Şimdi Ara

250 cc lik cruiser çıkmazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
14.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    [simage][/simage]
    [simage][/simage]
    [simage][/simage]

Bu üç motor arasında kaldım paraya kıyabilsem gv 250 alacam ama sıfırı 11,250 olmuş diğer iki motor da pek tutulmamış. daelim rks ye göre hoş duruyor ama motoru v değil cruiser ruhuna ters bişey rks de v motor var ama ben güçlüyüm demiyor genel görünümüde diğerlerine nazaran çok kötü
    Sizce hangisini almalıyım bu ara sıfır fiyatlarıda söyle
    hyoung gv 250 >>>>>>>>> 11,250TL üçerler motor 11,800 den satıyorhttp://ucerler.com.tr/motosiklet/chopper/hyosung
    rks cruiser 250 >>>>>>>>> 7,600TL
    Daelim daystar 250 >>>>>> 9,750TL
    Fikirlerinizi bekliyorum

• Bence o paraya çok daha iyi motorlar alınabilir
  • Neler alabilirim diye biraz inceledim ama gözümden kaçmış motor olabilir varsa tavsiye ettiğin bişey yazabilir misin
    Motor deneyimim olmadığı için 250 cc nin üzerine çıkmak istemedim. Zaten bu fiyat aralığında ki yüksek cc li motorlar çok eski modeller son kullanıcısı olmak istemiyorum.
  • Bajaj pulsar 2oo 7.35o..TL
  • -Regal raptor dd250 e9b 250 cc 7300 TL civarı
    -Regal raptor Daytona 250-350cc 8000-9000 TL civarı
    -Regal raptor Spyder 250-350 oda 800-9000 T arasında

Bu modellere bakabilirsin alternatif olarak
  • RKS, Keeway Land Cruiser modelinin birebir kopyası. Kullanıcılar genel olarak memnun ama benim bu araçla ilgili fikrim yok.

Hyosung, özellikle Kuralkan bünyesine geçtikten sonra belli bir şekilde kaliteyi ve imajını kaybetti veya bana öyle geldi. Şu an alternatif olarak bile görmüyorum.

Diğer Daelim modeli hakkında bir fikrim yok ama V motor benim içinde önemli bir kriter, o yüzden değerlendirmiyorum.

2. El Bir Japon, Sıfır kilometre bir çinliden, koreliden daha iyidir görüşünü savunanlardanım. Bunların yerine senin yerinde olsam 2. el bir Dragstar veya dengi bir model düşünürdüm.
  • Fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkürler bir aksilik çıkmazsa bu ayın sonuna doğru bişeyde karar kılıp haziran ayına motorla girmek istiyorum.
    Pulsar almak istediğim tarzın dışında ama çok iyi bir giriş yaptı, yok satıyor bende bu furyaya katılıp bundan alabilirim. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: expert****or

Bajaj pulsar 2oo 7.35o..TL

Cruiser önerisi istemiş

Diğerlerine nazaran hyosung gv250 daha iyidir. Az sorun çıkarır. Geçen hafta sürme fırsatım oldu. Oldukça hırçın bi makine
  • Ben ikinci el gv 250 yoğunlaştım ama benim gibi cruiser tarzı motor ile başlamak isteyenler için güzel bir alternatif daha LİFAN LF250-B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1069_ati -- 16 Mayıs 2014; 16:30:15 >
  • hyosung iyidir babaa
    rksnin görünüşünü beğendim ama bilmiyorum motoru
  • Küçük cruiser sinifinda bir bosluk var. Saglam giren piyasayi silip supurur ama kimse yanasmiyor. Bir ara Harley 250cc cikaracak diyorlardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1069_ati

Fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkürler bir aksilik çıkmazsa bu ayın sonuna doğru bişeyde karar kılıp haziran ayına motorla girmek istiyorum.
    Pulsar almak istediğim tarzın dışında ama çok iyi bir giriş yaptı, yok satıyor bende bu furyaya katılıp bundan alabilirim. :)

size saydıklarınızdan daha kalite bi cruiser tavsiye edeyim alın bi gün bile pişmn olmazsınız hızı 160 a kadar çıkabiliyo torku harika yakıt 150 lik motor gibi görüntü kalite 1. sınıf alın bi kymco venox 250 binmeye doyamazsınız bindiğim en rhat motor diyebilirim
  • djkabus46 D kullanıcısına yanıt
    Okudum ama herkes çinlileri yazmış diye uğraşmak istemedim yazmaycaktım konuya.
    Bu adamı dinle dostum venox a +1.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arge48 -- 20 Mayıs 2014; 1:12:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arge48

Okudum ama herkes çinlileri yazmış diye uğraşmak istemedim yazmaycaktım konuya.
    Bu adamı dinle dostum venox a +1.

eyvallah. bende milletin bi sürü para verip pişman olmasını istemiyorum canım sıkılıyor görünce gördükce yardım etmeye çalışıyorum tnıdığım bi öğretmende var bi kaç kez bindim ondan öncede bi muhasebe müdüründeydi yine tanıyorum şu kadar söyleyeyim motor 5 senedir sadece yağ yağ filtresi fren balataları değişti daha debriyaj balatası bile değişmedi ve ben öyle rahat bi motor görmedim kymco genelde çok sağlam ama sert motor üretir venox tam tersi üstüne rahatlıkta ve gidişte o sınfta tanımıyorum.

• djkabus46 D kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ustam. İşe yaramaz markalara verilen paralar daha sonra uğraştırıyor astarı yüzünü geçiyor.haklısınız.

• Benden de Kymco Venox' a +1
  • Arkadaşlar RKS Cruiser 250 satın alırken çok dikkat edin ve düşünün. Ben Temmuz 2014 de sıfır almaya niyetlendim üstüne bastırarark 2014 model istediğimi belirttim ve 8000 TL.de anlaştık. Ama gelen model 2013 dü. Son anda evraklarda farketmesem benden 2014 parası alıp çamura yatacaklardı.

Sonra bir anda 500 TL. birden indirim yapıldı. Savunmaları ise son derece komik ve düşündürücü idi. "Efendim zaten Türkiye çapında 2014 modeli yok ki" şeklinde idi. Neredeyse 2015 modelinin çıkması gerekirken bu elde kalmış tapon ürünleri tutturabildiklerine kakalamaya çalışmaları son derece şaşırtıcı ve dürüstlük dışıydı.

Üstelik merkezleri son derece ilgisiz ve soğuk. Devlet memuru ayarında kaçamak ve donuk cevaplar veriyorlar. Yaptığım araştırmalar neticesinde yedek parça sorunu veya geç ulaşım da söz konusu.

Zor güç bela vermiş olduğum kaporayı kurtarıp almaktan derhal vazgeçtim.

Net'te bir sürü yeni almış kişilerin bu aracları sıra olmuş satışta bekliyor.

Benden uyarması, takdir sizlerindir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.