Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK 240mm radyatör / AM5 vidalar / Thermalright True Spirit soğutucu 12cm fanlı (intel ve am4) Satın Al 26 Temmuz 2023 21:40 1 1 SATILIK 240mm radyatör / AM5 vidalar / Thermalright True Spirit soğutucu 12cm fanlı (intel ve am4) Su soğutma sistemime 280mm radyatör alacağım için satılıktır. 240mm bakır/pirinç radyatör. G1/4 standart girişi var. Yanında 2 adet 12mm xilence marka sessiz fan da veriyorum. Toplam 500TL Fanlar pvm değil ama voltajı ayarlanabiliyor anakartta biosta sıcaklığa bağlı olarak. 500TLThermalright Cocage True Spirit soğutucu. 120mm fanlıdır. Soğutma performansı CoolerMaster 212 EVO'dan 1-2 derece daha iyi. Fanı yanlış hatırlamıyorsam pwm açıkken bir ses yapıyor, dc ile normal çalışıyordu. Desteklediği soketler 1366/1156/1155/1151/775 & AM2/AM3/AM4. Ben 6-7.nesil Intel işlemci ile kullandım. AM4 için uygun braketi de yanında. Aşağıda sattığım AM5 vidalarını alırsanız AM5'e de takabilirsiniz. 600TLElimde fazladan bir set (4 adet) AM5 uyumlu vida var. Su soğutma ile de hava soğutma ile de kullanılabilir. FREEZEMOD markadır. Yayı ve pullarıyla birlikte. 180TLAM4 soğutucular bu vidalarla AM5 anakartlara takılır. AM5 vida delikleri aynı mesafede olmasına rağmen metrik değil imperial ölçülü vidalara sahip dolayısıyla AM4 vidaları takmaya çalışırsanız anakart braketinin vida deliklerini yalama yaparsınız. Bu vidaları takmanız gerekiyor.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK 240mm radyatör / AM5 vidalar / Thermalright True Spirit soğutucu 12cm fanlı (intel ve am4) SATILIK Intel i3 7100 650TL [ALINIK] Diablo 4 keyi Satılık Seagate 1TB 7200rpm HDD / çok yavaş / 200tl