanları bir kişiye devredilebiliyormu bende var işime yaramıyor istiyene verebilirim ama devredile biliyorsa

devrediliyorsa ben talibim zaten bugün alacaktım.
  • Limbo alınabilir bence. Bir de neden harcama gereği duyduğunu anlayamadım, dursun işte ileride almak isteyeceğin şeyler muhakkak olacaktır.
  • quote:

bu ms puanları bir kişiye devredilebiliyormu bende var işime yaramıyor istiyene verebilirim ama devredile biliyorsa

Sadece Gold Family Pack içerisinde aile paketine dahil olan 4 kişi ile paylaşabiliyorsun puanlarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Limbo alınabilir bence. Bir de neden harcama gereği duyduğunu anlayamadım, dursun işte ileride almak isteyeceğin şeyler muhakkak olacaktır.

Hiç işime yaramadı ms puanı belki işine yarayan birisine verebilirim diye düşünmüştüm iyi niyetlimide olunamıyacak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Limbo alınabilir bence. Bir de neden harcama gereği duyduğunu anlayamadım, dursun işte ileride almak isteyeceğin şeyler muhakkak olacaktır.

Hiç işime yaramadı ms puanı belki işine yarayan birisine verebilirim diye düşünmüştüm iyi niyetlimide olunamıyacak

Yanlış anlamışsın beni. Birine vermene birşey diyemem tabi ama bana harcamış olmak için harcayacakmışsın gibi geldi, neden ileride almak isteyeceğin birşey olabileceği ihtimâline karşı elinde tutmuyorsun demek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

rdr indirime girmemiş sırf dlcler %50 indirimde. rdr un 20 tlye geliyor.

RDR de indirimde, 1800 puana satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

rdr indirime girmemiş sırf dlcler %50 indirimde. rdr un 20 tlye geliyor.

RDR de indirimde, 1800 puana satılıyor

o zaman ms xbox.comu güncellememiş.al deyip ms point i seçtğimde halen 2400 puan gözüküyor.
  • Battlefield 1943 1200 MSP
  • magic the gathering 2012
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.