Şimdi Ara

25 şubat pbe yaması ( dengeleme değişikliklerini yazıyorum beyler )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.surrenderat20.net/2016/02/225-pbe-update.html?m=1

Kog maw ; q yeteneğinin zırh delme ve büyü nüfuzu % 12/16/20/24/28'den %20/25/30/35/40'a çıkarılmış ohaa .

W değişiklikleri de eklenmiş ; artık pasif olarak saldırı hızı vermiyor ve de belli bir ek taban hasar getirmişler yani ; 5/10/15/20/25 + rakibin azami canın8n %2'si kadar

Ultisinin mana bedeli sıfırlanma süresi 10 saniyeden 6 saniyeye azaltılmış .

Bi bomba buff da sejuani'ye ;

E yeteneği rakipler takım arkadaşları tarafından yavaşlatılmışsa bile kullanılabilicek . yani sejunun aa, q ,w veya u kullanması gerekmeyecek .

Ayrüca ultisine de bir patlama göstergesi getirmişler anivianın q yeteneğinde olduğu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 26 Şubat 2016; 0:22:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kog maw buff dogru mu okudum? 1v5 yapicak nerdeyse sampiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: fat koala

Kog maw buff dogru mu okudum? 1v5 yapicak nerdeyse sampiyon

Aslında 1v5'lik bi durum yok, sadece üstüne yaldır yaldır koşan tankları eğer son fısıltı eşyalarından birini almışsa kağıt gibi kesecek.düz hesaplanmıyor diye biliyorum ama yine de %45 son fısılti bir de q %40 zırh delme verince cidden sıkıntı çıkar

• w'nun pasifini kaldırmışlar. ne kadar etkiler bakıp görücez. q ya vermiyordum bile ben cast time ı çok yüksek rahat kalmadığın müddetçe atılmıyor. ki rahat bırakmıyolar.
  • U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Yeni son fısıltı sadece bonus armoru kırıyor diye biliyorum üstüne direk %40 eklemek doğru olmaz ama evet kolay tank kesicek. Tank metası bitsin diye vayne i ve kogmawı besliyorlar resmen

• Vayne kirilgan rakipleri teklemesin diye w buffladilar, ebedi cikip 2 atiyor sampiyon artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fat koala -- 25 Şubat 2016; 23:35:04 >
  • Kha'zix
     25 şubat pbe yaması ( dengeleme değişikliklerini yazıyorum beyler )
    Not:Alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 25 Şubat 2016; 23:38:10 >
  • fat koala F kullanıcısına yanıt
    Sadece karşıda tank varsa aşırı güçlü olmasını istiyorlar ama tek bir doğru yokki oyunda güçlü olacağı bir şeyler çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

http://www.surrenderat20.net/2016/02/225-pbe-update.html?m=1

Kog maw ; q yeteneğinin zırh delme ve büyü nüfuzu % 12/16/20/24/28'den %20/25/30/35/40'a çıkarılmış ohaa .

E yeteneği rakipler takım arkadaşları tarafından yavaşlatılmışsa bile kullanılabilicek . yani sejunun aa, q ,w veya u kullanması gerekmeyecek .

Bio-Arcane Barrage (W)
    No longer grants passive 15/20/25/30/35/40% attack speed.
    Now also deals 5/10/15/20/25 flat magic damage while active.

Şu bölümü unutmuşsun.

• pff 4.ban lazm xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

http://www.surrenderat20.net/2016/02/225-pbe-update.html?m=1

Bio-Arcane Barrage (W)
    No longer grants passive 15/20/25/30/35/40% attack speed.
    Now also deals 5/10/15/20/25 flat magic damage while active.

Şu bölümü unutmuşsun.

Unutmadım. Ama hiç görmedim de , ben konuyu açtığımda orada "(!)" yazıyordu. Yani henüz eklenmemişti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.