Şimdi Ara

2449 TL + 75 TL Maxi Puan - GittiGidiyor Kazananlar Kulübü - LG 32GK650F QHD 1MS 144Hz - GamersArena (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam ips olduğunu düşündüğüm için attım ama va panelmiş. O yüzden sizin attığınız daha mantıklı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: JMaharaja

@bjkyener hocam ne diyorsun cihaza?
    LG 32GK650F gerçek tepki süresi : 15 - 20ms arasında ayrıca 8 bit panel

Eğer bu fiyatlara bulursanız direkt bunları alın (ölü piksel ve ışık sızması olmaması koşuluyla)

MSI Optix MAG272QP ( 2K -10 Bit - 165Hz - Va Panel - sRGB %124 DCI P3 %96 Flat ) 2480TL
    https://forum.donanimhaber.com/msi-optix-mag272qp-2k-10-bit-165hz-va-panel-srgb-124-dci-p3-96-flat-2480-tl--144099953#144099953

Viewsonic Vx3211 2896 TL ( 32" - 4K - 10 Bit - DCI P3 %97 - Adobe RGB %99 - 3MS - Va Panel - 60Hz)
    https://forum.donanimhaber.com/viewsonic-vx3211-2896-tl-yeni-fiyat-3650-tl-oldugu-icin-silinebilir--144258613#144258613

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 19 Temmuz 2020; 22:15:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Eğer bu fiyatlara bulursanız direkt bunları alın (ölü piksel ve ışık sızması olmaması koşuluyla)

MSI Optix MAG272QP ( 2K -10 Bit - 165Hz - Va Panel - sRGB %124 DCI P3 %96 Flat ) 2480TL
    https://forum.donanimhaber.com/msi-optix-mag272qp-2k-10-bit-165hz-va-panel-srgb-124-dci-p3-96-flat-2480-tl--144099953#144099953

Viewsonic Vx3211 2896 TL ( 32" - 4K - 10 Bit - DCI P3 %97 - Adobe RGB %99 - 3MS - Va Panel - 60Hz)
    https://forum.donanimhaber.com/viewsonic-vx3211-2896-tl-yeni-fiyat-3650-tl-oldugu-icin-silinebilir--144258613#144258613

Alıntıları Göster
    1. Asus VG27BQ
    2. LG 32GK650F
    3. Samsung CHG70
    4. Aoc CQ27G2U
    5. Samsung C27JG54
    6. Msi MAG272QP
    7. MSI Optix MAG272C
    8. Samsung CF396

Benim tecrübe ettiğim kadarıyla şahsi tepki süresi sıralamam. Mağazalarda incelediklerimi yazmadım kullanılan monitörleri yazdım. Asus TN panel diğer hepsi VA panel. İps panel hiç almadım gerek kendi incelemelerim gerek İnternetteki incelemeler sebebiyle ips tercih etmiyorum şuan için.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Alıntıları Göster
    MSI monitörü aldım, iade ettim. bir çok sorunu var. Motion blur çok ağır şekilde hissediliyor. Yürürken çimler öyle bulanıklaşıyor ki oyun 2k değil de 360p gibi hissediliyor. Freesync açıkken bazen çok titreme oluşuyor. Şimdi LG yi alacağım bakalım dediğin gibi daha mı iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: thrgl

https://www.gamersarena.com.tr/urun/viewsonic-32-vx3258-2kpc-mhd-2k-2560x1440-144hz-1ms-hdmidp-freesync-curved-gaming-monitor

Bu ürün nasıl acaba. 1 ms, 144 hz, ips.
    başlıktaki üründen daha iyi.
  • asterisk* kullanıcısına yanıt
    Evet o titreşim olayını önceki mesajda yazdığım listedeki monitörler arasında asus ve LG de görmedim. Diğerlerinin hepsinde titreme olayı oluyor.

MSI mag272qp model monitörde hareket bulanıklığı modunu açınca ses geliyor. 10bit deniliyor ama diğer 8 bit va paneller ile yan yana gelince hiçbir fark yok.

Listedeki Curved modellerin hepsinde ışık sızması var az çok demeden. Aoc CQ27G2U en yüksek ışık sızmasına sahip.

ASUS VG27BQ TN panel olduğu için renk çeşitliliği konusunda geride, (aman aman bir fark yok yalnız) akıcılık en iyi olanı listedeki.

Pivot stant alın 200 fazla verin görüşündeyim. Yada panel çok iyidir harici vesa alırsınız.

