bu ms puanları bir kişiye devredilebiliyormu bende var işime yaramıyor istiyene verebilirim ama devredile biliyorsa
quote:
Orijinalden alıntı: kemal_26d
bu ms puanları bir kişiye devredilebiliyormu bende var işime yaramıyor istiyene verebilirim ama devredile biliyorsa
devrediliyorsa ben talibim zaten bugün alacaktım.
Limbo alınabilir bence. Bir de neden harcama gereği duyduğunu anlayamadım, dursun işte ileride almak isteyeceğin şeyler muhakkak olacaktır.
quote:
Sadece Gold Family Pack içerisinde aile paketine dahil olan 4 kişi ile paylaşabiliyorsun puanlarını.
quote:
Orijinalden alıntı: Eli Wallach
Limbo alınabilir bence. Bir de neden harcama gereği duyduğunu anlayamadım, dursun işte ileride almak isteyeceğin şeyler muhakkak olacaktır.
Hiç işime yaramadı ms puanı belki işine yarayan birisine verebilirim diye düşünmüştüm iyi niyetlimide olunamıyacak
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Eli Wallach
Hiç işime yaramadı ms puanı belki işine yarayan birisine verebilirim diye düşünmüştüm iyi niyetlimide olunamıyacak
Yanlış anlamışsın beni. Birine vermene birşey diyemem tabi ama bana harcamış olmak için harcayacakmışsın gibi geldi, neden ileride almak isteyeceğin birşey olabileceği ihtimâline karşı elinde tutmuyorsun demek istedim.