Şimdi Ara

25-28Bin Lira Aralığında Sunrooflu Dizel ve Min 2006 Max 150-160bin KM Araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    birde değişen boya takıntın varsa bulunca söyle alayım 1000 lira aşağısına sana satayım..

değişen olmasa yeter tavandada boya olmassa iyi olur başka bişey istemem diyosan çok rahat bulursun focus megane felan
  • sen temız bı tane bul, bin lira farkla bana sat ! isteklere bak, bi de ikinci eli de işin içine katmış :) öyle bi araba yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    307 1.6hdi Premium u biliyor musun? Öyle bi araba yokmuş

Alternatif çıkarmı diye foruma soruyorum. Sağolsun arkadaşlar da yorum yazıyor.
  • Bu arz talep dogrultusunda cok zor opsiyon dusurup dizel bir 307 arastirin

• Açılmayan Kavanoz kullanıcısına yanıt
    Pekala araca karar verdik diyelim. sahibinden.com dışında bu araca uluşmak için nasıl yollar izlemeliyim. Zira, 307 çok fazla olmaına rağmen Premium, hatta sunroof olan premium sayısı çok düşük. Araba pazarlarına yolu düşenler, gezenler raslıyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srknyxl -- 24 Mayıs 2015; 2:51:28 >
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    Sen yeter ki iste bugünler için varız
    Buyur :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-dizel-bravo-fullllll-213653432/detayr

• srknyxl S kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-arac-sahibinden-2008-hyundai-getz-orjinal-110-beygirlik-211935930/detay

getz 1.5 crdi

4 AİRBAG ,ABS 4 FREN DİSKİ , ,SUNROOF ORJİNAL, 4 CAM OTOMATİK ,SİS FARI ,ELEKTİRİKLİ AYNALAR ,MP3 ÇALAR ,KLİMA, ORJİNAL ÇELİK JANT ,ARA KOL DAYAMA

not:aracla hicbir bağlantım yoktur tamamen öneridir.bagaj sorun değilse gayet genişdir.
  • Grande punto Skydomeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.