Şimdi Ara

250-300 ytl arası tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 272 ytl ye hp M 407 buldum . sıfır. alsammı yaksa tavsiyeniz var mı slmlar...

• sevgili nihsan aramıza hoşgeldin
    biraz forumu araştırcak olursan bu makine ile ilgili değerlendirmeleri bulabilirsin..şahsi görüşüm ise Hp yerine başka bir marka al..Kodak,Olympus,Nikon alabilirsin bu fiyat civarında..biraz araştır derim en başta ok
  • m407 iyidir bence o fiyata en iyi makineler hp nin
  • sutozu arkadaşımıza katılıyorum hp yerine kodak veya nikon dan makine araştır o fiyata kodak veya nikondan güzel makineler bulabilirsin

nikon 2200 tavsiye ederim tabi sutozu daha iyi bilir
  • cevaplayan arkadaşlara ve sutozu ya teşekkür...
    geçen biri ankaradan 300 küsüre yanılmıyorsam 7340 ını görücüye çıkarmıştı. forumda aradım ama bulamadım irtibatı kuralım arkadaşım yine forum veya nihsan@mynet.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihsan

cevaplayan arkadaşlara ve sutozu ya teşekkür...
    geçen biri ankaradan 300 küsüre yanılmıyorsam 7340 ını görücüye çıkarmıştı. forumda aradım ama bulamadım irtibatı kuralım arkadaşım yine forum veya nihsan@mynet.com

sevgili @ nihsan : Yardımcı olabildiysem sevinirim başka sormak istediğin varsa sorabilirsin ok
    ben şu anda Nikon 2200 kullanıyorum ve çok memnunum, video çekimi için düşünmedim zaten bu makineyi adı üzerinde fotoğraf çekmek için aldım..ama ben video çekmekde istiyorum dersen yanılmıyorsam Kodak 7430'un MPEG4 konumunda çekim yapıyor buda iyi bir sonuç vereceği anlamına geliyor..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • suttozunun tavsiyesine uyup 7430 almak isteyenler asağı bir baksın lütfen..
  • sattın mımı 7430 u . 370 demiştin de mi şöle yüzyüze olsaydık bi ah ne pazarlık yapardık . kardeşim tekno sa (heralde aldığın yer ) bile 309 milyonluk hp m407 yi peşinalımda 270 e vriyo. sıfır makinede bunu yapıyolar SIFIR sen de 5 milyon indin neyse harcadığımğz zamana yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihsan -- 2 Mart 2005, 20:41:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.