Şimdi Ara

250-300 TL lik Telefon önerisi rica ediyorum. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GhosTon

quote:

Orijinalden alıntı: yasin57

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GhosTon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trejemu

Önerin için tekrar teşekkür ediyorum yasin57. Vadofonu 300 tl ye aldım umarım memnun kalırız..

Inş kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan izlenimlerini bana da aktarırsan memnun olurum bende almayı düşünüyor dokunmatik olarak ve donanım olarak çok iyi tek bir şey kafama takılıyor ilerde sorun çıkarsa bizim memleket biraz küçük biryer parça sorunu olur mu tek tereddütüm bu

Temele sormuşlar Topladığın mantarların zehirli olup olmadığını nasıl anlarsın diye

Temel cevap vermiş 1 gece önceden komşuya veririz onlara birşey olmazsa bizde yeriz demiş seninkide o misal olmuş dostum

Bugün telefonu bende sipariş ettim yarın elime geçecek bu başlık altından seninle de paylaşırım.

kardeşim ben telefonun nasıl olduğunu zaten biliyorum arkadaşımda var gayet memnun ama ben arkadaşın görüşlerini duymak istedim bizim arkadaş bütün kullandığı telefonları çok seviyor hiçbirini kötülemiyor adam yoksa fıkradaki gibi bir niyetim yok araştrdım kendimde zaten telefonu milletin tek şüphesi ZTE yapımı olduğu için ne kadar dayanır diye şüphe ediyor sen bizi var ya şey yaptın

haber bekliyorum kardeşim bende şaka yaptım zaten

Aga cihaz geldi fena degil hersey ortalama degerde arada takila oluyor ama mili saniyelerle ifade ediir zaten boyle telegon bu fiyata bulamazsin

hayırlı olsun kardeşim güle güle allah beğendin mi yani benim için önemli olan memnun kalman

• Valla ben cok begendim bundan iyisi sam da kayisi ilk izlenimlerim cok iyi zaten cok fazla biseyde aramiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.