Şimdi Ara

25 man heal ve UI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25 man de heal yaparken zorlanıyorum.Bunu en büyük sebebi de HealBot'da düzgün bir skin oluşturamamam.Skinleriniz varsa paylaşabilirmisiminiz yada başka öneriniz varsa yazarsınız.

UI'da ise başkasının hazırladıklarını kullanabiliyormuyuz.Kullanabiliyorsak nasıl ?

• vudho kullan
  • Healbot herkeste mi hata veriyor yoksa bi tek bende mi ? Ama healbot da biraz uğraşırsan iyi şeyler çıkar .
  • grid'i araştır, öğren, kullan.
  • vuh do kullan. bence 1 numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: mardonius

25 man de heal yaparken zorlanıyorum.Bunu en büyük sebebi de HealBot'da düzgün bir skin oluşturamamam.Skinleriniz varsa paylaşabilirmisiminiz yada başka öneriniz varsa yazarsınız.

UI'da ise başkasının hazırladıklarını kullanabiliyormuyuz.Kullanabiliyorsak nasıl ?

Kullanma heal bot filan. Alışkanlıklarını bozarsın.

Party iconlarını kalır önce interface'den. Sol taraf temiz kalsın. Sonra raid penceresine git, ordanı "group 1-2-3-4-5..." leri sürükleyerek ekranın sol kısmına diz. Daha rahat oluyor, ben öyle yapıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAnormaly -- 5 Ağustos 2011; 14:06:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

grid'i araştır, öğren, kullan.

gerisi yalan.

ek olarak shadowed unit frames / quartz/ power auras kullanımı ,mouseover macros / strafe ve q e butonlarını boşa alma. move anything ile defufflarını daha görünür bir yere alma gibi şeyleri ögren.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vuhdo kullanıyorum şuan memnun kaldım.grupları gösteriyor.Grup paylaşımı yapıyoruz heallerken.Gridde grupları görebiliyormuyuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mardonius

Vuhdo kullanıyorum şuan memnun kaldım.grupları gösteriyor.Grup paylaşımı yapıyoruz heallerken.Gridde grupları görebiliyormuyuz.

gruptan kastın nedir tam olarak. zaten 1 2 3 4 5 olarak yanyana diziliyor healthbarlar. istersen altalta da dizersin gerçi. ayrı bir gruplama sistemi varmı bilmemde zaten combatlarda hani özel bi durum varsa tek gruba senin baktıgın neferian pillarlar gibi. senin grubun aynı party de olmalı aoelerin için. ek olarak grup bölümü yapacagın combatlarda meeleleri alırsan atonement ile rahatlarsın baya. eğer ki kullanılabilen bi combat ise.
  • çözünürlüğü yükseltip raid frameleri güzel ayarlarsan (hepsi kutu şeklinde ve grup halinde düzenli olsun, kalan canı, atılan heali göstersin) rahat edersin. healbot u hiç kullanamadım sadece tıklayarak heal atmak verimsiz geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.