Şimdi Ara

240W şarjlı ilk akıllı telefon Realme GT Neo 5 özellikleri belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: optimus95 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 240W şarjlı ilk akıllı telefon Realme GT Neo 5 özellikleri belli oldu
    Uzun süredir söylentileri dolaşan Realme GT Neo 5 serisinin 240W hızlı şarj desteği ile önümüzdeki aylarda tanıtılması bekleniyor. Realme, yaklaşan akıllı telefonun özellikleri konusunda sessizliğini koruyor olsa da, cihaz son olarak Çinli sertifikasyon kurumu TENAA'nın web sitesinde görüldü.

Realme GT Neo 5 özellikleri belli oldu

Bildirilenlere göre Realme GT Neo 5, RMX3706 ve RMX3708 model numaralarına sahip iki farklı versiyona sahip olacak. Bu sürümler arasından ilki 2.424 mAh, ikincisi ise 2.225 mAh monimal pil kapasitesi ile geliyor. Böylece iki cihazın sırasıyla 4.850 mAh ve 4.450 mAh tipik pil kapasitesi ile karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz. Muhtemelen ilk sürüm 150W, ikincisi ise 240W hızlı şarj desteği ile donatılacak.

Önceki sızıntılara göre Realme GT Neo 5, 6.74 inç boyutlarında 2.772x1.240 piksel çözünürlüklü AMOLED ekran, maksimum 3GHz frekansa sahip sekiz çekirdekli işlemci ve dört kamera ile gelecek. Akıllı telefonun ön tarafında 16MP selfie, arka tarafında ise 50MP ana, 8MP ultra geniş ve 2MP makro sensörleri bulunacak.

Akıllı telefonun diğer özellikleri arasında, 8 GB/12 GB/16 GB RAM kapasitesi ve 128 GB/256 GB/512 GB/1 TB depolama seçeneği, bir ekran içi parmak izi tarayıcı, bir IR blaster ve 5G bağlantısı yer alıyor. Ayrıca ilginç bir şekilde, pil boyutundaki farka rağmen iki sürüm de 8,9 mm kalınlıkta ve 199 gr ağırlığında olacak.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Z Fold 5 özellikleri sızdırıldı: Peki neler sunacak?

Realme GT Neo 5’in önümüzde aylarda tanıtılması bekleniyor. Şirket tarafından henüz resmi bir tanıtım tarihi açıklanmadı ancak sızıntılar yaklaşan Mobil Dünya Kongresi’ne (MWC) işaret ediyor.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/realme_gt_neo_5_full_specs_tenaa-news-57113.php

• Bu esnada elma 14 plus: 20 W 🤣
    Gerci koyunlara çok bile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CrimsonBlade C kullanıcısına yanıt
    10 yıldır android kullanıyorum, apple işini sağlama almadan, gelişen teknolojiyi son müşteriye verdiğini görmedim. Olay sidik yarışı değil, can ve mal güvenliği çünkü :)

• ee çipset ne? Neden yok haberde?

• fourka1n F kullanıcısına yanıt
    Can ve mal güvenliğini biraz açar mısınız? Tehlikede miyiz Apple kullanmayanlar olarak?

• bilade B kullanıcısına yanıt

Bizde tazminat zenginleşme sebebi olamaz. Ama ABD de durum böyle değil. Kahveden eli yanan bile tazminat davası açarak milyonlar kazanıyor :)

240 watt gerçek anlamda boru değil. Şarj olurken elinizde patlaması çok ciddi yaralanmalara veya uzuv kaybına neden olabilir.

Sakin sakin dolsun acelemiz yok =)

• quote:

... maksimum 3GHz frekansa sahip sekiz çekirdekli işlemci ...

Ne ilginçtir ki, Helio A25 de 8 çekirdekli işlemci, Snapdragon 8g2 de.

Aralarındaki fark... neyse, bilen bilir.

Ha bu arada, GT Neo 3 80W kullanıyorum, bu bir sonraki model (4 ü atladılar, direkt 5'e geçtiler)

80 W hızlı çarj özelliği muhteşemengiz bir şey. Müthiş bir kolaylık. Telefon da yılan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrimsonBlade

Bu esnada elma 14 plus: 20 W 🤣
    Gerci koyunlara çok bile
    Haklısın.
    Iphone kullanıcısıyım.
    Batarya konusunu çözdükleri zaman ne olacak merak ediyorum :)
    Tekel''

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fourka1n F kullanıcısına yanıt

bu değerli yorumunuz için kutlarım. işte ülkemizde her konuda tartışma ve fikir üretirken edinmemiz gereken bakış açısı. ben de bir ios kullanıcısı olarak androidde beğendiğim şeyler var ama ios da kalma sebeplerim daha baskın. bu ne beni yüceltir ne karşımdakini ezer. ürün ve hizmetleri değerlendirirken kişisel çıkarlarımıza ve toplam yararımıza bakıyoruz durum bu. 

• hızlı şarj olan bataryanın ömrü kısa olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 9 Ocak 2023; 19:22:10 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

ispat?

• fofer kullanıcısına yanıt

US telleri onplusta farklı. Şarjları daha düşük hızda ama sebep bu mu bilmiyorum.

Hızlı şarj için 40 küsür patent, dev arge yatırımları ve Alman TUV onayları alınıyor. Bizim orta 2 terk 8 metrekare dükkan telefoncusu geyiği "hızlı bozuyomuş ağğbi" geyiklerine bakmayın siz.

• Çinliler hep mokunu çıkardı. Her zaman bunu yaptılar. İlk mp3 çalan tuşlu telefonlar çıktığında pavyon gibi ses veren 4 hoparlörlü tuşlu telefonlar yaptılar. Çift sim tartışılırken piyasayı çift ve üç sim kartlı tuşlu telefonlara boğdular. Android yönünde batarya konusu açılınca 4,5,7 ve hatta 10 bin mah telefonlar çıkardılar. Çoklu kamera sistemi gündeme gelince 3-4-5 kameralı telefonlar yaptılar. MP konusu çıkınca 48-108-200mp kameralı telefonlar yaptılar.

• CrimsonBlade C kullanıcısına yanıt

Telefonum şarj olurken şarjı düşüyor, oysaki 1 gigawatt'lık hidroelektrik santraline bağladım. (Sebebi bozulan şarj entegresi)

20W yeterli demiyorum, kesinlikle yetersiz. Ama yüksek hızlı gan charger'ların da pil sağlığı ve şarj entegresi konusunda sorunları var. 10 Dakikada şarj evet hayatımızı kolaylaştırır ama şarj konusu devre ve yazılımsal olarak sorunlu tasarlanmış bir telefonda 3 ay sonra şarjdayken şarjı düşen telefona sahip olabilirsin.

• 240w hizli sarj cikariyoruz diyorlarsa emin olun onu 1000 kere test etmislerdir. Hic bir firma 240w gibi riskli bir bataryayi piyasaya surerek kendi imajini çizdirmez. Heleki realme hic cizdirmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.