Şimdi Ara

24mbit fiber'de max. 2.5-2.7 ile download yapılması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Koskoca apartmanda 8mbit=1mbayt olduğunu bilen 1 Allahın kulu yok muydu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozcan.babacan

Türksatta yüz gülderen kampanya 100 mbps akıllı sınırsız olarak geçiyor 94 TL aksam 7 gece 12 hız 24 mbps oluyor.
    O ne la :D

Pek de yuz guldurmuyor

35mb 75tl civari bi sey denk getirmeye çalışıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Vodafone faturalı hattınız var ise hem Türksat hemde Süperonline altyapısı üzerinden
    35 mbps ilk 12 ay 69.90 sonraki 12 ay 79.90 alabiliyorsunuz. Tabi 6.90 modem kullanım ücreti 81 e geliyor.

• Hocam, megabit ile megabyte aynı şey değil. Yani hızınız 24 mb ise saniyede 24mb indşremezdiniz. İssler kelime oyunu yapıyor aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    Hocam kabaca indirdiğin değeri 8 ile çarp. 2.7x8 22 Mb (yaklaşık) yapar ki 24 tarife için fena değildir.

• quote:

Vodafone faturalı hattınız var ise hem Türksat hemde Süperonline altyapısı üzerinden
    35 mbps ilk 12 ay 69.90 sonraki 12 ay 79.90 alabiliyorsunuz. Tabi 6.90 modem kullanım ücreti 81 e geliyor.
    kendimiz modem alamıyor muyuz? kira vermek istemem açıkçası
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Keske bizlerin elinde modemli ve modemsiz olarak secenek verilse hocam cogu arkadasımız kendi modemi ile hizmeti alıyor.

• quote:

Keske bizlerin elinde modemli ve modemsiz olarak secenek verilse hocam cogu arkadasımız kendi modemi ile hizmeti alıyor.
    usta vodafone olmuyor mu modemsiz kesin?

şu 35lik fena değilmiş yav alaydım ondan 1 tane

1 aya dolacak taahhüt
  • Ozcan.babacan kullanıcısına yanıt
    ah su çakallıgı yapanları dövecen. aksam 7 gece 12 maşallah. para ver evde oldugun saat paranın karşılığın alama.

supeeronline 35mbps limitsiz tv aile paketi ev telefonu 109tl. kaliteli mi evt kesintisiz hizmet alıyorum saniyede 4.5mb e kadar da çıktığı oluyor genelde 4mb takılıyo
    ama gel gör ki verdikleri modem sayesinde salonda internet adam gibi çekmiyor
    15metre falsn belki fazla sölemişimdir 10 diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melek12345 -- 25 Şubat 2020; 23:12:23 >

• Türksat Vodafone ile yaptığı anlaşmada en fazla üst sınırı 50 mbps olarak türkcell ile yaptığı anlaşmada ise en fazla 24 mbps verebiliyor. Tamamen sınırsız 100 mbps veya akıllı sınırsız olarak tek el olarak kendisi verebiliyor.

• 8'e böleceksin.

24/8=3MB/s maksimum.

2.7 MB/s çok iyi.

80 download 35 upload paket kullanıyorum Turknet

9MB/s Download, 3.7-3.9 MB/s Upload alıyorum

• Vodafone net kullanıyorum, benim bildiğim 50 Mb sınırsız tarifem var. Fiyat olarak 65 TL veriyorum. Pc de kablolu bağlantı ile 95 Mb hız alıyorum, telefon ile wifi da 35 mb hız alıyorum, mi box s ile wifi da 50-52 Mb hız alıyorum. Anlamadım gitti ama ben memnunum. 1 yıl daha taahhütüm var.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

O ne la :D

Pek de yuz guldurmuyor

35mb 75tl civari bi sey denk getirmeye çalışıyorum

Alıntıları Göster
    eski üyelere 74tlye veriyorlar o paketi. kablonet üyeliği varsa düşünülebilir.
  • Alman gereken değerlerde bu zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.