Şimdi Ara

25 Eylül 2015 Kamil Koç REZALETI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suriye

ne var kardeşim git öyle yani öldün mü

Nik yorum uyumu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henuz servisde yapilmadi copude zorla toplattiriyoruz.d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 40tl ye uçak bileti alabiliyorum böyle saçma rezillkler yaşamıyorum otobüs ile gidilecekse 2+1 olmazsa olmaz oda yoksa uçak olur yıllardır pamukkale kullandım kamilkoc 1 kere bindim pişman oldum artık uçAkla gidiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak güzel kardeşim kurban bayramı yolculuğu yapıyorsun araba 50 kişilik marka tourismo bagaj kapasitesi yetmiyor ve herkes et taşıyor.Ayrıca tüm firmalarda bu dönemlerde bu tür sıkıntılar yaşanıyor.Araçta yolcunun birisi 4 tane bilet almış tek kişi gidiyor yani 100 kilo bagaj hakkına sahip.Böyle durumlarda bişey yapamıyorsun.Mercedesi şikayet etmelisin ki bagajları biraz büyütsün çünkü tourismo ile tüm firmalar çalışıyor.Bence bukadar büyütüp heryerde şikayet etmen yanlış.O kaptanlarda ekmek parası için ordalar ve yolcuları kaza yapmadan sağlam sorunsuz bir şekilde getirmekle yükümlüler.Yol şartlarından 24 saattede gelebilirdin sonuçta bu taksi değil.
  • Bir koltuğa iki bilet kesilmemiş yolcu fatsadan marmaris aracında izmir bileti almış fakat arabaları karıştırmış.Bilete bakılınca sorun çözüldü.Böyle büyük firmalarda bir koltuğa 2 kişi bilet kesmek imkansız gibi bişey.Firmada sorun yok yani.

• oğlum bu ne lan
  • muavin geldi heralde :D bu yolculuktan sonra 4 kere daha aynı yolu kullandım tabi ki hiçbirinde koçu tercih etmedim büyük ihtimal o otobüsteki 50 kişide etmeyecek olur böyle şeyler demekle olmuyor o işler :) 24 saattede gelebilirmişim dua edeyim bari
  • 3 sene izmir muğla gidip geldim bi sıkıntı yaşamadım kamilde..

Bikere puanlarla bilet almıştom netten. ayn6 yeri başkasına bilet kesmişler baktım biri oturuyo yerimde söyledim aynı otobüste boş yere aldılar hem bedavaya muğlaua gitmiştim hem 30 lira yol parasını vermişlerdi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.