Şimdi Ara

25 k ile tam burslu istanbulda tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden yazılmaz herkes neden çekiniyor kırsalda okuyacagıma gider sokan üni valorant üni okurum sonucta bütün doktorlar aynı tam burslu gireceğin yeri de iyi araştırırsın sınıfta bırakmaya mı calısıyorlar yardımcı mı oluyorlar minvalinde ne güzel iş istanbulda okuyorsun tıp kimse neden tercih etmiyor????

• Hocam tıp çok zor ya derslerden kalınırsa burs kesilir mi muhabbeti olduğundan insanlar yanaşmıyor bence
  • up
  • 25 değil 22 civarında kapatmış.İkincisi de millet o civardaki sıralamalarda Sivas Zonguldak gibi kaliteli eğitim veren daha köklü akreditesi olan tıpları tercih ediyor ki bence bu daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 7 Temmuz 2024; 22:30:5 >
  • bana istanbulda bi sürü burslu geliyordu da gerek yok hacı devler gibi hastanesi olan, internlükte her ay asgari ücret almak varken niye özel yazsın millet hep popüler kültür

• Kuzenim böyle düşünüp burslu nişantaşı üni gitti ve pişman.
  • thatisreal kullanıcısına yanıt

aynen haklısınız. sivas için yazayım ilk duyulduğunda belki bilmedikleri için itici gelebilir yada okul olarak belki zayıf gelebilir ama çok eski bir okul hastane olarak erciyesin kopyası. sivas tıpın yüzü soğuktur bizler pek sevmeyiz(ora bölgenin malesef son durağıdır. ondan sevilmez) ama öğrenci olarak donanımlı bi üni tıp olarak.

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

neden pişman hocam ben orayı aklımdan çokça geçirmiştim, sebepleri az çok bellidir de sizden de duymak istedim

• Tıpla ilgili şeylere çok hakim değilim aklımda pek kalmadı ama Kadavra gibi imkanları azmış galiba. Burs kesilme derdi var. Bi de şey demişti. devlet ünilerinde öğrenciler ameliyatlara giriyormuş tecrübe kazanıyormuş ama nişantaşında öyle bi imkan yokmuş.
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

anladım hocam, haklı dertler daha büyük dertleri de var da bilemiyorum ya top tier özel değilse gidilmez

• 6 yıl ömrünün en güzel yıllarını dünyanın merkezinden geçirmeyi her şeyden üstte tutmaz mıydınız hocalarım
  • zonguldakta çalışan pratisyen tanidigim 60kya calisiyor, üstüne mobbingi,dayak yemesi de var. Tıp yazılmaz

• 60 k mi kaldı marsup ya da dh anonim mi diyecektim

Sanirim arkadasin sana yine yalan soylemis zam öncesi şubatta bile 95bin alıyordu ve çalışma koşullarını rahat diyordu ankette

Şimdi yeni zamla 120binden fazla olmuştur herhalde

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Maalesef direkt ablam olur kendileri, yalanı azalt. Şu çakma uygulamadaki çakma maaşları da atıp atıp durma yiyen enayi mi kaldi

• Ve mobing ve dayak yemeye de 0 demiş dh anonim25 k ile tam burslu istanbulda tıp 

İsim: Ankara

Göbek adın: ZIPZIPCI

Soyismin: Kolpacıyım

Maaşzıpzıp

• Sen alinan maaslarin yarısını söylersen verileri atmak zorunda kalirim

O zaman şöyle mi diyeceğiz marsupun pardon dh anonimin dediğinin 2 katı maaş mı diyeceğiz artik 

off imalara bak, kızın iticiliğine bak ya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.