Şimdi Ara

250- 300 YTL arası uydu alıcısı arıyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LCD tv ye uygun fiyatı 250 - 300 YTL arası bir cihaz bakıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

(İstediğim receiever kartlı olacak, LCD için Yuv çıkışı olacak, kart cyyptworks olacak.... Araştırmalarım sonucu bu özelliklerin olması gerektiğini düşünüyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fullmox -- 28 Ekim 2008; 21:17:06 >

• Arkadaşım

Uyduda : Next
    Cepte : Nokia dan şaşma

çünkü satış sonrası teknik destekleri olsun 2. elde satışları olsun süper
    Uyduda devamlı yazılım atman gerekiyor cihazın Usb li olursa rahat edersin

Buna göre sen otur nextler içinden birisini seç.

İstanbuldaysan Karaköydeki uyduculara git Hem 100-200 karın olur hemde en doğru bilgileri alısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fullmox

Merhaba Arkadaşlar;

LCD tv ye uygun fiyatı 250 - 300 YTL arası bir cihaz bakıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

(İstediğim receiever kartlı olacak, LCD için Yuv çıkışı olacak, kart cyyptworks olacak.... Araştırmalarım sonucu bu özelliklerin olması gerektiğini düşünüyorum.)

sizin için uygun olan modeller next 2000 cx yada cıs süper plus usb li gümüş renkli al.
  • crea HD cr-u1000 modeli nasıl sizce? Hemde hd kalitesinde???
  • bencede ürünü seçerken teknik destek önemli. tanınmış markaları seç bence
  • Evet arkadaşlar... Alacağım ürüne karar verdim... next ye-2000 cis super plus umarım doğru tercih yapmışımdır. Bilgilerini esirgemeyen arkadaşlara çok teşekkür ederim. iyi günler...
  • mediamarkette bunu önermişlerdi bize
    258 milyona aldık

GOLDMASTER SAT79500 PVR FTA UYDU ALICISI

usb girişi var;foto slayt,usbden video kayıt yapabiliyor,mp3 oynatabiliyor usbden
    görüntüsüde kaliteli 106 ekran (42'') plazmada kullanıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macromedia -- 31 Ekim 2008; 13:02:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.