Şimdi Ara

25.000TL ye kalkışta iyi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jagler_78

bende evvela okumanı kız peşinde koşmamanı öneririm

Yazık....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rice-R

2.0R subaru

http://www.sahibinden.com/astsubaydan_wrx_gorunumlu_170_hp_orjinal_pazarliksiz_!!!!-73WQQaXQQ7866513WQQpXQQdisplayitem

çok güzel bu! off süper olur ya bunu alsam ama vergi ve benzin? 11.66 lt yakıyo 100 kmde :(. lpg uyumu nasıl ki lpg taksam ne kadar düşüş oluyo tüketimde onu da bilmiyorum. niye ucuz ki bu kadar bu araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi launch -- 5 Nisan 2009; 20:55:30 >

• quote:

quote:

Yazık....

bana mı yazık?
    okuyana mı yazık?

okusun eli iş tutsun, isterse teyyareye binsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Orjinalden alıntı: BlackEdition

B sınıfı olarak rio-corsa-getz öneririm.Crdi rio 0-100 6 sn civarı.Tabi chip uygulamasıyla.

yani arkadaşım sallanırda bu kadar sallanmaz rioya chipin feriştahını taksan 6 sn de çıkmaz 0'dan 100'e porsche boxer mı bu

kia rio Teknik veriler

Hızlanma
    0-50 km/s 3.7 sn

0-100 km/s 11.0 sn

0-130 km/s 18.3 sn

0-400 m 18.1 sn

bir chip 5 sn hızlansın

Sallamak derken?Bence siz verdiğim linke bakmamışsınız,lakin oradaki bir videoda 3.20 ile corsa drag yapıyor ve corsa rahatlıkla yarışı önde bitiriyor.Corsa'nın da 0-100 hızlanması 6 sn civarı.Aracın ağırlığını dikkate almanızda fayda var,inceleme yapmadan da böyle yaklaşımlarda bulunmayın,bende biraz temkinli yaklaştım olaya fakat araştırınca doğruluğunu anladım

Ayrıca bunu ben iddia etmiyorum,sadece gördüklerimi aktarıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssistForte -- 5 Nisan 2009; 23:24:34 >

• 2006 AUDI A3

http://www.sahibinden.com/audi_a3_1_6_ambition-57WQQaXQQ13186258WQQpXQQdisplayitem

Rice-R dediği IMPREZA güzel araçtır ama motoru 2.0... Vergisi için IMPREZA 1.5 modellere bakabilirsin. Hepsi AWD dir.

Daha eski model ama yüksek performans istersen BMW 3.16 tavsiye ederim.

http://www.sahibinden.com/search.php?a=8&&b[minprice]=24.000&b[maxprice]=25.000&b[pricecurr]=1&b[lrt]=1&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[whole_word]=1&b[date_type]=date_activated&b[adswithphoto]=1&b[page]=1&b[sort_field]=i_02&b[sort_order]=asc&c2=23433&c=23433&sKlasik=1&c=23433&b[sort_field]=i_01&b[sort_order]=desc&b[page]=1

Kolay gelsin.

• quote:

quote:

quote:

B sınıfı olarak rio-corsa-getz öneririm.Crdi rio 0-100 6 sn civarı.Tabi chip uygulamasıyla.

yani arkadaşım sallanırda bu kadar sallanmaz rioya chipin feriştahını taksan 6 sn de çıkmaz 0'dan 100'e porsche boxer mı bu

kia rio Teknik veriler

Hızlanma
    0-50 km/s 3.7 sn

0-100 km/s 11.0 sn

0-130 km/s 18.3 sn

0-400 m 18.1 sn

bir chip 5 sn hızlansın

Sallamak derken?Bence siz verdiğim linke bakmamışsınız,lakin oradaki bir videoda 3.20 ile corsa drag yapıyor ve corsa rahatlıkla yarışı önde bitiriyor.Corsa'nın da 0-100 hızlanması 6 sn civarı.Aracın ağırlığını dikkate almanızda fayda var,inceleme yapmadan da böyle yaklaşımlarda bulunmayın,bende biraz temkinli yaklaştım olaya fakat araştırınca doğruluğunu anladım

Corsanın 0-100ü 6sn civarı mı

• quote:

quote:

quote:

quote:

kia rio Teknik veriler

Hızlanma
    0-50 km/s 3.7 sn

0-100 km/s 11.0 sn

0-130 km/s 18.3 sn

0-400 m 18.1 sn

bir chip 5 sn hızlansın

Corsanın 0-100ü 6sn civarı mı

Ne 6 sı 4.4 corsanın 0-100 ü

• quote:

quote:

quote:

Yazık....

bana mı yazık?
    okuyana mı yazık?

okusun eli iş tutsun, isterse teyyareye binsin

Okumadan arabaya binilmiyor mu? okumadan kız arkadaşımız da olmuyor kanımca... Kaç senesinde kaldınız siz? Oraya internetin gelmiş olması şaşırtıcı

@Urbanracer

Ben de 2snde çıkıyorum 100e.. Senin aygır da yarım saniyede felan görür diye düşünmekteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeandan -- 5 Nisan 2009; 23:39:02 >

• 1.8t passat al

bunun kadar hızlı gidenini bulamazsın
  • quote:

evet linki görmemişim ama şimdi baktım gen aynı şeyi söylüyorum arkadaşım inanma böyle şeylere bir chiple fabrika verisi 11 sn olan bir araç 6 snde 0-100 yapamaz! teknik olarak mümkün değil genelde yazanlarda bunun olamayacağını söylemiş zaten bende 200 beygir araç var ben çıkamıyorum o sn de

