Şimdi Ara

25 yaşında erkek minimum kaç yaşında kızlara yürümeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Romanya ya ilk geldigimde 24 yasindayken 34 yasinda bi kadinla tanistik once tek gece olacakti sonra iliskiye dondu asik olduk ayni evde yasadik 2 yil fln. Bugune kadar hayatimda hic oyle asik olmadim.

Yani demem o ki yas mas takilma kardesim.

• quote:

Orijinalden alıntı: OKMS

Sanki çok seçeneğin varmış gibi konuşuyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalvarırım bana yardım edin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    Niye ayrıldınız hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dünyadünya

Niye ayrıldınız hocam

Ben hala ogrenciydim master yapiyordum o cocuk istedi ayrildik iste hayat sartlari.

• inonu88 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bilirsiniz. 20 yaşındayım. Genel olarak 35-45 civarı iyi midir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: themann41

18 üzeri olduktan sonra problem yok bence. Bende 25 yaşındayım' 32 yaşında biri ile sevgiliydim en son 😂
    Kısacası çekinmeyin, sen 25 sin karşındaki 45 bile olabilir yani problem yok..
    Hocam bende milf istiyorum nasıl tavladınız taktik var mı?

• 21 :)

• Tüm erkekler istediği yaşa yürüyebilir. Buna karşıt düşünceler tamamen evde kalmış kadınların dedikodularından orijin alır. Nasıl ki bir kadın zengin erkek aramaktan yüzü kızarmıyorsa (ve hatta çoğu zaman bunu açık bir şekilde ifade edebiliyorsa), erkekler yasal olduğu sürece istediği yaştan kadınla beraber olabilir.

• Anlaşamadıktan sonra yaşın bir önemi yok, anlaşıyorsan 18+ olduktan sonra iki taraf da razıysa gerisi kuru kalaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek en az 5 yaş büyük olmalı. Hele 30’una kadar evlenmemiş bir erkek gidipte yaşıtını alıyorsa kerizdir.

• 21

• bence kızlara yürümek yerine kızlardan koşarak kaçmalısın. karı dırdırı nazı niyazı trip vs başını ağrıtma. boşver yalnız takıl en temizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: lionessciri

Erkek en az 5 yaş büyük olmalı. Hele 30’una kadar evlenmemiş bir erkek gidipte yaşıtını alıyorsa kerizdir.

Benim sevdiğim bir abim, "erkek kızdan yaşça büyük olmalı, kadın çöküyor zamanla" demişti. Aklıma girdi, o zamanlar yaşıtım bir kızla beraberim, kızdan soğudum. Şu anda yaşça büyük olduğum başka bir hatunla beraberim. Şimdilik iyi gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Benim sevdiğim bir abim, "erkek kızdan yaşça büyük olmalı, kadın çöküyor zamanla" demişti. Aklıma girdi, o zamanlar yaşıtım bir kızla beraberim, kızdan soğudum. Şu anda yaşça büyük olduğum başka bir hatunla beraberim. Şimdilik iyi gidiyor.

Alıntıları Göster

İki farklı sebebi var. Birincisi erkeğin daha olgun olması ilişkinin sürdürülebilir olması için önemlidir. Özellikle bu devirde kızların aklının bir karış havada olduğunu düşünürsek. İkincisi işin seksüel boyutu kadınlar için 40’lı yaşlardan sonra seks artık önemini kaybeder daha çok duygusal bir profile bürünürler. Ekseriyeti için fiziksel birliktelik olmasada olur ama erkek için bu durum geçerli değil doğasına aykırı bir durum. Sağlıklı bir erkek bir takım cinsel sorunlar yaşada dahi meni üretimi devam ettiği sürece cinselliği yaşayabilir. Kadınların yapı olarak ve doğumlar neticesinde fiziksel olarak albenisini kaybetmesi ve mental olarak da sekse eskisi kadar ihtiyaç duymaması birleşince erkek ne yapacağını şaşırır. Canı seks ister ama karısı artık pizza hamuruna dönmüştür. Maalesef bu devirde tek eşli yaşamak zorunda bırakılan erkek hayatının kazığını yediğini arabanın sileceklerini kaldırmaya başladığı an fark eder. Dikkat edin 60 lı yaşlarda ki erkeklerin geneli aksi ve çekilmez olur neden çünkü cinsel yaşantıları yoktur. Kadınlar tarihin en rahat ve done devrinde yaşıyorlar. Bir erkeği alıyorlar ve ömür boyu hapsediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi

Hocam siz bilirsiniz. 20 yaşındayım. Genel olarak 35-45 civarı iyi midir?

Anlasiyorsan kimya tutuyorsa iyidir dostum yasa takilma ben 23 yasinda 45 yasinda bir kadinla takilmistim Amerikada mesela en buyuk yas farki yasadigim kadin odur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.