LG monitör yazmamasına rağmen 10bit çalışıyor ve listedeki tüm monitörler arasında renk olarak fark yok TN panel hariç. Canlılık açısından hepsinden daha iyi yüzde 80 parlaklık yüzde 60 kontrastta Black equalizer 50 kullanıyorum. Fps oyunlarında yüzde 100 parlaklık yüzde 75 kontrastta Black equalizer 55-60 kullanıyorum. Diğer oyunlarda değiştirmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 19 Temmuz 2020; 23:11:9 >

• oytunjo kullanıcısına yanıt
    Attığınız monitör viewsonic zaten hocam. LG ile aynı notları almış mı demek istediniz

• asterisk* kullanıcısına yanıt
    MAG272QP gerçekten tam anlamıyla "Çöp" bir monitör. Her tarafından ghosting fışkıran böyle kötü başka bir monitör görmedim. En yavaş denilen
    IPS panel kullanıyorum şuanda ne Ghosting var ne de bir problem. 3-4 gün dahi tahammül edemedim direkt iade ettim. Monitörün dış tasarımı ve Gaming Osd olayı çok başarılı ona laf yok ama ısrarla tavsiye etmek bir kenara asla alınmayacaklar listesine eklenecek bir monitör. Sadece oyun oynarken değil sayfaları kaydırırken bile inverse ghosting göz kanatıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

MAG272QP gerçekten tam anlamıyla "Çöp" bir monitör. Her tarafından ghosting fışkıran böyle kötü başka bir monitör görmedim. En yavaş denilen
    IPS panel kullanıyorum şuanda ne Ghosting var ne de bir problem. 3-4 gün dahi tahammül edemedim direkt iade ettim. Monitörün dış tasarımı ve Gaming Osd olayı çok başarılı ona laf yok ama ısrarla tavsiye etmek bir kenara asla alınmayacaklar listesine eklenecek bir monitör. Sadece oyun oynarken değil sayfaları kaydırırken bile inverse ghosting göz kanatıyordu.
    Neden orijinal satış fiyatına göre bu kadar çok indirime düştüğünü açıklıyor bu aslında. Açıkçası bir daha MSI monitör almama gibi bir karar aldırttı bana. Kağıt üzerinde ne kadar mükemmel de olsa, burdaki kağıt üzerinde monitör üstadları ne kadar öneriyor olsalar da monitörü iade ettim. Param geri gelirse LG alacağım bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: daquied

Attığınız monitör viewsonic zaten hocam. LG ile aynı notları almış mı demek istediniz
    Evet hocam. LG ve Viewsonic benzer notları almış. Ama bu kadar sorunlu ürün çıkınca insanlara ben de iyice çekinmeye başladım. TV olmasa bu LG monitör tam benlik olacaktı. Ama şu durumda aşırı büyük kalır gibi duruyor. Bunun 27 inçi var mı diye baktım, 27 inç bir LG var da 4 bin TL o.
    Hangi üründe sorun yaşanmış hocam. Evet 27 inç olan ips panel ayrıca.

• quote:

Orijinalden alıntı: daquied

Hangi üründe sorun yaşanmış hocam. Evet 27 inç olan ips panel ayrıca.
    Viewsonic için bir arkadaş link atmıştı ekranda dalgalanma oluyor diye. Kablodan olabilir diyen de olmuş. Bu ara her monitör için üretim hatası üzerine çok şey okuyorum. Şimdi PC toplayıp monitör alınca laptopumu satacağım gidip sorunlu çıkarsa 1 ay uğraşacağım boş yere o sıkıntı.

Bu LG de Viewsonic de çok iyi duruyor gerçekten. TV'yi duvara astırıp bunu da alabilirim belki. Daha da ucuz bu model. Araştırıyorum halen.
    Tavsiye ederim. Amazon üzerinden alabilirsin iade açısından garanti olması için

• zipmaker kullanıcısına yanıt
    @zipmaker Hocam monitöre flaş açtım tuttum dediğiniz gibi çizikler var fakat onu siz nasıl akıl edip tuttunuz :D Monitörün kaplaması çok iyi bana kalırsa. Çizikler belli olmuyor kullanımda ve kapalıyken. En azından bendekiler öyle siz rahatsız oluyor musunuz bilmem ama bugün aklıma geldi yapayım dedim öyle fark ettim yoksa hiç fark etmedim bile. Ayrıca Aoc un monitörü var elimde onun kaplaması daha farklı (LG bana göre daha güzel kaplaması) onda da çizikler var. Hatta LG de 1 tane ölü piksel vardı değişim için tekrar sipariş verdim yeni ekranı kontrol ederken sizin dediğiniz olay aklıma geldi öyle baktım yoksa bakacağımdan değil 15 gündür kullandığım ekranda da varmış çizikler bastım flaşı ekran kapalıyken. Yoksa görmem fark etmem mümkün değil ki 15 20 gündür fark etmedim. Sonra dedim sileyim. sildim daha karmaşık bir görüntü aldı :D sildikten sonra yine kullanım ve kapalıyken hiçbir sorun yok ekrana flaşı yakından vurunca gözüküyor. dediğim gibi aoc var bende bir tanede onda da var çizikler kaplaması farklı ama. o pek problem edilecek şey değil bence benim için sorun yok flaş açıp ekranın dibine sokmuyorum ekrandan gelen görüntüye bakıyorum :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.