Arkadaşlar doların arttığı bugünlerde Türk gençleri olarak dolar kazanabileceğimiz kapılar arıyoruz dün keşfettiğim ve bugün hesabıma geçen bir airdrop u sizinle paylaşmak istiyorum Airdrop sonucunda 25 dolarlık token elde ediyorsunuz Görevler iste çok basit telegram gruplarına katılıyorsunuz YouTube kanalını takip ediyorsunuz Twitter takip ediyorsunuz bu tarz basit görevler Öncelikle bir trust wallet hesabı ya da metamask cüzdanı oluşturuyorsunuz sonrasında attığım linkte sağ üstte bulunan connect seçeneğine basarak cüzdanınıza bağlanıyorsunuz( her ne kadar güvenli olursa da yeni cüzdan oluşturun ben ödeme aldım ancak sonrasında kendinizden kaynaklanan problemler olur bana yıkılmasın :). ) Bağlandıktan sonra get airdrop yazısına basıp görevleri yapabilirsiniz şimdiden hayırlı olsun Not: telegram gruplarından birisi dolu bende giremedim ancak para hesabıma yattı görevleri yaptıktan sonraki gün |
25 dolarlık Airdrop Ödeme Kanıtlı
-
-
Kripto Kazanç Laboratuvarına Hoş Geldiniz! 🚀
Merhaba Kripto Meraklıları!
Sizleri, kripto dünyasının en heyecan verici gelişmelerini keşfetmek üzere Kripto Kazanç Lab.'a davet ediyoruz. Biz, Binance’de listelenmesi beklenen token ve coinler hakkında bilgi sağlayan ve bu dijital varlıkları piyasaya sürülmeden önce nasıl ücretsiz elde edebileceğinizi paylaşan bir topluluğuz.
Neden Katılmalısınız?
- Ücretsiz Airdroplar: Piyasaya sürülmeden önce bedava token ve coinlerin dağıtıldığı airdroplar hakkında bilgi alın.
- Güncel Bilgiler: Binance’de listelenecek varlıklar hakkında en güncel bilgileri edinin.
- Topluluk Gücü: Birlikten kuvvet doğar ilkesiyle, hep birlikte büyüyüp gelişelim.
Biz Kimiz?
Kripto Kazanç Lab., kar amacı gütmeyen ve yatırım tavsiyesinde bulunmayan bir topluluktur.
Amacımız, kripto para dünyasındaki fırsatları keşfetmenize yardımcı olmak ve bilgi paylaşımında bulunmaktır.
Her Şey Yasal ve Ücretsiz! Bizden hiçbir zaman ücret talep edilmez. Sağladığımız bilgiler ve fırsatlar tamamen yasal ve ücretsizdir.
Son Başarı Hikayemiz: NOTcoin Yakın zamanda airdrop yoluyla dağıtımını yaptığımız NOTcoin, Binance’de listelendi ve topluluğumuzun birçok üyesi bu sayede kazanç elde etti. Siz de bu heyecan verici yolculuğa katılın ve kripto para dünyasındaki potansiyeli keşfedin!
Katılmak İçin Ne Yapmalısınız?
Link :
Hemen Kripto Kazanç Lab. Telegram kanalımıza katılın ve kripto para maceranıza başlayın!
Birlikte büyük bir aile olma yolunda ilerliyoruz. Siz de bu maceranın bir parçası olun!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X