Şimdi Ara

2400 mhz ram mantikli mi? Yardim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Elimde 2×4 gb kingston 1600 mhz kingston cl9 hyperx ram bulunuyor.Anakartim gigabyte intel z77 ds3h 2400mhc (oc). Islemcim i7 3770k. Simdi soruma gelelim. Bilgisayarima bir iki ekleme yapacagim. Ramlerle ilgili ; 2×8 gb 2400 mhz ramlerle degisim yapsam ne gibi bir fark olur. Ya da ben hic eskilerine dokunmadan 8gb ram daha alip takviye mi yapayim. Mantikli secim hangisi olur. Ram hakkinda hic bir bilgim yok oldukca cahilim bu konuda. Aydinlatirsaniz cok memnun olurum.( tamamiyle yeni nesil oyun odakli degisim yapiyorum )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence hiç bir faydası olmaz 6 gb geçen oyun görmedim ama ilerisi için 8 gb ekleye bilirsin yogun rem kullana bir uygulama kulaniyor san ayrı. Rem dedin de aklıma geldi Rd remleride vardı Canavar gibi rem di onlar fiyati da öyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam msjin icin tesekkurler. Peki 2400 mhz ramlerin performansa bir etkisi olurmu onu merak ediyorum. Bos yere para savurmayalim.

• fark kesinlikle algılayabaileceğin derecede olmayacak, bence değmez.
  • Degerli tavsiyeleriniz icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0Syndrome0 -- 16 Ocak 2015; 10:55:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.