Şimdi Ara

2400 TL'ye sistem toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet üzerinden tek tek kendim sipariş verip, kendim dizeceğim. Hangi sitede hangisi uygun ise onu seçeceğim. Şöyle bir sistem kurdum, sizce nasıl?
    -i5 6500 sc 1151 ~650 TL
    - MSI H110M PRO-VD (DDR4-2133RAM-sc1151) 200 TL
    - Hi level 8gb ddr4 2133 (cl değerini bulamadım) 170 TL
    - 600w darkforce serisi psu 130 TL
    - Sandisk ultraII 480 gb ssd sata3 510 TL
    -TX Arrow kasa pencereli 85 TL
    -Gtx 750 ti oc 4 gb ekran kartı 550 TL
    - Samsun dvd 50 TL
    - Macun 25 TL

Ekranım mevcut var. Ekran kartı sizce nasıl? Daha iyi bir sistem kurulabilir mi? Bunlar 2375 TL tutmakta. En yüksek 2400 olacak. Bu performansta Amd kurulur mu bu daha ucuza?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ssd neden eklediniz?
  • Arkadaş çevremden aldığım duyumlardan dolayı. Fiyatı yakıyor, ama bilgisayarı hız bakımından yükseltiyormuş. Yanlış bilgiye sahip olabilirim. Ssd kaldırıp, ekran kartını mı yükseltme mi istersiniz?

• Ekran kartına yükle nin ssd o kadar önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sorgulayıcıyım -- 3 Ocak 2016; 23:12:55 >
  • Peki, şuan da 1 tb harddisk en ucuz 150 TL' ye bulurum. Ssd yi iptal edelim. 900 TL'ye hangi ekran kartını önerirsiniz?

• R9 380 yada GTX 960 bak bence
  • Arkadaşlar adamın ne amaçla kullanacağını sormadan ssd önemli değil ekran kartına yüklen falan demişssiniz. SSD gayet de önemlidir arkadaşım, bilgisayarın genel kullanımında hızını en çok etkileyecek parçadır. Haa evet 480 gb alıp okadar para vermenize gerek yok. 240gb veya 120gb ssd + 1tb harddisk daha mantıklı olacaktır. Ne amaçla kullanacaksınız pc yi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulutashus -- 4 Ocak 2016; 16:39:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    1300-1400 tl ye kasa önerisi
    11 yıl önce açıldı
    65.000 TL CİVARI SİSTEM TOPLAMA
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genellikle oyun amaçlı olarak kullanacağım. Ondan bütçeyi çoğalttım biraz. En yüksek 2400 TL. Verdiğim paraya değsin istiyorum. Sonuçta 2 bucuk ayda aldığım maaş. Eğer aklınıza yatmayan veya şu sistemi kurarsanız daha çok performans alırsınız diyebileceğiniz sistem de olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.