Merhabalar, yakın zamanda yeni mouse alacağım ama tam olarak hangisini alabilirim karar veremedim. Özellikle oyuncu mouse'u olacak şekilde arıyorum. Şu an ki kullandığım mosue Logitech - M171 kablosuz mouse ve yaklaşık 1.5 senedir kullanmaktayım. Değiştirme sebebim ise mouse'un scroll tuşunda bir sorun oluştu. Sorun kısaca şu şekilde, sayfayı kaydırmaya çalıştığımda 3 yukarı kaydırabiliyorsam eğer 1 kendisi aşağıya geri kaydırıyor ya da çizim yaparken yakınlaştırmaya çalışırken bir anda kendiliğinde uzaklaştırıp duruyor ve bu sorunu çözemedim. O yüzden hem çizim, modelleme anlamında hem oyun anlamında bir mouse arıyorum. Tavsiyeleriniz benim için çok önemli, yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar. |
250 - 300 TL arasında mouse önerisi
-
-
Dostum selam, küçük mouse kullanıyormuşsun bir süredir, çok yadırgamadan alışabileceğin asus tuf m5'i önerebilirim sana. Ben de küçük mouse'a çok alışmışken bu mouse'a geçtikten sonra 1 haftada alışmıştım, gerçekten güzel bir mouse'dur şu an da kullanmaktayım kendisini. Belki bir tık iyisini de bulabilirsin, tüyo olarak yabancı inceleme sitelerinden mouse'un içindeki sensör kalitesini ölçen testlere dikkat et, tuf m5'te en iyi olmayan ama oyunlar için yeterli ve çok f/p olan pixart bir sensör vardı. Belki 300 liraya bir tık iyisini de bulabilirsin, iyi günler.
-
Cevap için çok teşekkür ederim hocam. -
Tuhaf gelebilir ama mouse un icinde cok toz biriktiyse scroll problemli calisyor olabilir.mouse un icini acabiliyorsan icindeki tozu temizlemeyi deneyebilirsin.acilmiyorsa scroll tusunun ustunden kuvvetli ufleyerek deneybilirsin ya da delik olan herhangi bir yerden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam scroll kısmın açıp mümkün oldukça en iyi şekilde temizledim ama maalesef çok işe yaramadı. Durum hala aynı diyebilirim. Yeni mouse aldım, Logitech - G203 serisi ve şu an çok memnunum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X