|
25 k ile tam burslu istanbulda tıp
-
-
Hocam tıp çok zor ya derslerden kalınırsa burs kesilir mi muhabbeti olduğundan insanlar yanaşmıyor bence -
up -
25 değil 22 civarında kapatmış.İkincisi de millet o civardaki sıralamalarda Sivas Zonguldak gibi kaliteli eğitim veren daha köklü akreditesi olan tıpları tercih ediyor ki bence bu daha mantıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 7 Temmuz 2024; 22:30:5 > -
bana istanbulda bi sürü burslu geliyordu da gerek yok hacı devler gibi hastanesi olan, internlükte her ay asgari ücret almak varken niye özel yazsın millet hep popüler kültür
-
Kuzenim böyle düşünüp burslu nişantaşı üni gitti ve pişman. -
aynen haklısınız. sivas için yazayım ilk duyulduğunda belki bilmedikleri için itici gelebilir yada okul olarak belki zayıf gelebilir ama çok eski bir okul hastane olarak erciyesin kopyası. sivas tıpın yüzü soğuktur bizler pek sevmeyiz(ora bölgenin malesef son durağıdır. ondan sevilmez) ama öğrenci olarak donanımlı bi üni tıp olarak.
-
neden pişman hocam ben orayı aklımdan çokça geçirmiştim, sebepleri az çok bellidir de sizden de duymak istedim
-
Tıpla ilgili şeylere çok hakim değilim aklımda pek kalmadı ama Kadavra gibi imkanları azmış galiba. Burs kesilme derdi var. Bi de şey demişti. devlet ünilerinde öğrenciler ameliyatlara giriyormuş tecrübe kazanıyormuş ama nişantaşında öyle bi imkan yokmuş. -
anladım hocam, haklı dertler daha büyük dertleri de var da bilemiyorum ya top tier özel değilse gidilmez
-
6 yıl ömrünün en güzel yıllarını dünyanın merkezinden geçirmeyi her şeyden üstte tutmaz mıydınız hocalarım -
zonguldakta çalışan pratisyen tanidigim 60kya calisiyor, üstüne mobbingi,dayak yemesi de var. Tıp yazılmaz
-
60 k mi kaldı marsup ya da dh anonim mi diyecektim
Sanirim arkadasin sana yine yalan soylemis zam öncesi şubatta bile 95bin alıyordu ve çalışma koşullarını rahat diyordu ankette
Şimdi yeni zamla 120binden fazla olmuştur herhalde
-
Maalesef direkt ablam olur kendileri, yalanı azalt. Şu çakma uygulamadaki çakma maaşları da atıp atıp durma yiyen enayi mi kaldi
-
Ve mobing ve dayak yemeye de 0 demiş dh anonim
-
İsim: Ankara
Göbek adın: ZIPZIPCI
Soyismin: Kolpacıyım
-
Maaşzıpzıp
-
Sen alinan maaslarin yarısını söylersen verileri atmak zorunda kalirim
O zaman şöyle mi diyeceğiz marsupun pardon dh anonimin dediğinin 2 katı maaş mı diyeceğiz artik
-
off imalara bak, kızın iticiliğine bak ya
Benzer içerikler
- özyeğin yatay geçiş
- hazırlık sınavına girmezsek ne olur
- 3d tyt türkçe deneme cevap anahtarı 2024
- sigortalı olunca yeşil pasaport iptal olur mu 2024
- uçak mühendisi işsiz kalır mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X