Şimdi Ara

25 günlük iPhone 12 mini 128 gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Siyah Model #iPhone 11 Pro Max Kapasite #128 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 25 günlük iPhone 12 mini 128 gb

Cihazın sıfırdan zerre kadar farkı yoktur. Ekstra olarak cihaz alınır alınmaz Akasya Phablet Shield'a götürülüp 400 liraya 360 derece nano koruma yaptırılmıştır ve buna rağmen yine kılıfla kullandım. Bu işlem ömür boyu garantilidir. Küçük bir ücret karşılığı istediğiniz kadar yenileme yaptırabilirsiniz. Cihazın yanında ekstra olarak orijinal şarj cihazını da vereceğim. Kutu içeriği tam ve faturası mevcuttur. Fotoğraflar sonra eklenecek ama görecek pek bir şey yok açıkçası. Sıfır fotoğraflarından farksız. Huawei eko sistemine geçmeye karar verdiğim için satıyorum cihazı. Mate 40 ya da p40 pro gibi cihazlarla takas düşünebilirim. Tabi yine faturalı, garantili ürünlerle. Fiyat pazarlığa kapalı 8500 liradır. Bana maliyeti 11.000 lira oldu zaten.

Not: Pazarlık mesajlarını cevapsız bırakmak gibi kötü bir huyum var.
    Not 2: Seçeneklerde 12 olmadığı için 11 olarak seçtim. Karışıklık olmasın.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat : 8500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Mayıs 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam göremediysem eğer rengi belirtmemişsiniz :) Çok önemli bir kriter malum alacaklar için. Hayırlı satışlarınız olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.