Şimdi Ara

2400 mhz rami destekleyen işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda en çok tavsiye edilen 4770 ve kendi almayı düşündüğüm 4930k işlemcisine ve bir kaç extrem işlemciye baktım desteklediği ramlar max 1866 anakartlarda önü açık. Peki bu işlemciler desteklemezse 2400 mhz bir ram almak paranın çöpe gitmesi gibimidir.

Ben 3d, video işleri ile uğraşan biriyim ve almak istediğim quad kit şeklinde 32 gb ram anakartımda büyük ihtimalle msı x79A-GD65 olacak.

Sorularıma cevap veren arkadaşların var ise quad kit ram önerilerinide alabilirim.

Not: Bir iki sene içerisinde 64 gb ram çıkartma olayı olabilidiğinden quad kit lerin teki 8gb olmasını düşündüm 8 ram slotuna karşın. Malum after gibi programlar ram delisidir.

• gskill 2400 mhz öneririm. Kendim kullanıyorum 4770 ile.
    İşlemciler ram kontrolcüleri içinde olduğu için yüksek frekanslardaki ramlerde işlemciler 5-10 derece arası daha sıcak çalışmaktadır.
    Şimdi arakadaşlar gelecek fazla bir fark olamaz falan diyecekler ama
    ben farkı hissesiyorum arkadaş. Ram freaknsı ne kadar yüksek ise program tepki süreleri de o kadar kısalıyor.
    Önericeğim 2x4 gb
    http://www.hizlial.com/gskill-8gb-2x4gb-tridentx-2400mhz-ddr3-cl10-dual-kit-ram-f3-2400c10d-8gtx/10347119
    bundan iki tane almanız iyi olacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.