Şimdi Ara

24 yaşında ;) Mazda 323 alınırmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: war3z

quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Fiyat aşırı pahalı. 1993 model bordosunu 2011de 7.400 tlye vermiştik. 9 yıldır bizdeydi ve orjinal 217 bin kilometredeydi. Ayrıca buna göre çok temizdi. Piyasa artsa artsa 2 3 bin artsın. 14 bin nedir yahu? Klimalı absli 1992, 1993 626 al bin. Kafan rahat olsun. 323 bu parayı etmez.

O fiyata bende almayı düşünmüyorum hocam Fiyat konusunu daha konusmadik ama benim vereceğim 11-11,5 elimde para hazır elimde arabaya bakmaya gittiğim zaman sıkı bir pazarlıkla bu fiyata alabileceğimi düşünüyorum.bu araçlar enjeksiyonlumu hocam

Edit ; Araba fiyatlari o kadar uçmuştu bu fiyata dogru düzgün Şahin Brodway bile yok , bunların yerine 323 daha tercih edilesi degilmi

Karbüratörlü hocam. 10 civarı olursa fiyat iyi olur evet. Bu araç olmazsa eğer klimalı bulmaya çalışın hocam. Bir de 1993te makyajlandı bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benden büyük kardeşim ama sen bilirsin. :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden de büyük. Alınmaz, çok masraf açar.
  • Alınmasına alınır da fiyat çok yüksek.

91 model 626 ve Hyundai excel de öneririrm. Klimalı olmasına dikkat edin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

Benden de büyük. Alınmaz, çok masraf açar.

Senin alacağın şahinden daha az masraf açar hocam. Bunların ölüsü şahinin içinden geçer. Sanada boşuna önermedik :)

• cesmuru kullanıcısına yanıt
    Ya haklısın hocam ama aracın 2. el piyasası benim için önemli bir kriter. Yoksa Şahin ve Doğan'ın yüzüne bile bakmam, koşarak 323 alırım.
  • üniverste bitti mi mazda abi?
  • Kardesim 4 yil once vardi bende 90 model mazda 323 tertemizdi 7 bine almistim lpgli 13-14 litre lpg tuketimi var direksiyon hidrolik debriyaj pedali filan yumusaktir zamanina gore iyi arabadir 4 cam otomatik vs. ben 1 yil kullanip 8 bine satmistim ama dedigim gibi cok temizdi yani benim sattigim arac 8 ise ilandaki arac 5 eder o araca o kadar para verene kadar sana 13 bin liraya 2000 model tek kapi seat ibiza vereyim lpgli

• hacı arabayı satan peşmerge galiba
     24 yaşında ;) Mazda 323 alınırmı ?
  • Arabayı gördüm arkadaslar kullandım ; yol tutuşu cok guzel , gidişi iyi 1-2 viteste biraz ağır kalıyor cok atık degil ama 3-4-5 de cok iyi hızlanıyor , direksiyon hidrolik ama bana biraz sert geldi , klimasi falan buz gibi soğutuyor arabanın çalışmayan aksamı yok ,
    İçine gelince hava üfleme yerlerinin içleri bile pırıl pırıl döşeme kılıfları ön göğsü falan gercekten 1991 model arabadan beklenmeyecek kadar temiz araba o kadar temiz geldiki bana abartmıyorum 1-2 yaşında araba temizliğinde , arabaya cok iyi bakmışlar.ilk sahibi bayanmış araba 157.000km de aldığım kişi 2. Sahibi 4 yılda o kullanmış ben 3. Sahibi oluyorum
    Motorunu ustaya gösterdim hic bir sıkıntı yok dedi tıkır tıkır çalışıyor , bir tek bir kaç yerde boya kalkması var , ilerleyen dönemlerde onu boyatirim.belkide orijinalliği bozulmasın diye boyatmam ama epey kötü duruyor
    Fiyat konusuna gelince ; 13 e anlaştık daha da düşmedi açıkcası bende arabayı o kadar temiz bulmuş ken kaçırmak istemedim.
    Pazartesi gunu satışı alıcam insallah
    Yorum yapan arkadaşlara teşekkur ederim

2.sahibinden 157.000 de
    İlan No: 221213619
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2.sahibinden-157.000-de-221213619/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war3z -- 28 Ağustos 2015; 16:23:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

İlanı temsili mi verdin yoksa bu aracı mı beğendin

evet hocam bu araba temsili değil ,

bakımlarını yaptırdıktan sonra japon araçları benim gözümde sağlam
    babamda da Toyoto corolla 96 model var 5 yıldır onda 1 kere yolda bırakmadı 5 yılda sadece 1-2 kere ustaya gitti oda rutin bakımlar için japonlar bu işi biliyor

Hocam 91 model araca bu parayi vereceginize 2003-2004 Fiat Marea Exclusive alirsiniz.

Hem daha yeni teknoloji,hem daha konforlu.

