quote:Orijinalden alıntı: eagle35 iyi günler arkadaşlar,cahilce bir soru olacak ama bu monitörde hopörlörü nasıl aktif edeceğim? Monitörü HDMI kablo ile mi bağladınız? Windows'ta sağ alt köşede hoparlöre sağ tıklayıp, playback devices içinden seçtiniz mi?
quote:Orijinalden alıntı: erkange quote:Orijinalden alıntı: eagle35 iyi günler arkadaşlar,cahilce bir soru olacak ama bu monitörde hopörlörü nasıl aktif edeceğim? Monitörü HDMI kablo ile mi bağladınız? Windows'ta sağ alt köşede hoparlöre sağ tıklayıp, playback devices içinden seçtiniz mi? evet hdmı ile bağladım,hayır seçmedim.kayıt aygıtları-kayıttan yürütme aygıtları-ses efekti ve ses denetimi seçenekleri şıkları mevcud
quote:Orijinalden alıntı: eagle35 quote:Orijinalden alıntı: erkange quote:Orijinalden alıntı: eagle35 iyi günler arkadaşlar,cahilce bir soru olacak ama bu monitörde hopörlörü nasıl aktif edeceğim? Monitörü HDMI kablo ile mi bağladınız? Windows'ta sağ alt köşede hoparlöre sağ tıklayıp, playback devices içinden seçtiniz mi? evet hdmı ile bağladım,hayır seçmedim.kayıt aygıtları-kayıttan yürütme aygıtları-ses efekti ve ses denetimi seçenekleri şıkları mevcud hdmı varken ses kablosuna gerek yok. kayıttan yürütme aygıtlarında ne seçili?
quote:Orijinalden alıntı: erkange quote:Orijinalden alıntı: eagle35 quote:Orijinalden alıntı: erkange quote:Orijinalden alıntı: eagle35 iyi günler arkadaşlar,cahilce bir soru olacak ama bu monitörde hopörlörü nasıl aktif edeceğim? Monitörü HDMI kablo ile mi bağladınız? Windows'ta sağ alt köşede hoparlöre sağ tıklayıp, playback devices içinden seçtiniz mi? evet hdmı ile bağladım,hayır seçmedim.kayıt aygıtları-kayıttan yürütme aygıtları-ses efekti ve ses denetimi seçenekleri şıkları mevcud hdmı varken ses kablosuna gerek yok. kayıttan yürütme aygıtlarında ne seçili? dijital ses s -pdıf seçili
quote:Orijinalden alıntı: eagle35 quote:Orijinalden alıntı: erkange quote:Orijinalden alıntı: eagle35 quote:Orijinalden alıntı: erkange quote:Orijinalden alıntı: eagle35 iyi günler arkadaşlar,cahilce bir soru olacak ama bu monitörde hopörlörü nasıl aktif edeceğim? Monitörü HDMI kablo ile mi bağladınız? Windows'ta sağ alt köşede hoparlöre sağ tıklayıp, playback devices içinden seçtiniz mi? evet hdmı ile bağladım,hayır seçmedim.kayıt aygıtları-kayıttan yürütme aygıtları-ses efekti ve ses denetimi seçenekleri şıkları mevcud hdmı varken ses kablosuna gerek yok. kayıttan yürütme aygıtlarında ne seçili? dijital ses s -pdıf seçili orada monitörü görmüyor musunuz?
quote:Orijinalden alıntı: erkange quote:Orijinalden alıntı: eagle35 quote:Orijinalden alıntı: erkange quote:Orijinalden alıntı: eagle35 quote:Orijinalden alıntı: erkange quote:Orijinalden alıntı: eagle35 iyi günler arkadaşlar,cahilce bir soru olacak ama bu monitörde hopörlörü nasıl aktif edeceğim? Monitörü HDMI kablo ile mi bağladınız? Windows'ta sağ alt köşede hoparlöre sağ tıklayıp, playback devices içinden seçtiniz mi? evet hdmı ile bağladım,hayır seçmedim.kayıt aygıtları-kayıttan yürütme aygıtları-ses efekti ve ses denetimi seçenekleri şıkları mevcud hdmı varken ses kablosuna gerek yok. kayıttan yürütme aygıtlarında ne seçili? dijital ses s -pdıf seçili orada monitörü görmüyor musunuz? görünmüyordu.. ekran kartı güncellemesiyle sorun çözüldü,ama şimdide her pc açıldığında bazı programların kapanması gerekiyor mesajı alıyorum.