• Dalga geçenlere sadece yazık diyorum...Yukarıda da dediğim gibi sadece gördüklerimi aktardım o kadar...
  • quote:

Dalga geçenlere sadece yazık diyorum...Yukarıda da dediğim gibi sadece gördüklerimi aktardım o kadar...

yok arkadaşım ya görmemişim o linki tamam gördüğünü sölemişsinde o yazanlara inanma zaten çoğu kişi olmaz demiş 0-100 11 sn olan bir araç asla sadece chiple 6 sn düşüremez hızlanmasını
  • eniştemde 3.30i var..araba 236 bg o bile görememiş 6 sn..bence kaynak yanlış senin

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matgab -- 12 Mayıs 2009; 17:15:10 >
  • 2003 2005 model 1,8 volvo s40 yıllık verhgisi 865 tl dir lpg de takarsın paşa paşa binersin ama

bu paraya bunu bulabilirmisin acıkcası bilmiyorum ama sen cok şey istiyorsun 2004 üzeri model olucak dizel yada lpg olucak c sınıfı olucak vergisi az olucak performanslı olucak c sınıfı arac benzinli olursa en yüksek 1,6 cc gider 628 t lyıllık vergisi olur. tsı motorlu aracları unut alıcağın en iyi arac 1,6 cc olucağı için hepsi ağaı yukarı hızlanmaları aynı... daha eski temiz kullanılmış performanslı araclara bakmalısın parca derdi olmazsa pahalı gelmezse saab var vw passt 1,8 t eğer kalkışlarda cok iyi olmak istiyorsan bu tip araclar yada c sınıfı olup yüksek motorlu araclar bakman gerek 1,6 lar seni kesmez dizeller seni bir zaman avutur

düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balanced blue -- 6 Nisan 2009; 3:29:27 >
  • http://www.sahibinden.com/acill_satilik_150hp_lik_yer_ucagi_firsat-98WQQaXQQ13365652WQQpXQQdisplayitem

İlla C sınıfı diyorsan, birazda performans istiyorsan hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tubo

http://www.sahibinden.com/acill_satilik_150hp_lik_yer_ucagi_firsat-98WQQaXQQ13365652WQQpXQQdisplayitem

fiyat çok ii de bu kadar niye düşmüş bence bir sakatlık olabilir bu arada araç 30 000 binde fakat farlar buğu yapmış resimlerde içi de yıpranmış gibi alınacaksa bile iyi bir baktırmakta fayda var

• quote:

Orjinalden alıntı: Güneydoğu

2006 AUDI A3

http://www.sahibinden.com/audi_a3_1_6_ambition-57WQQaXQQ13186258WQQpXQQdisplayitem

Kolay gelsin.

a3ün su ratyoteleri patlakmış o ne demek ki?

quote:

Orjinalden alıntı: Balanced blue

2003 2005 model 1,8 volvo s40 yıllık verhgisi 865 tl dir lpg de takarsın paşa paşa binersin ama

bu paraya bunu bulabilirmisin acıkcası bilmiyorum ama sen cok şey istiyorsun 2004 üzeri model olucak dizel yada lpg olucak c sınıfı olucak vergisi az olucak performanslı olucak c sınıfı arac benzinli olursa en yüksek 1,6 cc gider 628 t lyıllık vergisi olur. tsı motorlu aracları unut alıcağın en iyi arac 1,6 cc olucağı için hepsi ağaı yukarı hızlanmaları aynı... daha eski temiz kullanılmış performanslı araclara bakmalısın parca derdi olmazsa pahalı gelmezse saab var vw passt 1,8 t eğer kalkışlarda cok iyi olmak istiyorsan bu tip araclar yada c sınıfı olup yüksek motorlu araclar bakman gerek 1,6 lar seni kesmez dizeller seni bir zaman avutur

Kapsamlı cevapın için çok teşekkür ederim. Ya aslında ben kalkışta iyi dedim sadece. Kalkışta en iyisi olsun demedim C sınıfı içinde aralarında iyi olanlardan öneri gelsin istedim. Dizeller daha iyidir diyosun yani kalkışta? Dizel alıp memnun kalmazsam chip, powerbox tarzı bişeyler yaparım diye düşünüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: Tubo

http://www.sahibinden.com/acill_satilik_150hp_lik_yer_ucagi_firsat-98WQQaXQQ13365652WQQpXQQdisplayitem

Baya iyi bu da. 150 beygir. Adam bi senede 30000 yapmış ama nası olmuş onu anlamadım. Buna lpg takılır mı?

• 0 100 6 sn felan bunlar ne?Crdi araba 0 100 6 saniye?Hemde dizel.
    İlk önce tavsiye verirken stock değerlere göre verin yani fabrika çıkışı değerler drag yarışına girmiş bazıları.
    Tavsiye isteyen arkadaş kalkış demiş 2.0 motorun vergisi çok mu demiş.O zaman bir tane 106 gti alın.
    Yada size en uygunu 160hp lik 1.6 motorlu honda civic vti.Yada o subaruda güzel.Kalkışdan kasıt nedir bilinmez ama 1.6 motorlu dizelleri bari örnek vermeyin kalkış için.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.