Linkini verdiginiz araci alirsaniz kaziklanmis olursunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır amortisör yay değiştir ıvır zıvır 1.5-2 fln harcasan sıfır arabadan iyi olur. Mazda sonuçta. Diğerleri arabaysa mazda ayrı bi dunya

• bi akrabam kullandı bundan yalnız su hortumlarını falan kontrol ettir. 16 valf lpg ekonomiktir bayılmaz bu arabalar.
    1000 lira ekstradan at kenara hocam illa bişeyler çıkıyor 2. elde çok şanslıysan çıkmayabilir de :) tofaş gurubundan alacağına bunu al güzelce bin derim. mazda makine iyidir iyi. genel bi kontrol ettir motoruna falan yürüre baktır.araba tertemiz görünüyor valla, birazda fiyat kırdır al. bunlar güzel devir çevirir tahminimce. hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuri37781 -- 28 Ağustos 2015; 17:03:12 >
  • Hayirli olsun ne diyelim adam bu araci 13 bine satabildiyse helal olsun demek lazim

Kaputu boyat hocam daha orjinalligi mi kalmis aracin saci gozukuyor boyat oyle bin kazasiz belasiz surusler dilerim unutmayin arac 24 yasinda metal yorgunlugu var suratli kullanmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 28 Ağustos 2015; 17:22:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

Hayirli olsun ne diyelim adam bu araci 13 bine satabildiyse helal olsun demek lazim

Kaputu boyat hocam daha orjinalligi mi kalmis aracin saci gozukuyor boyat oyle bin kazasiz belasiz surusler dilerim unutmayin arac 24 yasinda metal yorgunlugu var suratli kullanmayin.

Eyvallah hocam inanın acil araca ihtiyacım ve piyasa o kasar yukselmiski bu fiyata temiz brodwey, Şahin anca alınabiliyor , bende artık 3-5 bakmadım , tek dileğim yüklü miktarda bir Ariza cikarmamasi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

Hayirli olsun ne diyelim adam bu araci 13 bine satabildiyse helal olsun demek lazim

Eyvallah hocam inanın acil araca ihtiyacım ve piyasa o kasar yukselmiski bu fiyata temiz brodwey, Şahin anca alınabiliyor , bende artık 3-5 bakmadım , tek dileğim yüklü miktarda bir Ariza cikarmamasi

Sana o fiyata 2000 model seat ibiza vereyim dedim

• tavsiyeler üzerine Mazda'yı almadım arkadaşlar
    15250 TL ye 1999 model Palio 1.6 HL klimalı orjinal 138.000km de bel altı 4-5 yerde boya var değişek yok , BRC marka sırajı simit tüp var 4 lastik yeni
    aldım

24 yaşında ;) Mazda 323 alınırmı ? 24 yaşında ;) Mazda 323 alınırmı ? 24 yaşında ;) Mazda 323 alınırmı ? 24 yaşında ;) Mazda 323 alınırmı ? 24 yaşında ;) Mazda 323 alınırmı ? 24 yaşında ;) Mazda 323 alınırmı ? 24 yaşında ;) Mazda 323 alınırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war3z -- 11 Eylül 2015; 23:40:56 >

• quote:

Merhaba arkadaşlar 12-15 arası bütcem var ailem için araba bakıyorum
    bu araba alınır mı?
    24 yaşında km orjinal 2.sahibinden araba temize benziyor duruşu diri bir tek bir kaç yeri boya istiyor tabi motorunu vs. ustaya göstericem.
    yani yaşı itibari ile sorun yaratırmı kronik arızaları varmıdır
    yoksa bakımı yaptığım sürece sorunsuzmu olur
    mazda arabaların motorları sorunsuzluğu ile bilinir diye biliyorum ama bir de sizin fikrinizi alayım dedim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2.sahibinden-157.000-de-221213619/detay

Rover al, yağına suyuna dikkat et kuruş masraf etmeden bin.

• quote:

Arabayı gördüm arkadaslar kullandım ; yol tutuşu cok guzel , gidişi iyi 1-2 viteste biraz ağır kalıyor cok atık degil ama 3-4-5 de cok iyi hızlanıyor , direksiyon hidrolik ama bana biraz sert geldi , klimasi falan buz gibi soğutuyor arabanın çalışmayan aksamı yok ,
    İçine gelince hava üfleme yerlerinin içleri bile pırıl pırıl döşeme kılıfları ön göğsü falan gercekten 1991 model arabadan beklenmeyecek kadar temiz araba o kadar temiz geldiki bana abartmıyorum 1-2 yaşında araba temizliğinde , arabaya cok iyi bakmışlar.ilk sahibi bayanmış araba 157.000km de aldığım kişi 2. Sahibi 4 yılda o kullanmış ben 3. Sahibi oluyorum
    Motorunu ustaya gösterdim hic bir sıkıntı yok dedi tıkır tıkır çalışıyor , bir tek bir kaç yerde boya kalkması var , ilerleyen dönemlerde onu boyatirim.belkide orijinalliği bozulmasın diye boyatmam ama epey kötü duruyor
    Fiyat konusuna gelince ; 13 e anlaştık daha da düşmedi açıkcası bende arabayı o kadar temiz bulmuş ken kaçırmak istemedim.
    Pazartesi gunu satışı alıcam insallah
    Yorum yapan arkadaşlara teşekkur ederim

2.sahibinden 157.000 de
    İlan No: 221213619

Bu haldeki arabaya orijinal diye 13 bin istiyorsa helal olsun. 2. el piyasamızın özeti budur işte

• Japonlarınhepsi aalınır Mazda nissan mitsu hHonda subaru toyota öncelikli tercih taş gibi aarabayyapmış adamlar. Yayı süspansiyonu değiştir yola devam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.