Şimdi Ara

25 yaşındaki bir insanın hayatı boyunca sevgilisinin olmaması anormal bir durum mudur ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kısa boylu olanın hiç şansı yok zekası olsa ne olur uzun olup 50 iqlunun yan nda kız var şebeğin teki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freedom66707 kullanıcısına yanıt
    hocam ben sizin mantığınızı cidden anlamıyorum. kızların ne istediğinin ne önemi var? 180+ isteyenlerin sadece %15'i bunu gerçekleştirebilecek. kalan kızlar yine 180 altındaki erkeklerle birlikte olacak. o safhada da bence tipten önce zeka geliyor. tip de önemli elbet ama bence kadınlar erkeklere kıyasla zekaya daha fazla hatta bi hayli fazla önem veriyorlar. sonuçta zeka parayı çekiyor. kadın da kendini finanse edebilecek bi erkek arıyor. tipe de bakarlar da çok ahım şahım olmanıza gerek yok. hiçbir kız sizden Leonardo dicaprio olmanızı beklemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasse-Matberg -- 1 Ekim 2022; 20:33:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 32 yaşımdayım, hiç olmadı, bu saatten sonra da olmaz.

• Lasse-Matberg kullanıcısına yanıt

Hangi dünyada yaşıyorsun sen? Bana bir tane zekaya önem veren kız göstersene. Ne yani psikopat ne idüğü belirsiz herifler süper zeka mı size göre? Herifin yüzünden cehalet akıyor yanında melek gibi kız nerede kaldı zeka kardeşim? Zekaya önem veren yok kızlar için ya tip ya da boy ama boy daha ön planda

Ayrıca ne önemi var demek ne demek? Var tabi ki kız kafaya taktıysa aksini istemez yok öyle bir şey. Ben kafamı nereye çevirsem kısa olan yalnız uzun olan maşallah kızlar ordusuyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom66707 -- 1 Ekim 2022; 22:49:21 >
    hocam sen farklı bir gezegende yasıyorsun anladığım kadarıyla. senin mantığına göre bütün güzel kızları basketbolcular götürmesi lazım.

Öyle zaten kim var 1.65 boyunda olup kız götüren örnek istesem vermezsin görsel olarak

hocam 165 boyunda birisi zaten sadece kızların %30undan kısa. illa çok uzun olcan diye bi kaide yok. ayrıca sen hayatı çok yanlış anlamışsın. bir şey diyeyim mi bi kız olsam senle ben de çıkmazdım. zaten olabildiğince fazla ve bilimsel bilgi vermeye çalıştım. ama tamamen umutsuz vakasın sen. üstteki arkadaş da fazla uğraşmamış senle bu durumunu görüp. ben de aynısını yapacağım. sana iyi forumlar.

• Oğlum kazanın paranızı gidin dünyayı gezin, kendinize harcayın. Bakın karı kızlarla yiyin pis işlere bulaşın demiyorum. Paranızla kültürlenin, kendi hayatınıza katma değer katın diyorum. 25 yaş falan artım çok genç bence minimum evlenme yaşı 35 olmalı.

Bizi umutsuz vaka gören sizsiniz zaten biz kendi kendimizi görmeyiz ki biz yaşadıklarımızı konuşuyoruz bol keseden sallamıyoruz senin boy uzun sen şanslısın ben ise uzun olmadığım için şansım neredeyse yok. Kısa erkekleri ezen hor gören bir toplum da varken kızların sevmesine ihtimal kim veriyor? Bilimsel konuştum diyon nerde konuştun? Görsel kanıtı yok Bi kere nereye bilimsel konuşuyon anca saçmalıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom66707 -- 1 Ekim 2022; 23:35:40 >
  • lise 1 den beri yani (2016) dan beri,10 tane sevgilim oldu en uzun ilişkim 8 aydı..

milli olmak cok dert hocam söyliyim sana,iyikide olmamışsın..

kıskancı, tribi, yemek cafe masrafı..

neyse şimdi gece gece..

• Pisikletçi kullanıcısına yanıt

179 boy ayakkabı ile 182-183 boy iyimi sizce hocam? Kızları memnun eder mi bu boy?

• MusashimaruKoyo M kullanıcısına yanıt

Buna kendine inandırmışsan hayat senin için çok zor dostum erkekler den daha çok ihtiyaç duyuyorlar diyebilirim liseli lier yazmasın şuraya

• ne yazık ki değil ama geç kalmış değilsin. Çalışmaya başla

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    İnce hesaplar yapmana gerek yok kızlar sorunca 180 dersin. Bu senin için avantaj ama tek başına yeterli değil yukarıda yazdığım gibi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.