Şimdi Ara

24' Widescreen Ekranda Oyun Oynamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dikkatimi çeken bi durum da ekranın Widescreen olması durumunda oyunların desteklemesi lazım ,belki en son çıkan oyunlarda herhangi bi ayarlama yapmadan tam ekran olarak çıkıyordur?Mesela Battlefield serisi desteklemiyor ekranın kenarlarında üç parmak diyim boşluk kalıyor öyle oynuyorum ,Crysis de garip bi oyun bi diktörtgen çıkar bi kare çıkar kafasına göre ayrı takılıyor onu saymıyorum oynanmıyor da zaten.Bazı şeyleri yanlış yorumlayıp monitörden olduğunu düşünmüştüm şimdi ise oyunların ve grafik kartının yetersizliğinden olduğunu düşünüyorum denemelere devam ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslan_74

Dikkatimi çeken bi durum da ekranın Widescreen olması durumunda oyunların desteklemesi lazım ,belki en son çıkan oyunlarda herhangi bi ayarlama yapmadan tam ekran olarak çıkıyordur?Mesela Battlefield serisi desteklemiyor ekranın kenarlarında üç parmak diyim boşluk kalıyor öyle oynuyorum ,Crysis de garip bi oyun bi diktörtgen çıkar bi kare çıkar kafasına göre ayrı takılıyor onu saymıyorum oynanmıyor da zaten.Bazı şeyleri yanlış yorumlayıp monitörden olduğunu düşünmüştüm şimdi ise oyunların ve grafik kartının yetersizliğinden olduğunu düşünüyorum denemelere devam ...

bu oyunlar icin widescreen yamalarinin oldugunu biliyorsunuzdur umarim?...yamalari yukleyip tam ekran oynayabilirsiniz..

• Evet Widescreen için yamaların olduğunu biliyorum tek sorun uygulamada...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.